Bu saatten sonra olmayız artık

Ortadoğuda kadın olmak..
Şanssız bir bölgede kadınız maalesef, eğer devrim yapılmasaydı daha şanssız olacaktık, buna da şükür diyesim geldi, konuya yorum bulamadım.

:) evet, adamın manipulatif tavırlarını normallestiren yorumları begenmedim.
okudugunuzu anladiginizdan suphe ettim. adam yanlis yapmis kirici olmus demisim yorumumumda. konu sahibine cozum uretebilmek icin de onun da yanlisi varsa duzeltilmesi gereken tespit etmesi lazim. bunu sormusum siz de bilerek mi tavir yaptiniz demisim.. nesi adami destekler bir mesaj hayret yani?

Anlik tepkiler olmus ikinizdede.Bence buyutmeyin.Alttan almayin el kaldirdigi icin ama uzatmayinda.Sinirlenmis ve kendine hakim olmaya calismis zaten kotu bir sey yapmamak adina evden gitmis.Olur bu tarz seyler.Uzmeyin kendinizi.

okudugunuzu anladiginizdan suphe ettim. adam yanlis yapmis kirici olmus demisim yorumumumda. konu sahibine cozum uretebilmek icin de onun da yanlisi varsa duzeltilmesi gereken tespit etmesi lazim. bunu sormusum siz de bilerek mi tavir yaptiniz demisim.. nesi adami destekler bir mesaj hayret yani?

Hakli sebebi varsa yaptığı kırıcı demissiniz. Haklı sebebi yoksa dahi bu tavrın bırakın eşe, herhangi bir insana reva olduğunu düşünmüyorum.

Sen kalk adam ıcın ufacık sehırde tayin iste. Calıs, cocuk bak, sev sevıs, yedir icir.
Azcık dinlencem de saygı duymasın adam... Pes.
Esınız asırı iticı.
Ani tepki degıl bu, saygı duymamak size. Dinlencem diyorsanız dinleneceksınız.
O ailesini görmek isterse gorur, kimse kimsenin ailesine kamerada vakit AYIRMAK zorunda da degıl, hele de aranız iyi degılse.

Bosanır mısınız naparsınız onu bilmem ama, ailesiyle bir daha asla muhattap olmayın ona da oyle bi ders verin ki size ısrar edemesin.
Haddını bilsin..

Back
X