Bu saatte aranır mı?

Bu saatte aramasını geç akşam belli bi saatten sonra arkadaşlarım arasa uyuz oluyorum. Gündüzler çuvala mı girdi. Ayrıca gecenin körü arayan olsa insan birine bi şey mi oldu hastaneye mi kaldırılıyor öldü mü kaza mı diye aklına berbat şeyler geliyor yaşadığın adrenalin cabası. Gerçekten hoş değil eğer ilkse uyarırdım fazla büyütmeden. Devamı gelirse de valla kavga ederdim.

Bana göre normal çünkü geç yatıyorum ve arkadaşlarımla her saatte yazışır/konuşurum.

Ama siz daha erken saatte yatıyorsanız veya eşiniz de o saatte konuşmak istemiyorsa bunu söyleyebilir, "geç vakitte arama" demekte de bir sorun yok.

Bekar insanlar evli arkadaşları ile ilişkilerini ne yazıkki bazen düzgün yaşayamıyorlar. Bu da onların kötü niyetinden değil aslında empati yetersizliği veya evli olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmediklerinden kaynaklanıyor. Bence eşinizin tavrı yeterli olmuş. Art niyet aramayın derim, benden önce evlenen kız arkadaşlarımı bazen ne kadar zor durumda bıraktığımı evlendikten sonra anladım. ( en son ben evlendim) şimdi arada denk geldikçe laf arasında onlardan özür diliyorum. Hatta bebekli bir kız arkadaşım vardı çocuğum olduktan sonra kızdan binlerce kez özür diledim. Gerçi kimse ile dostluğum bozulmamıştı ama genede geçte olsa onları anladığımı bilmelerini istedim :KK200:

Ay nolmuş yahu..Yapmayın allah aşkına,en büyük derdiniz bu olsun.Tamam normal değil ama buraya konu açacak kadarda takmam kafama..Hatta hiç takmam.Adamları angaje etmeyin bu kadar.Eğer eşin rahatsız olmamışsa bence sorun yok.Eşin rahatsız olmuşsa da zaten o belli eder o kişiye.

Normal.
Atanabilirim ve arayabilirim.
Önemli olan benim rahatsız olup olmamam. Eşim bu saatte neden arıyor diye bana hesap soramaz ben de ona hesap sormam.
Evlide olsam beni kalıba sokmak isteyen yada değiştirmeye çalışanlara dur derim.

Kendi cinsiyetinden olduğu için çok da takılmayın derim. Bazen bekar olanlar ince düşünemiyor böyle şeyleri. Eşiniz de böyle şaşırıp yada kısa keser modda konuşmadıysa adam iyice rahat arıyordur.

Back
X