Bu saatte hastanede gebelik testi versem tuhaf mı olur?

hayal_27

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
924
156
23
Çatlama iğnesi sonrası 15 gün geçti artık öğrenmek istiyorum. Bı de kafama takıp üzüldüğüm başka durumlar var eğer gebelik varsa bu üzüntüm gebeliğe zarar versin istemiyorum öğrenip ona göre üzülücem ya da üzülmicem 😔

Valla duygular öyle düğmesi olan, aç kapa yapabileceğiniz şeyler değil pek. Durumlara çoktan üzülmüşsünüz bile :) umarım düzelir her neyse. Bu saatte acile verecekseniz bana biraz üzücü geliyor o çünkü acil bi durum değil, yine yeşil alandan alacak olsalar da belki daha önemli bi hastalığı olanın önüne geçmiş olacaksınız. Ama siz bilirsiniz elbet

Valla duygular öyle düğmesi olan, aç kapa yapabileceğiniz şeyler değil pek. Durumlara çoktan üzülmüşsünüz bile :) umarım düzelir her neyse. Bu saatte acile verecekseniz bana biraz üzücü geliyor o çünkü acil bi durum değil, yine yeşil alandan alacak olsalar da belki daha önemli bi hastalığı olanın önüne geçmiş olacaksınız. Ama siz bilirsiniz elbet
Teşekkür ederim ama en azından benim için bu üzücü durum son bulur dediğim gibi gebelik varsa zarar vermesin diye yapmak istiyorum zaten. Ayrıca özel hastane ve acil bölümü bomboş normalde bile sinek avliyolar iki dakikalık işlem kimseye zarar vermez bence

Çatlama iğnesi sonrası 15 gün geçti artık öğrenmek istiyorum. Bı de kafama takıp üzüldüğüm başka durumlar var eğer gebelik varsa bu üzüntüm gebeliğe zarar versin istemiyorum öğrenip ona göre üzülücem ya da üzülmicem 😔
Acil bi durum değil bu saatte bakmazlar

Özel hastane ise bakarlar devlet hastanelerinde ilaç kullanıcam hamilelik şüphem var diyip baktıranlar da oluyor onlara da bakıyorlarmış ama yoğun yerde bakmazlar

Acile gittiğinde de ki idrar yolumda yanma ve kasılma var idrar tahlili vermek istiyorum bir de gebelik testi de yaptırmak istiyorum hiç bir şey demezler

Özel hastane ise bakarlar devlet hastanelerinde ilaç kullanıcam hamilelik şüphem var diyip baktıranlar da oluyor onlara da bakıyorlarmış ama yoğun yerde bakmazlar
Yok zaten yoğun yere gitmem hem benimki acil değil bunun farkındayım evimin yanındaki hastane bomboş olduğu için gitsem mi diye düşündüm

Devlet hastanesi almaz
Yani alanlar da bi ton laf eder.
Özele gidersen de kimse karışmaz🥰

Yok zaten yoğun yere gitmem hem benimki acil değil bunun farkındayım evimin yanındaki hastane bomboş olduğu için gitsem mi diye düşündüm
Bakıyorlar ben gecen hafta parmağımı incitmiştim acısından duramadım röntgen cekilmem gerektiği için gebelik şüphem var dedim once beta hcg baktılar

Eğitim araştırma hastanesinde baktımışlardı aksam acilde

Ver canım nolcak idrarda yanma var de gebelik şüphem var ama ilaç almadım o yüzden de kan alırlar zaten

Özelde vereceksen bahaneye gerek yok git ver direk işlerine gelir tahlile para alıyorlar testim idrar pozitif çıktı de ver
Bu hastane öyle bir hastane zaten bir kere hormon tahlili yaptıracağım geceyarısı bile gelsen yaparız demişlerdi o da çok acil değildi

Gidersen haber ver sonucu bizede ☺️

Bu hastane öyle bir hastane zaten bir kere hormon tahlili yaptıracağım geceyarısı bile gelsen yaparız demişlerdi o da çok acil değildi
Yani benim akrabalar hep sağlıkçı işimize geliyor kan al yolla diyorlar onlar için sıkıntı olmuyor 😅 çatlama iğnesinden sonra 13. Gün regl olmuştum ben 15 te olmadıysan pozitif sonuç olabilir inşallah vardır 🌸

Yani benim akrabalar hep sağlıkçı işimize geliyor kan al yolla diyorlar onlar için sıkıntı olmuyor 😅 çatlama iğnesinden sonra 13. Gün regl olmuştum ben 15 te olmadıysan pozitif sonuç olabilir inşallah vardır 🌸
İnşallah teşekkür ederim 🙂

Back
X