Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Sarı Hangi Sarı ?

bu kadının saçları zaten küllü kumral gibiymiş.üstüne sık platin röfle atılmış... kuaföre bununla gitmen lazım böyle olması için. saçın orjinali de çok önemli bunu elde edebilmen için. ya tamamen dipten platin yapıp üstüne sulu şekilde külllü kumral gibi bi renk yapması lazım. ama kesinlikle kuaför yapmalı.

Son düzenleme:
bu kadının saçları zaten küllü kumral gibiymiş.üstüne sık platin röfle atılmış... kuaföre bununla gitmen lazım böyle olması için. saçın orjinali de çok önemli bunu elde edebilmen için. ya tamamen dipten platin yapıp üstüne sulu şekilde külllü kumral gibi bi renk yapması lazım. ama kesinlikle kuaför yapmalı.

canım bunun pilatin sarısı olduğundan emin misin ben küllü sarı sanmıştım ..

canım bunun pilatin sarısı olduğundan emin misin ben küllü sarı sanmıştım ..

bu saçın zemini küllü sarı ya da kumral gibi bişey. onun üstüne kesinlikle platin röfle atılmış. platinin de tonları var ya ondan sana öyle gelmiş. kesinlikle bu saçta platin röfleler var :)

Son düzenleme:
bugün kuaföre gittim fotoyu gösterdim o da bana röfle olduğunu söyledi ve alt zemini çok koyu bir renkle boyuyacaktı..itiraz ettim küllü kumral yapın zemini dedim bu sefer de bana saçımın yeşereceğini söyledi..o zaman sarı tonlarına baktım en koyu sarıyı seçtim 8D mi ne yazıyordu onu işte..bununla boyayın dedim..
sonuç olarak kuaförün saçıma yaptığı ise küllü sarı tonu olmuş..

öff nedir benim kuaförden çektiğim..üstelik saç dibimi boyadı 15 dk bekletti, sonra dibteki boyayı uçlara doğru taradı..boya tarzı bu..40 tl de para verdim..
sizce kazıklandım mı?saçımı napicam ben :(

Son düzenleme:
kızlar kuaför saçımı 8D dediği 8.1 ile boyadım dedi..markasını bilmiyorum ama sizce bu hangi ton ve marka olabilir ?

cnm saçının bi fotosunu koyabilir misin?

ben de boyatıcam ama hiç anlamıorum bu işlerden :/

Back
X