• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saldırı sonrası kendime gelemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de ben aynı kişi olduğundan şüphelendim diye bana paranoyak dedi, konu dışı yorum yapıp ceza almamak için sustum, cevap vermedim içimde kaldı...
Aslında hep aynı şekilde düşüyorlar. Tüm forumu karşılarına alıyorlar, herkesin dediğinin tersini savunuyorlar, direnci kıramayınca birden yancıları çıkıyor. Yancı da tepki toplayınca o hırsla hangi üyelikle hangi cevabı yazdıklarını karıştırıyorlar. Doktoru kafalayamadı diye hırsından kaç tane üyelik almış. Bunun adını sanını kadın derneklerine bildirmek lazım. Hiç boşuna vakit kaybetmeyin gerçek mağdurlarla ilgilenin diyip uyarmak lazım.

Aslında hep aynı şekilde düşüyorlar. Tüm forumu karşılarına alıyorlar, herkesin dediğinin tersini savunuyorlar, direnci kıramayınca birden yancıları çıkıyor. Yancı da tepki toplayınca o hırsla hangi üyelikle hangi cevabı yazdıklarını karıştırıyorlar. Doktoru kafalayamadı diye hırsından kaç tane üyelik almış. Bunun adını sanını kadın derneklerine bildirmek lazım. Hiç boşuna vakit kaybetmeyin gerçek mağdurlarla ilgilenin diyip uyarmak lazım.
Şimdi en eski paylaşımlarına baktım ve buz kestim. Bir de ben bu kıza inanıp destek olmaya çalıştım. Helal olsun ilk siz farkettiniz aynı kişiye ait ikinci hesap olduğunu. Kadın dernekleri napsin, gerçek mağdurlara mı yetişsin, mağdur taklidi yapan, koyun postuna bürünmüş kurtlarla mı baş etsin..

1758718064682.webp

Hira'nin Kader1510 olduğunu anlamistim ama sanirim kendisi doyamamis, bolunerek cogalmis.

Allah o doktora sabir versin, bu isin sonu israrli takip/tacizden ceza almaya kadar gider gibi.
Külkedisi diye bir kadın çıktı sabah sabah nasıl savunuyor Hira nın kaderini ,gözlerin dolar.ALLAH seni inandırsın gören Hira sanır öyle candan savunma hâli 🥴🥴😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X