- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotografta yazıyor zaten dipler koyu kahve, uçlarda ki karamel ombre güzel gayet begendimSiyah doğal saçta nasıl bir karışım ile elde edilebilir
Direk siyah saça aciciyla yapsam tutar miki. Yoksa tabanı kahveye boyayıp sonra açıcı ile karamel tonuna kadar beklesem mifotografta yazıyor zaten dipler koyu kahve, uçlarda ki karamel ombre güzel gayet begendim
Direk siyah saça aciciyla yapsam tutar miki. Yoksa tabanı kahveye boyayıp sonra açıcı ile karamel tonuna kadar beklesem mi
kendin yapma kötü olur kuaföre git..
karamele boyamak istersende palette nin altın parıltılı karameli güzel
Resim koydum bir tutam denedimkendin yapma kötü olur kuaföre git..
karamele boyamak istersende palette nin altın parıltılı karameli güzel
güzel olmuş hepsini boya güzel renkResim koydum bir tutam denedim
Bir şey sorcam ombre yapilirken uclardaki sarı rengi aciciyla mı elde ediyorlar yoksa sarı boyayla miResim koydum bir tutam denedim
Bir şey sorcam ombre yapılırken uclardaki sarı rengi açıcı ile mı elde ediyorlargüzel olmuş hepsini boya güzel renk
onu bilmiyorum evde yapmaaaB
Bir şey sorcam ombre yapilirken uclardaki sarı rengi aciciyla mı elde ediyorlar yoksa sarı boyayla mi
Ahahahaha tamam canım sagolonu bilmiyorum evde yapmaaa![]()
ne demek saçının açık renkte olmasını istiyorsan altın parıltılı bal da çok güzelAhahahaha tamam canım sagol
Ben 10 numara sarı alıp kahveye boyarim sonra uçlarını aciciyla karamel yaparım dedim de resimde göründüğü gibi turuncu oluyor sonucu bu yani işlemin daha hepsini boyamadim ama sanırım aldığım sarı renkle kahve yapmakla yetineceğim . Çingene ye dönerim diye korkuyorum sahsenne demek saçının açık renkte olmasını istiyorsan altın parıltılı bal da çok güzel
Ben 10 numara sarı alıp kahveye boyarim sonra uçlarını aciciyla karamel yaparım dedim de resimde göründüğü gibi turuncu oluyor sonucu bu yani işlemin daha hepsini boyamadim ama sanırım aldığım sarı renkle kahve yapmakla yetineceğim . Çingene ye dönerim diye korkuyorum sahsen