Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç nasıl küllü güzel bir renk olur

Magnolliaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
275
325
73
38
Kızlar sac hikayem biraz uzun kısaca en son olanlar,

1.Kızıldan oryallle kuaförde acıldı
2.üstüne bal köpüğü karamel yapıldı
3.balyaj yapıldı
4.cok çiğ sarılar oluştu.küllüye boyandı.

Şuan sacım yıkanınca hamur kıvamında ,cek cek uzat lastik gibi.
Oryalle acamam peki neyapabilrim.
İstediğim renk küllü sarıydı .eşer küllü sarı bu saca zor derseniz birazdaha koyu bir alternatif daha var resimlerde .
Ah ne yapsam ne yapsam..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    92,1 KB · Görüntüleme: 209
  • image.webp
    image.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 229
  • image.webp
    image.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 147
  • image.webp
    image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 156
En bastaki iki resim kendi sac rengim turunculu görüldüğü gibi:(

En bastaki iki resim kendi sac rengim turunculu görüldüğü gibi:KK43:
Merhaba canım, benimde senin gibi saç rengim bakır gibi bişiy oldu ve bende küllü sarı kumral tarzı bişiy istiyorum. benim doğal renginden açıldı ama oryal kullanılmadığı için yıpranmadı. Bence önce saçlarını eski sağlığına kavuşturmalısın. 2 yıl önce çok sabırsız davranıp boyatmaya kalkmıştım ve doğal olarak saçlarım yandı kısacık erkek saçı gibi kestirmek zorunda kalmıştım. Loreal absolut repair serumun saçına iyi geliceğini düşünüyorum. Sonrasında istediğin rengin 1 yada 2 açık tonuna 1 ay arayla boyarsan hemen olmaz ama yavaş yavaş istediğin renge geçersin diye düşünüyorum. Saçların sağlığını kaybettiği için şu an ne renk yaparsan yap ya tutmaz ya da hoş görünmez gözüne bence.

Merhaba canım, benimde senin gibi saç rengim bakır gibi bişiy oldu ve bende küllü sarı kumral tarzı bişiy istiyorum. benim doğal renginden açıldı ama oryal kullanılmadığı için yıpranmadı. Bence önce saçlarını eski sağlığına kavuşturmalısın. 2 yıl önce çok sabırsız davranıp boyatmaya kalkmıştım ve doğal olarak saçlarım yandı kısacık erkek saçı gibi kestirmek zorunda kalmıştım. Loreal absolut repair serumun saçına iyi geliceğini düşünüyorum. Sonrasında istediğin rengin 1 yada 2 açık tonuna 1 ay arayla boyarsan hemen olmaz ama yavaş yavaş istediğin renge geçersin diye düşünüyorum. Saçların sağlığını kaybettiği için şu an ne renk yaparsan yap ya tutmaz ya da hoş görünmez gözüne bence.
Canım cevabın için cok saol
Ama bu sacın sağlığa kavuşması demek 2 yıl uzamasını beklenek demek çünkü ne yaparsan yapayım yanık sac düzelmez ancak serumlarla nenli tutarsın oda gecici çözüm.ben bu şekilde dolaşamam uzun süre .bu renk soğan kabuğu gibi şuanda turuncumsu,sönük mat .
İyi bir renk tutmayabilir doğru söylüyorsun gidip çikolata kahveye boyatıp 2 yıl uzamasını bekliycem yani.baska bahara kaldı demekki :(

Yada 9.1 küllü sarı boyayıp bi şansımı denicem son kez

Canım cevabın için cok saol
Ama bu sacın sağlığa kavuşması demek 2 yıl uzamasını beklenek demek çünkü ne yaparsan yapayım yanık sac düzelmez ancak serumlarla nenli tutarsın oda gecici çözüm.ben bu şekilde dolaşamam uzun süre .bu renk soğan kabuğu gibi şuanda turuncumsu,sönük mat .
İyi bir renk tutmayabilir doğru söylüyorsun gidip çikolata kahveye boyatıp 2 yıl uzamasını bekliycem yani.baska bahara kaldı demekki :KK43:
tamam o zaman canım, dene bakalım şansını. umarım istediğin gibi olur. bol şanslar sana:KK25:

Back
X