bu sana ilk ve son mektubum...sana allahsız sana kitapsız

siskaLpli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
92
9
86
İstanbul
bu sana ilk ve son mektubum sana allahsız sana kitapsız bir başlık bile koyamadım çok düşündüm ama bulamadım mektuplar genelde canım aşkım cicim baştacım die başlar ama sen beni ne canım ne baştacımsın artık hiç bir şeyimsin duydum ki gelicek dönecek diyormuşsun nasıl emin olursun döneceğimden nasıL ben yemin ettim and içtim dönmem diye ve bilirsin ki sözümden hiç dönmedim dönmemde!! ben sen değilim allahsız ben sen değilim kitapsız hangi yüzle yolumu bekliyorsun sen söyle yolumu bekliyor olman bilke nefretimi artırıyor yaptıklarını ne çabuk unuttun canımı çok yaktın sen çok allahsız yaktın kitapsız...... aynaya bile baktıkça nefrteim dışarı taşıyor gözlerim çökmüş ellerim titriyor bedenim kaderime yenilmiş sebebi sensin sensin allahsızzz.... hesabını vericek bir gün benden beter hale geleceksin zaten hasta olup yataklara düşmüşsün hiç üzülmedim adımı sayıklayıp durmuşsun ben sana bir daha adımı anma demedim mi? kapı çaldıqında beni zannedip koşup boynu bükük kalmışsın bende çok bekledim o zamanlar gittiğimiz yerlerde beni arıyormuşsun arama bulamazsın hiç bir yerde en sevdiğim şarkıları dinleyip ağlıyormuşsun ben varken dinlemedin ağlamadın. bundan sonrada dinleme duvardaki resmim hala ordaymış saatlerce dalıp dalıp bakıyormuşsun bakma resmime bile bakma buna bile tahammülüm yokkk yok artık canlı canlı yanımdayken şöyle bana derin derin baktıqını hatırlamıyorum şimdi neden neden bir kağıt parçasına daldın bu kadar boşuna uğraşma o sadece bir resim resimler affedemez nefretle bakamaz aldanma öyle sessiz sessiz baktıqıma o bakışlar cansız bir resme ait 3_5 parça kalan eşyalarıma sarılıp kendini avutma boş yere üzülürsün allahsız artık çok değiştim biliyor musun? esliden eser bile kalmamış.. bak gördün mü zerre kadar değerin kalmamışl değersizsin allahsız değerin yooookkk kitapsız. onun için gelicek die bakma sakın DÖNMEYECEĞİM!!!! duvardanda resmimi indir sana resimdede olsa gözlerim bakmasın çünkü öyle masum bakışlarım yok artık erkeksen şimdi çık bak gözlerime bakamazsın allahsız bakamazsın kitapsızzz çünkü artık SENİ GÖZLERİMLE VURACAK KADAR NEFRETİM VAR ARTIK . . .

makarna 13 buda benım sana cevabım :)))
En güzel günlerimizin hatırına
Unutmalısın...
Unutmak zorundasın beni
Ben senin bildiğin ben değilim
Bir kıvılcım, bir ateş
Ya da bir volkan gibiyim
Seni de aşkımla küle çevirmek istemiyorum
Arkana bakmadan çek git buralardan
Ara sıra hep uzaklardan seslen bana
Fakat, çok uzaklardan.
Ve unutmalısın beni, kaçmalısın sevdamdan
Bir başkasıyla mutlu olmalısın
Ben sadece senin yokluğunla avunmalıyım
Merak etme,
Seni ömrüm boyunca seveceğim
Üzgünüm;
Ben, senin bildiğin ben değilim...
Ben sensiz daha mutluyum bu şehirde
Biliyorum ki, şu an yalan söylüyorum sana
Baksana, dört duvar olmuş sensiz bu şehir
Üzerime gelir kara bulutlar, fırtınalar
Bu duvarlar beni sıktıkça, sıkar
Bir anda kurtulurum tüm bunlardan
İşte o an;
Sadece seni düşündüğüm andır.
Ben seni unutamam
Ama, sen beni herşeyin inadına
Unutmalısın
Beni anlamalısın... "Yok böyle bir sevda, hiç olmadı" demelisin
Birimizden birimiz vazgeçmeliyiz
Ve bu, sen olmalısın
Nâif bir çizgi var aramızda
Bir adım daha atmamalısın bana
Bu son adımın olsa da.
Ve unutmak ümidiyle
Son kez bakmalısın, ağlayan
Sensiz hiçbir işe yaramayan
Kahverengi gözlerime.
Hadi durma artık, git
Benim bilmediğim
Ve senin için istediğim tüm güzelliklere.
Ömrüm boyunca hoşça kal,
Bensiz mutlu olman dileğimle... :))

çok duygulandım yasenağlama hem sitemli hem de kahırlı bi mektup

Sevgimi bir hüzün,tarlasına toprak ettin.
O keder tohumlarını,ellerinle ektin.
Hasat zamanında,mutluluk,mu biçecektin?
Sakın dön deme,asla dönmeyeceğim sana.

Seninle dünyam,cennet bahçesi dahi olsa.
Sensiz ben cehennemde,yaşamaya razıyım.
Seninle,iken her,mevsim baharım olsa.
Benki ömrümce sensiz,kara,kışa razıyım.

Sözlerini bal diye,akıtsanda dilinden.
Bir yılanın zehri,şerbet gibi gelir bana
ALLAH şahidim,zehri içerim kana,kana.
Ölmeye razıyım,yeterki dön deme bana.
:)) laelaelaelaelaesırnaşık şey

Canıııııııııııım!!! Çok etkilendim.
Alev alev yanan yüreğinden fışkıran lavlar gibi sözcüklerinin akışı.
Allah ferahlık serinlik versin.

bir insana ne kadar öfkede duysak Allahsız,Kitapsız (haşa) demeyi yakıştıramıyorum. hiç bişey Allahsız değil ki, hiç bir canlı, hiç bir cansız.
canın çok yanmış belli, Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…