• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu saatte süpürge

Zerroo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
586
141
73
Antalya
lkızlar apartman deliler evi mi yoksa ben mi deliyim!
üst komşum iki gün arayla bu saatte süpürge yapıyo yarım saat bir küçük çocuğu var evi hergün yeniden inşa ediyomuş gibi gürültü bende de var 1,5 aylık ve 2 yaşında yeminle okadar dikkat ediyorum ki alttakinin başını şişirmesin diye!
şimdi de yatak mı çekiyolar sandalye mi delircem çocuğu anca uyutabildim
sabrediyorum sabrediyorum yok
polisi falan arasam bi yaptırımı olur mu arayacağımdan değil göz korkutcam

Uyarsan peki, bu saatte calistiramaz ki supurge.
Numarasi varsa ara, o da esek degil anlar heralde.

Gecenin bu vakti ev mi süpürülürmüş. Kaşınıyor galiba kendileri.

üst komşum iki gün arayla bu saatte süpürge yapıyo yarım saat bir küçük çocuğu var evi hergün yeniden inşa ediyomuş gibi gürültü bende de var 1,5 aylık ve 2 yaşında yeminle okadar dikkat ediyorum ki alttakinin başını şişirmesin diye!
Polisten önce eğer sitede oturuyorsanız yönetime söyleyin onlar uyarı verir bizde de alt kat komşumuz gece yarısı açardı hep süpürgeyi akşama kadar evde kadın halbuki en son yönetim ciddi uyarı verdi artık açmıyor.

Daha önce uyardığın halde yapıyorsa pisliğine yapıyordur. Sabah süpürsün canım onun içi rahat edecek diye senin çocuklar mı ? Uyansın

kızlar biz uyarmaktan bıktık 3 kere çocuk için 2 kere de et dövüp kemik kırıyodu evde uyardık ama süpürge içn hiç uyarmadk biter şimdi acil bişedir diye ama tekrarlanıyo sürekli bu arada site değil tek apartman yönetici var gerçi
yeni taşındık biz de

kızlar biz uyarmaktan bıktık 3 kere çocuk için 2 kere de et dövüp kemik kırıyodu evde uyardık ama süpürge içn hiç uyarmadk biter şimdi acil bişedir diye ama tekrarlanıyo sürekli bu arada site değil tek apartman yönetici var gerçi
yeni taşındık biz de
Yönetici var ise o uyarsın o zaman.

Yöneticiye şikayet edin. Eğer diğer komşular da rahatsızsa onlarla beraber gidebilirsiniz. Olmadı en son çare polis. Siz ve bebeğiniz gürültü çekmek zorunda mısınız? Ne anlayışsız insanlar var ya.

gecenin bu saatin de uyur normal olan birisi

hadi ben uyuyamıyorum a normalim de... komşuya ne oldu acaba milleti uyandırıp başına biriktirme derdin de kanımca

yeni taşındık biz de

Terbiyesiz ve saygısızmış demek ki..Üzgünüm ama değişmez bu durum.

Yoksa komşu muyuz :) bizde ayaklandik süpürge sesine nerden geliyo onu da cozemiyorum

ahaha... canım bizim üst kattaki de hergün sabah 8'de başlar, gece 22'ye kadar en az 6-7 kere açarlar o süpürgeyi..
15dk. da bir mutlaka bir şey silkelerler.. Gece -gündüz takır tukur topuklu terlikle gezinip, bu saatte bile sehpa çekiştirirler..
Bu tiplere ne denir bilemiyorum artık.. ya psişik ya da temizlik hastası..
Ama biz birşey diyemiyoruz, çünkü ev sahibinin kızı oluyor kendileri.. Hatta babası yani ev sahibi bile kızdığı halde, onu bile iplemiyor kızı.. Zaten aile apartmanı.. gelin, görümce, damatlar, kv-kp bir aradalar.. yalnız 2 daire kirada..
Yakında taşınacağız bizde, şöyle güzel bir son kat bulabilirsek...: )
Sana da Allah sabır versin..

ahaha... canım bizim üst kattaki de hergün sabah 8'de başlar, gece 22'ye kadar en az 6-7 kere açarlar o süpürgeyi..
15dk. da bir mutlaka bir şey silkelerler.. Gece -gündüz takır tukur topuklu terlikle gezinip, bu saatte bile sehpa çekiştirirler..
Bu tiplere ne denir bilemiyorum artık.. ya psişik ya da temizlik hastası..
Ama biz birşey diyemiyoruz, çünkü ev sahibinin kızı oluyor kendileri.. Hatta babası yani ev sahibi bile kızdığı halde, onu bile iplemiyor kızı.. Zaten aile apartmanı.. gelin, görümce, damatlar, kv-kp bir aradalar.. yalnız 2 daire kirada..
Yakında taşınacağız bizde, şöyle güzel bir son kat bulabilirsek...: )
Sana da Allah sabır versin..
ah burda son katlar çok düşük çünkü sürekli yağmur nem alıyor :(( olsa istememmi

Bir keresinde gece bir bucukta supurge sesine uyanmisti.. ertesi gun sordugumda kavanoz kirilmis sabah cocuk erken uyandigi icin gormez zarar verir kendine diye mecbur actim supurgeyi demisti.
sizin komsunuzunda cocugu varmis belki biseyler kirilmistir ondan aciyodur. Yoksa hangi aklindan zoru olan insan bu saatte ev supurur.

Tabi inadina rahatsiz etmek icin yapanlarda vardir. Ben olsam 2 kere uyarir ucuncuye polis cagirirdim.

Valla insan istemese de yapiyor canim.benim kucuk kizim kendi kendime yiycem derken ortaligi batiriyo.supursem komsu rahatsiz olur,supurmesem evi karinca basar(ki basti da)oyle kara kara dusunuyorum bende:)

Bir keresinde gece bir bucukta supurge sesine uyanmisti.. ertesi gun sordugumda kavanoz kirilmis sabah cocuk erken uyandigi icin gormez zarar verir kendine diye mecbur actim supurgeyi demisti.
sizin komsunuzunda cocugu varmis belki biseyler kirilmistir ondan aciyodur. Yoksa hangi aklindan zoru olan insan bu saatte ev supurur.

Tabi inadina rahatsiz etmek icin yapanlarda vardir. Ben olsam 2 kere uyarir ucuncuye polis cagirirdim.
Süpüren süpürüyor canım bizimde komşu yapıyordu alt kat gece 12-1-2 ve her gece üstelik çocuklarında küçük değil 20 nin üstünde gündüzde süpürebilir akşama kadar evde çünkü artık yönetim ciddi uyarı yaptıda bıraktı.

Back
X