Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengimin üstüne Hangi boyayı kullanmalıyım bakar mısınız

Gireege

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
34
3
6
34
Kızlar merhaba yorumlarınız benım için çok önemli şimdi ben sacımı en son 11.1 ve 8.1 boyamıştım ama ben daha bal sarırısı gibi bişey istiyorum sizce hangi boyayı kullanmalıyım

Eklentiler

• IMG_20200722_181706.webp
    IMG_20200722_181706.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20200722_181645.webp
    IMG_20200722_181645.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20200722_181627.webp
    IMG_20200722_181627.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 67
8.1 beni bayagi bal sarisi gibi yapiyor ama sizinki kizilimsi olmus.ya da akmis? Bence kuafore danisin.Risk almayin derim.

8.1 beni bayagi bal sarisi gibi yapiyor ama sizinki kizilimsi olmus.ya da akmis? Bence kuafore danisin.Risk almayin derim.
Demek ki ana tonunuz kumrala yakın benım baya koyuydu o yuzden kızılmsı oldu bir de bulunduğum yerde işini bilen Bi kuaför yok maalesef sac boyalarının oldugunu bile düşünmüyorum. Ne yapayım 12.1 felan mı alayım acaba

Demek ki ana tonunuz kumrala yakın benım baya koyuydu o yuzden kızılmsı oldu bir de bulunduğum yerde işini bilen Bi kuaför yok maalesef sac boyalarının oldugunu bile düşünmüyorum. Ne yapayım 12.1 felan mı alayım acaba
Ana tonum koyu ama beyazlarim cok oldugu icin belki öyle tutuyordur.12.1 cok acik degil mi? Peki yakinlarda ilce merkezi vs yok mu kuaför icin ? Bi kere yaptirsaniz en azindan dibi icin numara söyler siz uygularsiniz.12.1 in kimyasal aciciligi daha fazla oldugundan ,renk ne kadar aciksa o kadar riskli bence cikacak sonuc.Koleston boyalarin uzerinde sac icin ucretsiz danisma hatlari oluyordu tel no.su an var mi bilmiyorum.3_4 yil önce aramistim bana cok yardimci olmuslardi.Bi arastirin isterseniz.

Ana tonum koyu ama beyazlarim cok oldugu icin belki öyle tutuyordur.12.1 cok acik degil mi? Peki yakinlarda ilce merkezi vs yok mu kuaför icin ? Bi kere yaptirsaniz en azindan dibi icin numara söyler siz uygularsiniz.12.1 in kimyasal aciciligi daha fazla oldugundan ,renk ne kadar aciksa o kadar riskli bence cikacak sonuc.Koleston boyalarin uzerinde sac icin ucretsiz danisma hatlari oluyordu tel no.su an var mi bilmiyorum.3_4 yil önce aramistim bana cok yardimci olmuslardi.Bi arastirin isterseniz.
Evet cok acık ama benım sacımı anca acar diye düşündüm 😁 var evet fakat pandemi den dolayı cıkmak istemiyorum acıkcası
Su kızıllığın az da olsa kırılması için ne yapılmalı acaba. Tesekkur ederim ilginiz için. Eğer kimsenin önerisi olmazsa dediğiniz gibi kolestonla iletişime geçebilirim

Back
X