Bu şarkılarda ne demek oluyor :(

kizlar soyle bi gelisme oldu. gecen gun benimki faceten gene bi sarki paylasmis. aradan 1 saat gectikten sonra sarkinin ustune sozlerini yazmis ve bana taglemis sarkiyi. sozlerde soyle her an aklimdasin pesinde pervaneyim vs... cok hosuma gitti tabiki boyle birsey yapmasi ama ne biliyim genede icime suphe dustu bir kere. ha bide neden sarkiyi paylastigi anda yapmiyoda aradan 1 saat gectikten sonra yaziyo o sozleri:/ hepiniz sor diosunuz ama sorarsamda ezik durumuna dusmek istemiyorum. yani onu takip ettigimi bilsin istemiyorum. sizce bu yaptigi nedir simdi??? lutfen bi yorum yapin kizlar ya:(

Neden ezik durumuna düsesin ki ?
Belki bu oglan hala o eski sevgilisini seviyor ve seninle sadece öylesine cikiyor ?
Tabikide sen bilirsin ama bence sormalisin.

Eski sevgilisinden ayrılır ayrılmaz seninle beraber olmuşsa amacı büyük ihtimal o kızı unutmaktır canım yani bana öyle geldi.
Paylaştığı ayrılık şarkıları da bunu destekliyor sanki. Keşke o kızdan ayrıldıktan sonra biraz nefes almasını bekleseydin sana olan duygularında ciddi olup olmadığını da öğrenmiş olurdun böylece.

Sevgilinin eski sevgilisiyle ilişkisi ne kadar sürdü acaba eğer uzunsa çok kötü bir şey biliyorum.
Benim de sevgilimin benden önceki ilişkisi uzun sürmüştü kızla muhabbetim olmasa da tanıyordum aynı şekil de sevgilimi de üçümüz de aynı okuldaydık ama o sıralar ikisiyle de pek alakam olmadığı için çok sonradan öğrendim ilişkilerini.Sevgilisinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra benimle ilgilenmeye başladı daha sonra da duygularını açıkladı zaten ama benim aklımda eski sevgilisiyle ilgili acabalarım vardı. Ya unutmadıysa ya onu unutmak için benimle olmak istiyorsa gibi. Hislerinden emin olmak için yaklaşık 6 ay teklifine karşılık vermedim ama pes edecek gibi değildi son yaptığı hareketle de gönlümü bayağı kazanmıştı ben de şans vermeye karar verdim :)

Herneyse sevgilinle aynı işyerinde çalışıyor olabilir tamam ama neden hala facebookunda ekli? Ben kızın hala neden ekli olduğunu da o şarkıları paylaşmasının amacını da
sormadan edemezdim üstelik ilişki bu kadar yeniyken.
Kesinlikle bu konuyu aç sevgiline direkt sor yada ağzını ara bir şekilde kadınlar hisseder zaten senin de hissedeceğinden eminim canım.

Son düzenleme:
Eski sevgili face'te hala ekli.Bunu unutmayalıım.Ayrılık,acı şarkıları paylaşırken birden seni tagleyerek şarkı paylaşıyor.
Nazire,nispet olabilir mi diyosun sanırım?Benim aklıma ilk o geldi...

kizda profil resmine havuzda cekilmis bikinili fotografini koymus... inadina mi yapiyo nedir benimkide bakip bakip ic geciriyodur kesin:(((

nişanlıyım ve nişanlım asla boyle şarkıları facede paylaşamaz bu bana saygısızlıktır. çünkü onu sadece ben değil tum arkadaşları göruyo. ne düşünürler " demek ki eskiye gönderme yapıyo" derler. kimse bana elalemin düşüncesi önemli değil demesin bal gibide onemli. beni küçük düşürmüş olur bunu yaparsa.
zaten o kızın ekli olması ne demek yahu. üstelik aynı iş ortamındalar ha. yok canım bu ilişkiden sana hayır gelmez. çok sert oldu ama bence oyle

çok zor bir durum...

hem böyle şarkılar paylaşıyor hemde kızı listesinde tutuyor...

