• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu savaşı kazanmaya değer mi?

mavera110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
842
254
53
Evet hanımlar, öncelikle silahları bırakın, ben geldim. :)
Küçük aralıklarla yaşadığım dengemi bozan konular buraya konu açmak için açmak olarak gözükse de kimse kimsenin içini ve yaşadığını, kaldığı durumu bilemez onun için ricamdır ki yorum yaparken hassas olalım.
En son konumun üzerine olay gittikçe büyüdü ve derinleşti. Görümce ve kv ile iletişimime dahil olmak istemeyen eşim dahil oldu...
Başta hepimize çıkıştı, sözde annesine ve ablasına da. Bana ablası ve annesiyle görüşmezsem yani iyi olmazsam kusura bakmayarak benim ailemle görüşmeyeceğini söyledi.
Her neyse... annesiyle gayet sorunsuz görüştüm ama ablasıyla konuşmamakta kararlıydım.
Yine de aynı ortama eşim hatrına girdim fakat konuşmadım, o da benimle konuşmadı.
Eşim gayet memnundu bu durumdan yani bunda bir sıkıntı görmüyordu ki.
Kaynana doldurana kadar...
Ablanla evde köşe kapmaca oynadı...
Ablan geldiğinde içeri davet etmemiş...
Eşim annemin ameliyat olduğunu söylediğinde araması için annesine, kv cevabı , o benim kızımı ara dediğimde aradı mı?
Ve daha nice iğrençlikler olunca, eşim bana patladı.

Telefonda;
Annemle ablamla aran iyi olmadığında bizim huzurlu olacağımızı mı sandın, onları yoksayıp bizim mutlu olacağımızı mı sandınnn,
Herkesle aran iyi de ablama gelince mi gurur yapıyorsunnn,
Benim için bu dünyada annemden kıymetli kimse yoooook,
Bu saatten sonra 3 nüzde görüşmeyeceksiniz, kimse kimseyle görüşmeyecekkk, hepinizden nefret ediyorummmm,
Gibi sözler söyledi.
Hepinizden nefret nedir? Annesine ablasına çıkışamadığı için aman oğlan gelin taraf olmuş anasına ablasına çıkışıyor gözükmesin kalp krizi geçirmesinler diye eşim beni ezdi.
En başından beri fazla samimiyet ayrılık getirir, saygılı ol yeter diyen adamın bana söylediklerine bakın.
Annemin rahatsızlığından dolayı annemdeyim 2 gün oldu. Bu tartışmadan sonra eşimi aramadım konuşmadım , kafamda bitirmek var. Her ne kadar ailesi olmadığında hiçbir sıkıntımız olmasa da , bana yapılan terbiyesizliklere karşı boyun eğmemi isteyen bana annesine olan sevgisini anlatan adam , ömrüm boyunca bana ne yaşatır ben bilmiyorum.

Hanımlar ben eşimi savunmadım ama ona hep inanmak istedim. İçinde bulunduğu durumu anlamak istedim.

ben ne yapmalıyım?

Evet hanımlar, öncelikle silahları bırakın, ben geldim. :)
Küçük aralıklarla yaşadığım dengemi bozan konular buraya konu açmak için açmak olarak gözükse de kimse kimsenin içini ve yaşadığını, kaldığı durumu bilemez onun için ricamdır ki yorum yaparken hassas olalım.
En son konumun üzerine olay gittikçe büyüdü ve derinleşti. Görümce ve kv ile iletişimime dahil olmak istemeyen eşim dahil oldu...
Başta hepimize çıkıştı, sözde annesine ve ablasına da. Bana ablası ve annesiyle görüşmezsem yani iyi olmazsam kusura bakmayarak benim ailemle görüşmeyeceğini söyledi.
Her neyse... annesiyle gayet sorunsuz görüştüm ama ablasıyla konuşmamakta kararlıydım.
Yine de aynı ortama eşim hatrına girdim fakat konuşmadım, o da benimle konuşmadı.
Eşim gayet memnundu bu durumdan yani bunda bir sıkıntı görmüyordu ki.
Kaynana doldurana kadar...
Ablanla evde köşe kapmaca oynadı...
Ablan geldiğinde içeri davet etmemiş...
Eşim annemin ameliyat olduğunu söylediğinde araması için annesine, kv cevabı , o benim kızımı ara dediğimde aradı mı?
Ve daha nice iğrençlikler olunca, eşim bana patladı.

