- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 32
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
hanımla bu fotoğraflardaki saç rengi nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki sizce alttakiiki işlem var saçta hatta 3.
küllü kumralla platini karıştırmışlar özellikle üstekinde.
kenim boyaycağım canım saçlarım şu an küllü kumral ama bunu istiyorum özellikle alttakiAdı olmayan renk kuofore göster bi şekilde karıştırıp yapıyor nasılsa
kusura bakmayın yeni üyeyim ve bölüm kurallarını okumam gerektiği halde okumamışım1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
peki ben saçım şu an küllü kumral bu rengin üstüne boyasam tutar mı sonuç alır mıyım8.1 BALLI KUMRAL BENİM ÖNCEKİ SAÇ RENGİM