Bu sebepten boşanılır mı?

Sizin gözünüzde mevzu sadece pantolon olabilir. Kadın evlenmeden önce giyiyormuş adam kendine göre birini bulsaymış o zaman kaç yaşında kadının kıyafetini değiştirmeye zorluyor kadın giymek istemiyor bunun ötesi berisi var mı? Adam burada kabul etmek zorunda kadın değişmek zorunda değil kaldı ki öyle de olmuş.
Kadın tesettürlü değildir,adam zorla bunu istiyordur evet kabul etmeyebilir.Zaten tesettürlü olan birinin pantolon yerine etek giymesindeki o çok büyük olay ne.Biz eşimizden hiç mi bir talepte bulunmuyoruz.Evlenmeden önce gözümüze batmayan ama sonradan fark edip değiştirmesini istediğimiz şeyler olmuyor mu?Kişiliğine büyük bir saldırı olmadığı sürece bunlar tolere edilebilir.Bazen siz bir fedakarlık yaparsınız bazen o.Evlilik en küçük terslikte basıp gidilecek bir kurum değil.Hele de ortada bir çocuk var.

Merhaba 7 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var. Tesettürlüyüm evlenmeden önce pantolon giyiyordum eşim dini sebeplerden dolayı pantolon giymemi istemiyor etek ve elbise giyiyorum çevremde böyle giyinen yok kendimi çok garip hissediyorum. Eşimle daha önce konuştum kesinlikle kabul etmedi. Boşamayı düşünüyorum
kıyafet konusu çok basit gibi görünen ama asla taviz verilmemesi gereken en önemli konulardan biri. siz pantolon giymek istiyorsunuz eşiniz de etek giymenizi istiyor bunun orta yolu bol pantolondur. hani normalde evlenmeden önce o halinizle sizi kabul ettiği için ona da karışmaması gerekir de yine de fedakarlık olsun diyelim. bol pantolona da razı gelmiyorsa onu takmayın, giymeye devam edin. işler çirkinleşirse o zaman sonraki aşamaya geçebilirsiniz

Ben tesetturluyum ama etek giymek bana tam bi eziyet. Yurumek zor, hizli hareket edemiyosun, bacaklarim icerden birbirine degip pisik yapiyo, icine tayt giysem yakiyo, kasindiriyo. Ayrica oram buram acilacak diye daha cok geriliyorum 😅
ben de etek / elbise giymekten nefret eden biriydim. bekarken de evliliğimin ilk yıllarında da hep dar-bol pantolon giyerdim. birkaç kere elbise giymeyi denedim ve eşim çok yakıştığını, çok güzel olduğumu söyleye söyleye beni etek/elbise giymeye alıştırdı. şuan çok nadir pantolon giyiyorum, kendim bile şaşkınım😂

Kadın tesettürlü değildir,adam zorla bunu istiyordur evet kabul etmeyebilir.Zaten tesettürlü olan birinin pantolon yerine etek giymesindeki o çok büyük olay ne.Biz eşimizden hiç mi bir talepte bulunmuyoruz.Evlenmeden önce gözümüze batmayan ama sonradan fark edip değiştirmesini istediğimiz şeyler olmuyor mu?Kişiliğine büyük bir saldırı olmadığı sürece bunlar tolere edilebilir.Bazen siz bir fedakarlık yaparsınız bazen o.Evlilik en küçük terslikte basıp gidilecek bir kurum değil.Hele de ortada bir çocuk var.
Kadın istemiyor bu kısma odaklanın.

Fake konu olduğunu düşünüyorum
Ya da
Zaten şimdiye kadar pantolon giyiyordunuz ve bunu bilerek evlendi...
Başka bi sıkıntılar var aranızda besbelli

Kendi görüşlerim var en azından.Instagramdan ezberlediğim kalıp cümlelerle burda yargı dağıtmıyorum sizin gibi.
Ay öf sinir geldi. Sizin kendi görüşünüz oluyor diğerleri neden instagramdan ezberlemiş oluyor. Herkes görüşünü yazsın geçsin. Yorum bildirirken diğerlerini yermenize gerek yok.
Konu sahibi de sanmıyorum ki ne sizin ne de başkasının fikriyle evliliğine yön vermeyecektir.
Kadın fikir sormuş, insanlar da söylemiş. Nedir bu saldırgan tutum? Siz böyle şeyleri basit görüyor olabilirsiniz bu mutlak doğru demek mi? Bunu boşanma nedeni olarak görmeye insanların hakkı yok mu? Bu da mutlak doğru değil.
Ayrıca burada esas olan konu sahibinin fikri, kadın rahatsız oluyor eşinin tavrından bu kadar.
Bu forumda karşıt fikirli insanların medeni bir şekilde birbirlerine sataşmadan yorum yapacağı günler gelecek mi merak ediyorum.
Bugün pantolon olur yarın başka bir şey olur, kimin neyden rahatsız olacağı, neyi içselleştireceği, neyi kendine saldırı göreceği değişir. Size göre normalmiş, yorumunuzu yapın geçin.

Vah vah sen adamı arabistana yolla bence gerçi arabistan deyip laf söylememek lazımm bizden daha modernler. Yani böyle erkekler beni ürkütüyor bugun bikiniyleydim üstümde şort askılı var normal kapalılık okey kafa kapatıp altına tayt gitmedikten sonra abartılmaması gerektiğini düşünüyorum eşiniz fazla abartılı şeriat gelsin diyen az yobazlardan valla bundan dolayı boşanılır mı bilemeyiz ki başka sorunlarınızda var mı?

Merhaba 7 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var. Tesettürlüyüm evlenmeden önce pantolon giyiyordum eşim dini sebeplerden dolayı pantolon giymemi istemiyor etek ve elbise giyiyorum çevremde böyle giyinen yok kendimi çok garip hissediyorum. Eşimle daha önce konuştum kesinlikle kabul etmedi. Boşamayı düşünüyorum
Kıyafet icin bosanilmaz canim ya .orta yol illaki bulunur

Gecen sene de aynı degilmiydi bu adam .kıyafet icin neden cocugunu babasız bırakıyorsun. 7 yıl boyunca durdun durdun yeni mi dank etti .

Back
X