Bu sadece benim mi başıma geliyor bu hayatta ?

Gecmis olsun
Ayni dette bendede var.
Bugun doktorum hala stress den dedi. Birde anksiyete baslangic durumlarim olmus. Anlatinca dedi. Burda ha diyince hastaneye gidemiyorsun. Doktor yonlendiriyor..once bir form dolduracagim,3hafta durumumu takip edip. Sonra psikologa yonlendirme bilirmis 🙄

Gecmis olsun
Ayni dette bendede var.
Bugun doktorum hala stress den dedi. Birde anksiyete baslangic durumlarim olmus. Anlatinca dedi. Burda ha diyince hastaneye gidemiyorsun. Doktor yonlendiriyor..once bir form dolduracagim,3hafta durumumu takip edip. Sonra psikologa yonlendirme bilirmis 🙄
Ben iki gun once psikiyatriste gittim. Uyku hapi ve antidepresan yazdi. Norolojik bir sikinti olmadigini bunlarin tamamen psikolojik oldugunu soyledi. 2 gundur ilac sayesinde bebekler gibi uyuyorum. Cok korkuyordum ya boyle yasamak zorunda kalirsam diye. Sizin de iciniz rahat olsun. Tedavi sonuc verecektir

Merhaba kızlar, bana birkac sene once panik atak teshisi konulmustu. Ara ara nukseden bir durumdayim ve ilac kullandigim zamanlar oldu. Simdi ilacsiz sekilde atlatmak icin terapi aliyorum ustesinden gelme surecindeyim.
Gelelim ozellikle son zamanlarda olan panik ataklarimin sebebine.. Sanki kaslarım gıdıklaniyor. Nasil anlatilir onu bile tarif edemiyorum. Boyle icten bir huylanma hissiyati oluyor hareket edince geciyor. Huzursuz bacak sendromu bulabildigim en yakin sey ancak bu benim bacaklarimda olmuyor. Doktora bunu soyledigimde psikolojik dedi. Ancak bu beni rahatlatmiyor cunku kendim disinda kimsede goremedim. Son zamanlarda uyumadan hemen once boynumda olmaya basladi sabahi zor ettim. Bunu yasayan tek bir kisi bulup konussam belki rahatlayacagim. Ama yalniz hissediyorum en cok da bu beni zorluyor
Merhaba son zamanlar aynen ben de boyle oluyorum, kollarim bacaklarim ayak parmaklarim sanki qidiklaniyor cok garib bir shey, elimle masaj yapib rahatlatmaya calishiyorum cox huylandiriyor beni, sizde nasil oldu gectimi? Neden kaynaklaniyormush?

Merhaba bende panik atak gim benim vücudum seyiriyor acaba olan varmı diyorum kendi kendime
Mesela böyle atıyor vücut bacak bazen bazen kilim
Seğirmeler sinirlerle alakalı hastalık değil çünkü bende de oluyor. Panik atak falan yok bende. Çevremdekilerde de var.

Back
X