• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Şarkı Kızlara Çok Önemli Bir Şey Anlatıyor. Colbie Caillat’tan Rekor Kıran Video Klip: “Try”

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
Bu Şarkı Kızlara Çok Önemli Bir Şey Anlatıyor. Colbie Caillat’tan Rekor Kıran Video Klip: “Try”

Şarkıcı Colbie Caillat, ‘Try’ adlı video klibinde medyada Photoshop ve benzeri programların kullanımına karşıt bir tutum sergilemiş.

“Saçlarım yapılmadan ve makyajım olmadan klibi çekmeye başladığımız ilk an herkes şaşkınlıkla beni izliyordu. Ama kamera karşısına sıfır makyajla çıkmak inanılmaz rahattı” demiş sanatçı.

İzlemenizi öneriyoruz…

-http://www.viraligo.com/bu-sarki-kizlara-onemli-bir-sey-anlatiyor-colbie-caillattan-rekor-kiran-video-klip/

Son düzenleme:
Çok güzel çok etkilendim .Öyle hale gelmişiz ki en başta hemcinslerimiz
Makyajsız bir yere çıksan ne kadar bakımsız özensiz demeye başlıyorlar
İnsanlardan gördüğün ilgi bile değişiyor
İşte önemli olan onların ne düşündüğünü bir kenara bırakabilmek kendi düşüncelerine önem vermek
Keşke bunu yapabilsek

Makyajı pek sevmem, becerememde, kendimi doğal seviyorum:KK59: Makyajsız hayat oh ne rahat:KK73:

Çalışan, sürekli ekranda görünmek zorunda kalan kadınların makyaj yapmasını doğal buluyorum ama valla bazı kadınlarda makyajı abartıyor, daha yüzünü yıkamadan makyaj yapanları garipsiyorum, 42 yaşındayım bu yaşıma kadar sanırım en abartı makyajım sözümde yapılmıştı, onda bile makyöz kaliteli ürün kullandım ama demesine rağmen yüzüm hemen kabardı, bünye makyaja alışık değil:-)
Bugün çok süslüyüm dediğim zamanlar bile makyajım rimel ve göz kaleminden ibarettir, fondöten, allık, ruj gibi malzemeleri kullanmadığım için para verip almam bile.

Kız çocuklarınında daha ilk, ortaokul çağlarında saçlarını boyayıp makyaj yapmalarına karşıyım, anneler kızlarını saç boyası, makyaj konusunda bilinçlendirmeli, ama ne yapayım ergen laf dinlemiyor diyerek kendilerini savunmaları tuhaf karşılıyorum, makyaj cildi mahfediyor, 20 yaşındaki bir kız makyajla aşırı büyük gösterebiliyor, belli bir yaştan sonra da cilt bozuluyor.

Çok güzeldi klip yaaa, ben 5. sınıfa giden bir kızın yaşlı kadın gibi saçına röfle yaptırdığını gördüm daha ne diyeyim, bayramlarda o kızların yüzünü öyle bir boyuyorlar ki, 30 yaşındaki kadından daha çekici hale getiriyorlar.
Ben makyaj yaparım, yüzümü canlandırmayı çok severim.. Yüzüm canlı ve renkliyse ben de kendimi öyle canlı ve renkli hissediyorum. Naıls iyi hissediyorsam onu yapıyorum yani, ha yaparken hiç yük gelmiyor bana ondan sanırım şikayetim de yok.

Ben de videodaki sonrakilerdenim. : p
Benimki üşengeçlikten ve cildime daha fazla zarar vermemek isteyişimden.
Ama insan kendini bazen aynada daha iyi görmek istiyor. Kendimi iyi görmüyorsam bi iki dokunuş yapıyorum. En güzeli insanın kendisi için yapması. Toplum kaygısı olmamalı.

25 yaşındayım hala fondöten, kapatıcı nasıl kullanılır bilmem. Cildimde gerek duymadım bunları kullanmaya.
Sadece rimel, göz kalemi ve ruj benim makyajımdır. 18 yaşındaki kız abartı bir makyajla 25 yaşında gösterebiliyor. Bu yüzden sanırım görenler yaşımdan ufak gösterdiği sanıyorlar.
Bakımlı olmak boyanmak değildir. Cilt, vücut temizliğidir.
Bunu bir çok kişi yanlış yorumlar.

benimde en sevmediğim şey dudak parlatıcısı. ne o öyle yapış yapış. :confused::confused::confused:

Back
X