- 14 Eylül 2021
- 61
- 27
- 3
Merhaba konuya nasil baslicami bilemiyorum ben 13 yasindayken pesimde olan bana asik oldugunu soleyen bir insan vardi insan kelimesi fazla. Bu yillarca 4 yil kadar hep pesimde gezdi her an sonra tehditle ailemi tehdit ederek bana benle nisanlandi ve 1 ay nisanli kaldik sonrasinda ayrildik ben apar topar lar sehir disina halamlarin yanina gittim bana zarar wermesi den korktuk daha sonra yillar gecti yaklasik 7yil gibi bir sure sonra banmbaska bir gercek ogrendim 1 ay once annemlerde kahvalti yaparken esimle annemin teli caldi actim yanlis no dendi kapandi ben wptan ekleyip baktmki birde ne goreyim o kisi anneme sordugumda aglayarak benim hayatimi mahvettin kizim bana bulasti birakmio asil derdi benmisim dedi ve ben anneme sok gecirerek anne aranizda bisi oldumu dedgmde ewet silah tutti kafama benim is yerimi aradi tehdit etti zorla cagirdi beni bindim gittim ewine birlikte oldu benle dedi ben sok oldum dunya basima yikildi annem melek gibi biridir hayatini bize adamis kendini dusunmeyen bir kadın ve o kadar beynim durduki anlatirken bir kez daha yasadim siz olsaniz napardiniz