Saç Rengi ve Saç Boyama bu saça ne yapayım

14gulsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
117
43
38
merhaba, yaklaşık 9 yıldır saçımı siyaha boyuyorum son 4 aydır boyamıyorum kendi saçım kahverengi hatta daha açık bir renk saçlarımı 4 aydır boyamadığım için normalde de güneşte biraz kızılımsı parlıyordu iki hafta önce forumda yaş maya tarifi vardı saç rengini açmak için ilk onu denedim yıkarken herhangi bir renk açılması olmadı fark etmedim dün gece ise sunlife 20 tablet ile c vitaminiyle saç açma işlemini denedim yine forumda okuyarak ama o da fazla açmadı ama demin kardeşim saçlarımın orta kısmının açıldığını söyledi ama bana açılmış gibi gelmiyor, siyahtan çok sıkıldım saçlarım aşırı uzun kestirmek istemiyorum saçımın rengi açılsın istiyorum tavsiye bekliyorum fotoğraflarını ekliyorum ilk fotoğraf geçen seneye ait diğer fotoğraflar saçıma güneş ışığı geldiği hali normal ışıkta kahverengi gibi duruyor

Eklentiler

• sac1.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 329
  • sac2.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 2.402
  • sac3.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 1.835
ıhlamur, papatya ve zeytinyağı ile rengini aç. *bu üçünü karıştır. karışımın olduğu kabı, içinde su kaynayan başka bir kabın üstüne koy. içine su girmeden, direk ateş görmeden 30 dakika ısınsın. ılıyınca saçına sür. kuvvetli güneşte bekle. ya da fön makinasıyla ısıt. saç rengin açılır. doktorun yazdığı mantar şampuanları da saç rengini açıyor. ketoral sanırım adı. prospektüsünde her gün kullanın yazıyor. yan etkiler bölümünde de saç rengini açtığı yazıyor. benimkini açmıştı. doktor onu kepek ve kaşıntı için veriyor.

çok teşekkür ederim peki,ketorali tanıyorum deneyebilirim ama birşey sormak istiyorum benim saçımda boya var bu tarif boyalı saçı açıyor mu? boya yapmadan önce annem saçıma papatya suyuyla bu şekilde rengini açardı ben çocukken ama araştırdığımda papatya suyu boyalı saçı açmıyor deniliyor bu üçlüyle açar mı aacaba

boyalı saçta da işe yarıyormuş ben bir forumda okumuştum. bu karışıma eczaneden aldığı bir şeyi karıştırdığını yazmıştı bir bayan.

ben kına olan saçımı oksijenle açmıştım ama oksijen boyayı açar mı bilmiyorum.

teşekkür ederim denerim ozaman şimdi bugün saçıma muskatlı karanfilli bir bakım tarifi vardı onu yapıcam biraz zaman geçsin sizin dediklerinizi de denerim saçlarım biraz kurudu düzelsinler, saçlarımın uç kısımlarında kına da var benim açamazsam oksijenli suyla orayı da açabilirim

bunu denedim işte bir hafta olmadı daha deneyeli denedikten sonraki gün çektim bu fotoğraflarımı çok emin değilim ama değiştirip değiştirmediğinden bu haftaiçi diyorum tekrar denesem uzun bekletsem bakalım işe yarayacak mı ama çok kurutuyor saçı acaip kurutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…