• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu saatte süpürge

ah burda son katlar çok düşük çünkü sürekli yağmur nem alıyor :KK43:( olsa istememmi

Buralar da öyle ama bu işin başka çözümü de yok..
Biz yere gece birşey dökülse, el süpürgesiyle çekerken bile sesinden rahatsız olurken, millet rahatından ödün vermiyor maalesef..

Bir keresinde gece bir bucukta supurge sesine uyanmisti.. ertesi gun sordugumda kavanoz kirilmis sabah cocuk erken uyandigi icin gormez zarar verir kendine diye mecbur actim supurgeyi demisti.
sizin komsunuzunda cocugu varmis belki biseyler kirilmistir ondan aciyodur. Yoksa hangi aklindan zoru olan insan bu saatte ev supurur.

Tabi inadina rahatsiz etmek icin yapanlarda vardir. Ben olsam 2 kere uyarir ucuncuye polis cagirirdim.
hayatım bu yüzden bir değil iki değil kaç kere sabrettim

Bizimde yan komşu saat 01:30 da süpürge tuttu geçen gün pek bir rahat, Allahtan çok sürmedi ama ben rahatsız oldum yapılan saygısızlığa ama sese değil, biraz daha sürseydi vurucaktım duvara..Konuşmadığımız insan ayrıca kapı komşusu ama insan demeye bin şahit lazım.. Bizim apartmanda seninkinden artakalır yanı yok emin ol, uyarıncada inadına yapılıyor, sağdan soldan aşağıdan kuşatılmış gibiyiz bizde, birde en üstteyiz!! Çok araştırdım polis geliyormuş ses kayıt yapıyormuş, ölçüyormuş vs vs vs bir ton prosedür ve cezası da cüzzi bir para tutarı.. Biz çare bulamadık, ya çıkıcaksın yada kavga dövüş her gün.. Bu komuşuluk şans meselesi ev alma komşu al diyen atalarımın ruhları şaad olsun,ne doğru demişler..

Son düzenleme:
Yöneticiye söyleseniz, apartman toplantısı düzenlesin yakın bir zamanda. Benim görümcem de büyük bir apartmanda oturuyor, site değil. Apartman kuralları var, herkesin bildiği. Mesela sabah 8 den önce, akşam 10'dan sonra süpürge yasak. 12'den sonra çamaşır makinesi yasak. Pencereden silkelenecek şeyler, Pazartesi günü silkelenebiliyor. Onun haricinde halı silkelemek yasak. Herkesin huzuru için gerekli. Direk konuşulsun sizin komşuyla da bu konu hakkında.

Süpüren süpürüyor canım bizimde komşu yapıyordu alt kat gece 12-1-2 ve her gece üstelik çocuklarında küçük değil 20 nin üstünde gündüzde süpürebilir akşama kadar evde çünkü artık yönetim ciddi uyarı yaptıda bıraktı.

Boyle dusuncesiz insanlar varmi gercekten. Allaha sukur bana rastlamamis. Yoksa gercekten isimi yonetime birakamazdim heralde. Bu ne boyle apartmanda insan gibi yasamayi bilmiyorlarsa gitsinler mustakil ev bulsunlar kendilerine
kimse kimseyi cekmek zorunda degil
bunu yapan annem bile olsa tepkimi sert verirdim acikcasi.

İnsanlar, birbirlerine saygı duymayı öğrenmeli.
Ne olursa olsun saat 20 sonrasında süpürge açmam.
Geçenlerde saat 21 gibi bardak kırıldı. Toplayabildiğimi topladım, kalanı sabah süpürdüm.

Boyle dusuncesiz insanlar varmi gercekten. Allaha sukur bana rastlamamis. Yoksa gercekten isimi yonetime birakamazdim heralde. Bu ne boyle apartmanda insan gibi yasamayi bilmiyorlarsa gitsinler mustakil ev bulsunlar kendilerine
kimse kimseyi cekmek zorunda degil
bunu yapan annem bile olsa tepkimi sert verirdim acikcasi.
Var canım çocuğundan da çektik çocuk dediğime bakma 25 yaşında var büyüğü son ses müzik falan artık yapamıyor gerçi kadında genç en fazla 45 tir anlayışlı olması gerekir di demek ki ciddi anlamda uyarı gerekiyormuş.

Gidin acikca uyarin, hala devam ederlerse polisi o zaman ararsiniz.