Telefonda;
Annemle ablamla aran iyi olmadığında bizim huzurlu olacağımızı mı sandın, onları yoksayıp bizim mutlu olacağımızı mı sandınnn,
Herkesle aran iyi de ablama gelince mi gurur yapıyorsunnn,
Benim için bu dünyada annemden kıymetli kimse yoooook,
Bu saatten sonra 3 nüzde görüşmeyeceksiniz, kimse kimseyle görüşmeyecekkk, hepinizden nefret ediyorummmm,
Gibi sözler söyledi.
Hepinizden nefret nedir? Annesine ablasına çıkışamadığı için aman oğlan gelin taraf olmuş anasına ablasına çıkışıyor gözükmesin kalp krizi geçirmesinler diye eşim beni ezdi.
En başından beri fazla samimiyet ayrılık getirir, saygılı ol yeter diyen adamın bana söylediklerine bakın.
Annemin rahatsızlığından dolayı annemdeyim 2 gün oldu. Bu tartışmadan sonra eşimi aramadım konuşmadım , kafamda bitirmek var. Her ne kadar ailesi olmadığında hiçbir sıkıntımız olmasa da , bana yapılan terbiyesizliklere karşı boyun eğmemi isteyen bana annesine olan sevgisini anlatan adam , ömrüm boyunca bana ne yaşatır ben bilmiyorum.

Hanımlar ben eşimi savunmadım ama ona hep inanmak istedim. İçinde bulunduğu durumu anlamak istedim.

ben ne yapmalıyım?
Eşiniz sizi savunmuyor arkanızda değil dediğimizde sizde bize cikismistiniz hakaretler ettiniz kovdunuz insanları bir özür dileyin bence herkez haklı çıktı.. buraya ayrılık konusu açacağınıza adım kadar emindim yinede üzüldüm sizin adınıza ..

Evli değilim o nedenle benim yazacaklarım biraz havada kalkacaktır ancak eşinizin artık sizinle öncelikli ve yeni ailesi olduğunu anlaması gerekiyor . Gönül elbet ister sorunsuz , kavgasız , sıkıntısız günleri olsun .

ben böyle konularda sadece kayınvalidenin suçlanmasını doğru bulmuyorum ( doldurma konusu için dedim ) . Eşinizin bir aklı var ve annesine sizi savunabilir ve nasıl sizden kendisi için iyi geçinmesini istiyorsa aynı şekilde annesinden de kendisi için arama yapmasını söylemeliydi . Ayrıca bu hastalık ...

boşanın ayrılın diyemem ancak belki evlilik terapistine gidebilirsiniz .

Ayrıca başka sorunumuz yok demişsiniz ancak eşinizin size olan saygısında sıkıntı var . Annesine ablasına çıkaramadığı ses tonunu size de çıkaramaz

Eşiniz sizi savunmuyor arkanızda değil dediğimizde sizde bize cikismistiniz hakaretler ettiniz kovdunuz insanları bir özür dileyin bence herkez haklı çıktı.. buraya ayrılık konusu açacağınıza adım kadar emindim yinede üzüldüm sizin adınıza ..
Kime hakaret etti kovdu ? Yorum yapanlara mı ?

Bakın her konunuzda kadınlar hep yazıyorlardı, tüm olayların böyle gelişmesinin sebebi eşiniz. Eşinize güvenip öyle davranıyorlardı size. Sizse öyle yazanlara kaba cevaplar verip, hayır eşim de eşim diyordunuz. Bunu sizi incitmek için söylemiyorum kesinlikle yani burda yazan kadınlar bir şey biliyorlar, kv görümce hırsınızı haklı konuştukları için birilerinden çıkmayın. Eşiniz böyle de devam eder hep anam, hep bacım der. Zor bir durum. En azından şimdi gerçekten nasıl bir ailede olduğunuzu gördünüz bundan sonra ona göre davrana bileceksiniz. Boşanmak istemiyorsunuz herhalde kabullenip eşinizi bir azcık değişe bilirsiniz belki, seneleriniz gider ama. Ne kadar iyi davranmaya çalışsanız da o kv görümcenin size sevgi göstereceğini düşünmüyorum.

Ömür boyu sizden gidecek bu durum sizi hasta eder ilerde.
Bu tarz adamlar kesinlikle evlenmemeli
Ama işte oluyor bir şekilde.
Benim eşimde ailesine aşırı düşkün ama dengeyi sağlıyor yada başta ben sert durdum bilemiyorum
Çünkü o dengeyi tutturamasaydi evliliğimiz bitecekti bunu biliyordu
Çünkü kimse kimsenin ailesine saçını supurge etmek için evlenmedi
Böyle bir durum yok.
Siz kötü gelin olmayı kabul etmedikçe bu devran devam eder.
Ben eşime de diyorum anan baban sev öp git kal yanlarında ama beni bulaştırma.
Çünkü kimse kimsenin ailesinin zirvaliklarina katlanmak zorunda değil.
Normal insanlara saygım sonsuz.

