- Konu Sahibi SessizveDerinden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]kızlarrrrrrr.bu saç rengini bilen var mı? çoook beğendim...[/ı]
Eki Görüntüle 777543
ama dipleri turuncumsu duruyo bunun . tepelerı hanı.asla öle ıstemıorummmm. dıplerden sonnrakı renk benm ıstedıgım renkKızlarrrrrrr.Bu saç rengini bilen var mı? Çoook beğendim...
Eki Görüntüle 777543
bu saçta gölgelerde var sanırım tek renk değil ama zemin koyu sarı gibi tabi kuaförün yapması gereken bir saç onlar zaten piyasa boyaları kullanmıyolar birde oksidan oranları felan derken bambaşka tonlar yakalıyolar iyi bir kuaförün yapamayacağı şey yok aslında birazda şans tabi bazen süper kuaförden bile memnun çıkamıyoruz malesefama dipleri turuncumsu duruyo bunun . tepelerı hanı.asla öle ıstemıorummmm. dıplerden sonnrakı renk benm ıstedıgım renk![]()
bu saçta gölgelerde var sanırım tek renk değil ama zemin koyu sarı gibi tabi kuaförün yapması gereken bir saç onlar zaten piyasa boyaları kullanmıyolar birde oksidan oranları felan derken bambaşka tonlar yakalıyolar iyi bir kuaförün yapamayacağı şey yok aslında birazda şans tabi bazen süper kuaförden bile memnun çıkamıyoruz malesef Eki Görüntüle 867902
Eki Görüntüle 868682
o renk buna benziyo mu sanki ben ballı biskvi diye biliyorum bu rengi vitalin kahve köpüğü rengine de benziyo
Kızlarrrrrrr.Bu saç rengini bilen var mı? Çoook beğendim...
Eki Görüntüle 777543
huhuuuuusuan hangı rengı knusuyoruz
hangı fotoyu
![]()
çok tşk ederm tutturabılırsem sayet yada adam dersekı yapabılırım evet .yaptırıcam. gercı kımse yapamam demıyo paramızı yemek maksat. olmazsada benm saçlarım su renk Eki Görüntüle 868624 olmazsa bunun ucuna arasına o hakkında konustugumuz renkten balyajlar attırırım artık bende:))![]()
bundan bahsediyorumgerçekten çok hoş
![]()
evet bencede. ama kızlar ben bı sorun yasıyorum saclarım bugune dek dokunulmamıs bı sac sarı bı renk hep ıstedım yada sıyah .sonra sıyahı kurtarmak zor ıs bıde peruk denedım berbat duruyo gerı sarı ıster oldum. saçımı sarı renk ugruna boya degdırsem ılerde pısman olrmuyum. pısman olanları cok goruorum özellıkle buyukler gormus gecırmıs olanlar:):2:
evet bencede. ama kızlar ben bı sorun yasıyorum saclarım bugune dek dokunulmamıs bı sac sarı bı renk hep ıstedım yada sıyah .sonra sıyahı kurtarmak zor ıs bıde peruk denedım berbat duruyo gerı sarı ıster oldum. saçımı sarı renk ugruna boya degdırsem ılerde pısman olrmuyum. pısman olanları cok goruorum özellıkle buyukler gormus gecırmıs olanlar:):2:
profildeki resimde gerçekten çok hoş duruyor saçların..![]()
cnm sacın kumralsa ben sana bi fikir vereyim benim arkadasımda kumral ve saclarında sıfır boya wardı oksidanla sacını actı azcık gecen kıs ve kısında güzeldi ama yazın güneşte cok dolaşmş okul acıldıgında gördüm tekrar müthiş bişi olmuştu hala da gt gide güzellşiyo rngi