Off aynı benim ev sahiplerim.. Her gün mobilyaları ordan oraya taşıyorlar sanırım, ev süpürmek duvar delmek işlerini de akşam geç saatlere bırakıyorlar. Kaldı ki kadın ev hanımı, çalışan kadın desem, ancak akşam yapıyor temizliği desem değil. Çocukları da aşırı yaramaz bir kere durun aşağıda da insan var demiyorlar. Off offff..

Ayyhh bizimki de her sabah matkap çalıştırır. Evlerinde duvar kalmadı artık. :) Sonra başlar oğlanları bizim kapının önünden anne anne diye bağırmaya... Sabrımın son demlerindeyim. En sonunda o matkapla hepsinin beynini deleceğim. :oops:

kızlar biz uyarmaktan bıktık 3 kere çocuk için 2 kere de et dövüp kemik kırıyodu evde uyardık ama süpürge içn hiç uyarmadk biter şimdi acil bişedir diye ama tekrarlanıyo sürekli bu arada site değil tek apartman yönetici var gerçi
yeni taşındık biz de
Bundan daha farklı şekilde bende bir komşu vakası yaşıyorum..Konu bile açtım hatta..Benimde psikolojimi bozdu,deli etti..Almıyor kafaları ara polisi getirt kapısına hiç çeneni yorma boş yere..

Son düzenleme:
Gece sürekli ayaktalar, uykumdan kaç defa sıçrayarak uyanıyorum o güm güm koşmalara.. Tıkır tıkır bişiler yapıyorlar tüm gece, yalnız yaşıyorum korkuyorum evde biri mi var diye, aylardır deliksiz uyku uyumadım.

Başlığı görünce belki bir şey kırılmıştır süpürgeyi çalıştırmak zorunda kalmıştır diye düşündüm ama iki gün aynı saatte kırılacak değilya.
Bir uyarmakta, güzelce konuşmakta fayda var.

lkızlar apartman deliler evi mi yoksa ben mi deliyim!
üst komşum iki gün arayla bu saatte süpürge yapıyo yarım saat bir küçük çocuğu var evi hergün yeniden inşa ediyomuş gibi gürültü bende de var 1,5 aylık ve 2 yaşında yeminle okadar dikkat ediyorum ki alttakinin başını şişirmesin diye!
şimdi de yatak mı çekiyolar sandalye mi delircem çocuğu anca uyutabildim
sabrediyorum sabrediyorum yok
polisi falan arasam bi yaptırımı olur mu arayacağımdan değil göz korkutcam[/QUOTE gecenin bu saatinde süpürge, masa dandalye takırtısımı olur muş anım?

Herkes apartmanda yaşamayı bilecek. Bilmiyorsa müstakile geçecek.Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.
Çocukluğumda "aşağıda insan var" cümlesiyle büyüdüm ben.

Çıkın uyarın. 2 gün arayla bu saatte süpürge yapmak nedir.
ben de konu sahibiyle aynı dertten muzdaribim. tam olarak anlatmak istediklerimi yazmışsınız

kızlar biz uyarmaktan bıktık 3 kere çocuk için 2 kere de et dövüp kemik kırıyodu evde uyardık ama süpürge içn hiç uyarmadk biter şimdi acil bişedir diye ama tekrarlanıyo sürekli bu arada site değil tek apartman yönetici var gerçi
yeni taşındık biz de
Yöneticiye söyleyin. Geceyarısı ev mi süpürülürmüş, saygısız insanlar.

Bu polislerin de ne çok derdi var yaaa

- Alooo
- Mrb, benim komşum bu saatte süpürge çalıştırıyor ve ben rahatsız oluyorum şikayetçiyim
-Tamam bacım sen kapat biz geliyoruz ... :KK55:

Kendiniz halletmeye çalışın uyarın,bebek var falan ne bileyim...

Ya kizlar kusura bakmayin da sizin evler kagittan falan mi ya :KK45:ikide bir komsudan ses geliyo diye konu aciliyo
ne kullaniyolar su binalarin yapiminda:KK53:
bizim burda evde bir birini bogazlasan ses duyulmuyo:KK70:
isteyen istedigi saatte supurge de aciyo
makine de calistiriyo
oyle yasanmaz valla ya
tabi cocuk gurultulerine dikkar ediliyor her zamano ayri

Back
X