Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu saç rengini hangi marka boyada vardır?
İlginç bir kızıl tonu
Tek bir boya yok sanırım bunu karşılayacak hiç görmedim yani
Benim düşüncem
açık çikolata kahve ile kor kızılı karışımı bu rengi yaratabilir
Şöyle göstereyim;
Açık çikolata kahve
Kor kızılı
Zemin rengin açıksa bu iki rengi karıştırarak deneyebilirsin
Koyuysa daha koyu tutabilir
zaten bütün boyalar o kutu üstündekinden koyu tuttugu için bence normal bi kızıllada bu rengi elde edeblrsn nasılsa koyu tutucak :) kor kızıl olabilir bencede yada koyu kızılla boyarsanda koyu tutucagı için 3 aşagı 5 yukarı böyle bi renk elde edersin cnm bana kalırsa kolay gelsinnn..
zaten bütün boyalar o kutu üstündekinden koyu tuttugu için bence normal bi kızıllada bu rengi elde edeblrsn nasılsa koyu tutucak :) kor kızıl olabilir bencede yada koyu kızılla boyarsanda koyu tutucagı için 3 aşagı 5 yukarı böyle bi renk elde edersin cnm bana kalırsa kolay gelsinnn..
Ama bu saç düz bir koyu kızıl değil sıcak bir yansıması var
o yansımayı da çikolata kahve ile sağlar diye düşündüm ben
evet cnm öyle gibi gözüküyo ama ısıktan olablrmi acaba? normal sacı kahveyse mesela kor kızıl falan boyasa olmazmı bu tonlarda bişi ? hem acık cikolata kahve diye bi boya varmı ben ilk kez duyuyorum cnm ?