- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yok kanaldan sonra agri olmaz eger disin agriyosa kanali iyi yapamamistir. Ama tuzlu su gargarasiyla gectigine gore dis etlerin de agriyo olabilir. Eger agriyan disinse doktora gitmen lazim tatil zehir olur, dis etlerinse tuzlu suya devam et
Soguk icince basladiysa sinir uclari agriyor yani kanali iyi yapamamis yani tam temizleyememis sinirleri diye dusunuyorum ama doktor bilir dogrusunu ben olsam mutlaka doktoruma giderim cunku tatil yerinde hem disci bulmakla ugrasirsin hem de baska disciye gittigin icin para vermek zorunda kalirsinTuzlu suylada 10 dk gecti simdi yine haff basladi yemek yiyip soguk sut ictikten sonra basladi tum gun agrimamisti acaba ondanmiki doktora gttim doktor 20lik disler basinc yapiyor ondan dedi curukde var kanal tedavisi ve dolgu olmali dedi kanal ttedavisiyle dolguyu yaptirdim agri gecmisti . Soguk icince basladi .
Soguk icince basladiysa sinir uclari agriyor yani kanali iyi yapamamis yani tam temizleyememis sinirleri diye dusunuyorum ama doktor bilir dogrusunu ben olsam mutlaka doktoruma giderim cunku tatil yerinde hem disci bulmakla ugrasirsin hem de baska disciye gittigin icin para vermek zorunda kalirsin
Rica ederim gecer insallah iyi tatillerAnladm cnm tesekkurler ilgilendgn icin
Tesekkurler cnmmAcile git canım fazla soğuk biseeyler yiyip içme .ben çok çektim dis ağrısı .benimde kökler var çürümüş bide yirmilik ceneme vuruyor ağrısı.dr kesilip alınması lazım dedi korkudan gidemiyorum.Allah şifa versin ınş sana da.
Kanal yapılan diş değildir başka diş yansıma yapıyordur.
Çok sık diş ağrısı çekerim
Çok iyi anlıyorum seni şuan önce bol tuzlu gargarayı yap o baya rahatlatır.
Sonra o ağrıyan dişini bastıra bastıra fırçala iyice ama kanatana kadar ( bunu dişçi söyledi bana baya iyi gelmişti ) bırak kanasın korkma dedi.
Bunlarda iyi gelmezse alkol sür.
Torbaya buz koy ağrıyan diş kısmından yanağına doğru tut .
Buz dişi uyuşturuyo çünkü.
Ama bunlar geçiçi önlemler tabi..
Ağrıyan yer dolgunun olduğu tarafta mı yoksa kanal tedavisinin olduğu tarafta mı?
Peki bir soru daha, sızlama şeklinde mi zonklama şeklinde mi ağrın? Sıcak bir şey içtiğinde etkileniyor mu yoksa sadece soğuk içecek ve çiğneme ile mi azıyor?Kanal tedavisi iki tarafada yapildi dolguda ayni sekilde alt dislerin en sagi ve en solu . Sol taraf cok kotu agriyo . Orda derin curuk varms onu yapmisti doktor . Agridan duramadim gttik acil 7 24 acik agiz ve dis sagligi merkezine hicbisey yapmadilar ya gece 5 30 da gttik 1 saat önce agri kesici igne bile yapmadilar . Hala cok agriyor ne ypacagim blmiyorum cok fenayim ya cok . Tatilede gtcez iki saat sonra.
Doktor kanal tedavsinden 2 3 gun agri normal dedi iste demin . Ama cdden cok kotuyum gece 2 den beri durmadan agriyo hic böyle olmamisti
Gittigin dis doktorunun cebi varsa ara konus gitmeden simdi hemen..Kanal tedavisi iki tarafada yapildi dolguda ayni sekilde alt dislerin en sagi ve en solu . Sol taraf cok kotu agriyo . Orda derin curuk varms onu yapmisti doktor . Agridan duramadim gttik acil 7 24 acik agiz ve dis sagligi merkezine hicbisey yapmadilar ya gece 5 30 da gttik 1 saat önce agri kesici igne bile yapmadilar . Hala cok agriyor ne ypacagim blmiyorum cok fenayim ya cok . Tatilede gtcez iki saat sonra.
Doktor kanal tedavsinden 2 3 gun agri normal dedi iste demin . Ama cdden cok kotuyum gece 2 den beri durmadan agriyo hic böyle olmamisti
Peki bir soru daha, sızlama şeklinde mi zonklama şeklinde mi ağrın? Sıcak bir şey içtiğinde etkileniyor mu yoksa sadece soğuk içecek ve çiğneme ile mi azıyor?
Diş ağrısı berbattır bilirim, yılbaşı gecemi mahvetmişti edepsiz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?