Hay maşallahhh 🤦🏼‍♀️ Ne oldu insanlar haklı çıktı işte
Çıkmasa şaşırır insan. bu kadar kişi haksız kendi haklı olamaz mantıklı düşünüldugunde..:KK64: Ataerkil bir kocası var doğmamış çocuğa don biçen çocuk olduğunda annem bakar kök aile diyen bir kocaya sahip çünkü..

Konuyu okuyunca direk şu şarkı geldi aklıma: Güle güle sana. Yolun açık olsun...!!
Gitsin anasıyla bacısıyla mutlu olsun. Adam rengini belli etti işte. Anam, bacım ağızına etse de sen sus diyor. Çoluk yok, çocuk yok. Bazen kestirip atması en güzeli.

Ömür boyu sizden gidecek bu durum sizi hasta eder ilerde.
Bu tarz adamlar kesinlikle evlenmemeli
Ama işte oluyor bir şekilde.
Benim eşimde ailesine aşırı düşkün ama dengeyi sağlıyor yada başta ben sert durdum bilemiyorum
Çünkü o dengeyi tutturamasaydi evliliğimiz bitecekti bunu biliyordu
Çünkü kimse kimsenin ailesine saçını supurge etmek için evlenmedi
Böyle bir durum yok.
Siz kötü gelin olmayı kabul etmedikçe bu devran devam eder.
Ben eşime de diyorum anan baban sev öp git kal yanlarında ama beni bulaştırma.
Çünkü kimse kimsenin ailesinin zirvaliklarina katlanmak zorunda değil.
Normal insanlara saygım sonsuz.
Ben o denge için saygısızlık etmeden uzak mesafeli olmayı tercih ettim. Eşim bunda sakınca görmüyordu taa ki kv onu sürekli arayıp doldurana kadar. Oğluna ve kızına yakın evler almalarını sağlamış. Onun amacı hep iç içe olmamızdı. Bu olmadı. Şimdi eşim bana anne ablamla mutlu olmayıp benle olabilecrğini mi sanıyorsun diyecek kadar kırıcı.
Ablası beni sildiği halde hala gurur yapmamamı isteyecek kadar kör ve saygısız.
Evet evliliğim anne ve ablası yüzünden mahvolacak.
Ama en büyük suç eşimin.
İzin veren o bu mahvoluşa.
Başta dengeyi sağladığını sandı ama annesiyle her konuştukça terazi onlardan yana oldu.

Bir soru sormak istiyorum siz kv ve görümceye ne gibi bir kötülük yaptınız? Yani size karşı olan bu tavırlar neden?

Boşanmayacaksan eğer kocan ne diyorsa yap.
Çünkü sen zaten bunu yapıyordun.
Kocana yazılanlar yüzünden de sürekli savunma halindeydin.
Boşanmayacaksan hiiiic blofle falan uğraşma, kocan yemez, ailesi de bunu unutmaz.
Don evine kocan ne diyorsa yap, mutlu mesut yasa :)

Bir soru sormak istiyorum siz kv ve görümceye ne gibi bir kötülük yaptınız? Yani size karşı olan bu tavırlar neden?
İnanın bir kötülüğüm yok. Eşime sundukları eskiden hikayesine cevap verirmişim şimdi vermiyormuşum, kv evime kaç kez çağırmışım. Ki bana söylemeden eşime söyleyip bende kalmaya geldiler. 2 aylık evliyken.

İnanın bir kötülüğüm yok. Eşime sundukları eskiden hikayesine cevap verirmişim şimdi vermiyormuşum, kv evime kaç kez çağırmışım. Ki bana söylemeden eşime söyleyip bende kalmaya geldiler. 2 aylık evliyken.
Bak sen suçsuzluğuna inanıyorsun ki bence mecbur bile değilsin ki bunlara yine de kötü değersiz gelin yaftası yiyorsun. Eşin baştan sana değer vermemiş baştan o teraziyi dengeleyememiş ve senin ailenle görülmemekle seni tehdit etmiş. Senin kendi gururunu çiğneyip ablasının annesinin değerine değer katmanı beklerken kendisi gururların en büyüğünü yaparak ailenle konuşmayacağını söylemiş.

Back
X