çok şüphe çekici...:44:

bunuı sorman gereken kişi o ama tabiki kaba bir şekilde degil güzel bir şekilde konuşup bundan rahatsızlık duydugunu söyleyebilirsin

yani aslında ona sormam birşeyi değiştirmicek. çünkü inkar etse bile benim içim gene rahat etmeyecek. bi şüphe kalıcak bende nolursa olsun..

diğer ihtimalde şu; ya bana derse "evet unutamadığım biri var" bunu duymaktanda korkuyorum açıkçası:(

o yüzden ona soramam bunu...

ayrıca şöyle bi gelişme oldu.

kız bunu silmiş facesinden...

bu iyiye mi yoksa kötüye mi işaret bilemedim doğrusu:/

yani aslında ona sormam birşeyi değiştirmicek. çünkü inkar etse bile benim içim gene rahat etmeyecek. bi şüphe kalıcak bende nolursa olsun..

diğer ihtimalde şu; ya bana derse "evet unutamadığım biri var" bunu duymaktanda korkuyorum açıkçası:(

o yüzden ona soramam bunu...

ayrıca şöyle bi gelişme oldu.

kız bunu silmiş facesinden...

bu iyiye mi yoksa kötüye mi işaret bilemedim doğrusu:/

Unutamadığım biri var demesinde korkuyorsun ama ilişkine devam ediyorsun canım, anladım aşıksın ama kalbinde başkası varken, senin gözlerinde onu görmesi siniyor mu içine? Belkide öyle bi durum yoktur, o kızı önemsemediğinden silmemiştir, şarkılarıda sevdiğinden paylaşmıştır, o sözleri duyunca aklına sen geldiğinden taglemiştir.. Ne biliyosun ki?
O senin sevgilin soru sorabilme hakkına sahipsin. Ama sözün erkeğini değil dişisini kullan. Mesela; o şarkıları eski sevgiline hitaben mi paylaşıyorsun acı mı çekiyorsun demek yerine; "Facende şarkı paylaşmışsın üzgün müsün bitanem pek bi karamsardı şarkılar yoksa seviyor musun onları gibisinden sorabilirsin ne ezikliği, alakası bile yok. Belkide oda diyordur bu kadar üzülüyorum, paylaşım yapıyorum, belli ediyorum, sormuyor diyordur kim bilir..
Sorunu sormadan cevap alamazsın, kafanı rahatlatamazsın.. Bu dediklerimi düşün derim canım:34:

Buraya ilk kez konu açıyorum... Ama devamlı takip ettiğim bir site...

Çok üzüldüğüm bir şey var... son zamanlarda bu konuyu o kadar çok kafama takar oldum ki anlatamam:(

Ben yaklaşık 1 aydır birisiyle çıkıyorum. Şuan için her şey güzel gidiyo..

Fakat erkek arkadaşım sürekli facebookta ayrılıkla ilgili, sitemli şarkılar paylaşıyor... Sanki birisine gönderme yapar gibi...

Bir insanın ilişkisi varsa, neden böyle şarkılar paylaşsın ki anlamıyorum.

Ona da sormak istemiyorum...

Ayrıca geçenlerde de, benden önce ayrıldığı, eski sevgilisinin facebookta hala ekli olduğunu gördüm:(

Gerçi kızla bi konuşmaları yok. Hiçbir iletişim olmamış aralarında ayrıldıktan sonra.. zaten kız ayrılmış bundan...ama genede içim içimi yiyor:( Acaba ona mı yapıyor bunları...

Bu arada bu kızla ikisi aynı işyerinde bide offf yaa:(

Kızlar lütfen bi akıl verin, kafayı yicem yoksa...:((((((

bence kıza sitem yagdırmaya devam ediyor ama bu hala onu seviyor anlamına gelmez.bence direk erkek arkadasnla bu konuyu knsmalısın hoslanmadıgını sölemelisn.bende ilskm varken tarkan gitti gideli paylasmstm sevglmle ilk 1.aymzda direk söledi ne yapmaya çalısıorsn diye allah var kötü bi nytle paylasmamstm olablio böle baznde art niytli olmamak lazm

hayrola mutlu değil miyiz neden acıtasyon yapıyorsun facebukta diye sorsana ayol, gülerek ama azarlar gibi değil, derdin ne yavrum de, bir de o eski sevgilini ne zaman silmeyi düşünüyorsun desene yahu, bu erkekler de ne ilginç, aynı durumda sen olsan eski sevgilin facede olsa, evi ayağa kaldırır...

elbet kavga tonunda kızarak değil, zaten bu eski sevgili olayları aşıldı artık günümüzde, gayet gülerek sorabilirsin, senin sorman çok normal, o da gayet normal cevap verebilir, her şeyin başı sağlıklı iletişim...

Back
X