- 6 Kasım 2019
- 30
- 14
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef o kadar kotu bitti ki engelledik her yerden. Surekli onu aldattigimi dusunuyordu. Ona gore surekli birileriyle konusuyorum. Ama kendiside ayrilir ayrilmaz baskasina kosmus. Ertesi gun hemde. Giderken o kadar kotu seyler soyledi ki birbirimizin takip listesinde bile olmamayiz artik. Ama bana yaptiklarindan bin pisman olsun herkes cekmez onu.onu hiç takmadan hayatınıza devam ederseniz bu en güzel ceza olacaktır.Uzmanlar hep iletişimsizlik en güzel ceza şeklidir der.Sosyal medyalardan çıkartmayın ama kesinlikle iletişime de geçmeyin
Daha iyi ya işte.Şimdi o da kimle olursa olsun aklında soru işareti vardır kesin başkalarıyla konuşuyordur bu kız diye.Mesaj atarsa sakın ha yüz verme eğer sen atmazsan o atacaktır ama sen atarsan o tersler :) Sen hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam edersen gör bak nasıl pişman olup sürünecekMalesef o kadar kotu bitti ki engelledik her yerden. Surekli onu aldattigimi dusunuyordu. Ona gore surekli birileriyle konusuyorum. Ama kendiside ayrilir ayrilmaz baskasina kosmus. Ertesi gun hemde. Giderken o kadar kotu seyler soyledi ki birbirimizin takip listesinde bile olmamayiz artik. Ama bana yaptiklarindan bin pisman olsun herkes cekmez onu.
Bilmiyorum inanin. Donse kabulum degil asla ama pisman olsun da istiyorum. Cunku haketmedigim sekilde davrandi hep. Aldatmadigim halde cok kotu seyler soyledi. Bir iyiyim bir kotuyum. Cunku ileriye donuk dusunuyorduk hep. Aileler de biliyordu. Aldattigimi duusnmesi cok koydu ne yalan soyleyim ama bir ozur bile dilemeden baskasina kostu. Hatasini anlasin istiyorum sadece. Cok agir seylerle itham etti cunku. Kendinden o kadar emin ki pisman olacagini dusunmuyorum ama o da aynilarini yasasin istiyorum. Layigini bulsun ❤Daha iyi ya işte.Şimdi o da kimle olursa olsun aklında soru işareti vardır kesin başkalarıyla konuşuyordur bu kız diye.Mesaj atarsa sakın ha yüz verme eğer sen atmazsan o atacaktır ama sen atarsan o tersler :) Sen hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam edersen gör bak nasıl pişman olup sürünecek
anlıyorum sizi kadınlar olarak hep istediğimiz şey aynı :)) bunun yolu da dediklerimden geçiyor denendi onaylandı diyim farkındaysanız hiçbir şekilde iletişim kurulmayan eski erkek arkadaşlar hep alakasız bir şekilde mesaj atar. Kadınlar ise birini tamamen unutmadan başkasıyla olmaz,olamaz.Birini tamamen unutmak en büyük cezadırBilmiyorum inanin. Donse kabulum degil asla ama pisman olsun da istiyorum. Cunku haketmedigim sekilde davrandi hep. Aldatmadigim halde cok kotu seyler soyledi. Bir iyiyim bir kotuyum. Cunku ileriye donuk dusunuyorduk hep. Aileler de biliyordu. Aldattigimi duusnmesi cok koydu ne yalan soyleyim ama bir ozur bile dilemeden baskasina kostu. Hatasini anlasin istiyorum sadece. Cok agir seylerle itham etti cunku. Kendinden o kadar emin ki pisman olacagini dusunmuyorum ama o da aynilarini yasasin istiyorum. Layigini bulsun ❤![]()
Çok haklisinizanlıyorum sizi kadınlar olarak hep istediğimiz şey aynı :)) bunun yolu da dediklerimden geçiyor denendi onaylandı diyim farkındaysanız hiçbir şekilde iletişim kurulmayan eski erkek arkadaşlar hep alakasız bir şekilde mesaj atar. Kadınlar ise birini tamamen unutmadan başkasıyla olmaz,olamaz.Birini tamamen unutmak en büyük cezadır
Ortak arkadasimiz hic yok malesef. Ama Allah'im cikarsin uzerime attigi pis iftiralari. Benim gozyaslarimin ustune mutlu olamasin insallah.Allah acısını çıkartır ondan kimse kimsenin ahını aldıktan sonra mutlu olmaz ortak arkadaslarınz falan varsa sizden haber gider muhakkak eğlenmenize bakın
Yazdı geçen akıl veriyor bana hadsiz.noldu var mi gelisme?
Yazdı geçen akıl veriyor bana hadsiz.
Sosyal medyalardan takip ettip attigim paylasimlarim icin akil veriyor. Boyle yapma diye. Beni takip edecegine sevgilisini etsin de mi ama ? Benim gelecegim onu ilgilendirmez.ne diyor ki
Sosyal medyalardan takip ettip attigim paylasimlarim icin akil veriyor. Boyle yapma diye. Beni takip edecegine sevgilisini etsin de mi ama ? Benim gelecegim onu ilgilendirmez.
tabi ayrılır ayrılmaz sevgili yaptı aradan bir ay geçmiş bana akıl vermeye yazıyor.sevgilisi var sana mi akil veriyor :/
tabi ayrılır ayrılmaz sevgili yaptı aradan bir ay geçmiş bana akıl vermeye yazıyor.
aramış 3 kerede hadsiz. açmadım tabikibence hic bi sekilde cevap verme ona
aramış 3 kerede hadsiz. açmadım tabiki