- 15 Aralık 2009
- 9.287
- 22.868
- 873
Keşke daha önce sussaydın da ortaya çıkmasaydın be hiraÇok zekisiniz . Bu zekaniz karşısında ne söylesem yetersiz kalacak. Ben susayım en iyisi .![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke daha önce sussaydın da ortaya çıkmasaydın be hiraÇok zekisiniz . Bu zekaniz karşısında ne söylesem yetersiz kalacak. Ben susayım en iyisi .![]()
Bu kuşu kaçırmış elinden, artık boşa uğraşmasın. Herif canını zor kurtarmış, düşmez tekrar bence.Azmetmiş attırcak adamı.![]()
Bir de ben aynı kişi olduğundan şüphelendim diye bana paranoyak dedi, konu dışı yorum yapıp ceza almamak için sustum, cevap vermedim içimde kaldı...KK = Zeki Kadınlar Platformu.
Saygıyla eğiliyorum![]()
Aslında hep aynı şekilde düşüyorlar. Tüm forumu karşılarına alıyorlar, herkesin dediğinin tersini savunuyorlar, direnci kıramayınca birden yancıları çıkıyor. Yancı da tepki toplayınca o hırsla hangi üyelikle hangi cevabı yazdıklarını karıştırıyorlar. Doktoru kafalayamadı diye hırsından kaç tane üyelik almış. Bunun adını sanını kadın derneklerine bildirmek lazım. Hiç boşuna vakit kaybetmeyin gerçek mağdurlarla ilgilenin diyip uyarmak lazım.Bir de ben aynı kişi olduğundan şüphelendim diye bana paranoyak dedi, konu dışı yorum yapıp ceza almamak için sustum, cevap vermedim içimde kaldı...
Şimdi en eski paylaşımlarına baktım ve buz kestim. Bir de ben bu kıza inanıp destek olmaya çalıştım. Helal olsun ilk siz farkettiniz aynı kişiye ait ikinci hesap olduğunu. Kadın dernekleri napsin, gerçek mağdurlara mı yetişsin, mağdur taklidi yapan, koyun postuna bürünmüş kurtlarla mı baş etsin..Aslında hep aynı şekilde düşüyorlar. Tüm forumu karşılarına alıyorlar, herkesin dediğinin tersini savunuyorlar, direnci kıramayınca birden yancıları çıkıyor. Yancı da tepki toplayınca o hırsla hangi üyelikle hangi cevabı yazdıklarını karıştırıyorlar. Doktoru kafalayamadı diye hırsından kaç tane üyelik almış. Bunun adını sanını kadın derneklerine bildirmek lazım. Hiç boşuna vakit kaybetmeyin gerçek mağdurlarla ilgilenin diyip uyarmak lazım.
Çok mersi ama ben değilHelal olsun ilk siz farkettiniz aynı kişiye ait ikinci hesap olduğunu.
Kadın başka üyelik alıp konu sahibini destekleyen başka bir kadın gibi davranıyor ,Hira da oyun bitmez.Adama ne numaralar çekmiştir kimbilirKülkedisi oldu Hira95![]()
Görmemiştim onu. Ben sizin eski hesabındaki konusunu paylaştığınızı gördüm. TebriklerÇok mersi ama ben değilSalon Kadini uyandı ilk.
En doğrusunu yapmışsınız, şikayet edip beklemek en güzeliBir de ben aynı kişi olduğundan şüphelendim diye bana paranoyak dedi, konu dışı yorum yapıp ceza almamak için sustum, cevap vermedim içimde kaldı...
Külkedisi diye bir kadın çıktı sabah sabah nasıl savunuyor Hira nın kaderini ,gözlerin dolar.ALLAH seni inandırsın gören Hira sanır öyle candan savunma hâliHira'nin Kader1510 olduğunu anlamistim ama sanirim kendisi doyamamis, bolunerek cogalmis.
Allah o doktora sabir versin, bu isin sonu israrli takip/tacizden ceza almaya kadar gider gibi.
O da yan char'iymis diye yorumladim bende. Zaten hesaplar birlestirilmis gibi gordumKülkedisi diye bir kadın çıktı sabah sabah nasıl savunuyor Hira nın kaderini ,gözlerin dolar.ALLAH seni inandırsın gören Hira sanır öyle candan savunma hâli![]()
Hiranın külkedisi kaderi 1510 SinemalardaO da yan char'iymis diye yorumladim bende. Zaten hesaplar birlestirilmis gibi gordum
Boyle civcivli durumlarda hep cezali oluyorum ben, simdide ceza almadan kacayimHiranın külkedisi kaderi 1510 Sinemalarda