Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi nedir?

Nediyonamua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
81
8
36
CVjsQnEWUAA3WRe.jpg
nedir ve nasıl elde edilir aynısını istiyorum

Bende istiyorum bu renk lorealin 7.1 koyu oluyor ayrıca benim zemin rengi de 1 senelik akmış açık kestane idi yani boya gitmişti.

Aynısını bugün bende haber izlerken gördüm ve çok güzel bir renk demiştim :) Majirel 8.1 ile tek başına elde ediliyor gibi görünmüyor canım kuaför işi boya olduğu için bi kaç tonlama karıştırmışlardır birde küllü bir ton olduğu için saçın tabanıda önemli yeşerme yapıp canını sıkabilir. Kuaföre gidip yaptır demiycem açıkcası çok sağlam ve çok para dökmedikçe kumral doreli bir şey yaparlar

Bende istiyorum bu renk lorealin 7.1 koyu oluyor ayrıca benim zemin rengi de 1 senelik akmış açık kestane idi yani boya gitmişti.
evde direk bu şekilde oturtamazsınız ki genelde direk sırf 7.1 değilde 8.0 , 7.0 gibi sıfırlı kumral tonlarıyla küllü kumral tonları karıştırıp boyuyorlar ve 2 veya 3 cü boyamada rengi güzelcene oturabilir.Çok açık platin gibi saçlarda bile bu tonlar pigmentasyon yani saçı doreye döndürüp bu rengi güzelcene oturtuyorlar ki koyu saçlarda biraz daha zor canım

evde direk bu şekilde oturtamazsınız ki genelde direk sırf 7.1 değilde 8.0 , 7.0 gibi sıfırlı kumral tonlarıyla küllü kumral tonları karıştırıp boyuyorlar ve 2 veya 3 cü boyamada rengi güzelcene oturabilir.Çok açık platin gibi saçlarda bile bu tonlar pigmentasyon yani saçı doreye döndürüp bu rengi güzelcene oturtuyorlar ki koyu saçlarda biraz daha zor canım
Evet açmam lazım ama açmakta istemedim yıpranmasın diye neyse kuaför yolu gözüktü bana :) teşekkür ederim cevabınız için :)

küllü acık kumral küllü sarı karıstırılırsa elde edilir diye dusunuyorum

Back
X