Bu Sefer Başaracağim..

Pembis Hayaller

Oysa bir umuttu hep 🙏
Pro Üye
15 Ocak 2016
6.893
33.931
548
28
Selamlar hanımlar bnce kimse sevmez kilolu Olmayi aynada görüntü berbat birşey ancak kilolular anlar ve kilo kesinlikle kaderimiz değil :63: ve inanın bi kendinize guvendinizmi azmettinizmi tamam yani hrrseyi kafada bitirmek lazim bn zaten dogdum dogali hep kiloluydum ama artik bi dur demek lazim degilmi? Nisan ayinda 67.5kiloydum ve hazirana 62 ile girdim inanin hicte zorlanmadim canimin istedigini yedim asla kendimi kisitlamadim tadina baktim ama az ve ac kalarak zayiflanmaz diyolar ama o aclik hissin hep olacak yoksa zayiflanmiyo be helede bnm gibi su icip yarayanlara simdi vermem gereken 7 kilom var insallah onuda hayirliauyla vericem eger bu yolda bnle yurumek isteyen varsa buyursun gelsinnn bugunki kilom 62.2 Hadi hayirlisi:halay:

Son düzenleme:
Kahvaltimi hazirladim 1 domates 1 salata bir haslanmis yumurta 1 bardak Yeşilçay tabi yemekten önce 1 bardak su içine limon koymak faydali ama bn koyamiyorum ya bir turlu alisamadim limonlu suya yavaş yavaş alistircam kendimi inşallah

Hosgeldin pembe hayaller... Eminim basarili olacaksindir... Boy kac bilmiyorum lakin benimklomla kiyasladigimda kilonu kilo problemi mi o ahh arkadasim diyorum sana icimden : ) Herkesin ideali ve hedefi gorunmek istedigi saglikli hissettigi kilo tabikide farkli...

Limon suyu icecekmissin duydugum kadari ile... Limona tiki olan biri olarak 2 gundur bunu basariyorum : ) sende yapabilirsin annelerin verdigi gazlardaki gibi yum gozünü iciver bitsin hadi bakim .... : ) Kendine cok dikkat et hosgeldin aramiza...

Hosbuldum Çok sağol canim biliyorum belki taskin kilom yok ama gerçekten çok rahatsiz oluyorum sende gel hep birlikte basaralim :)
Hosgeldin pembe hayaller... Eminim basarili olacaksindir... Boy kac bilmiyorum lakin benimklomla kiyasladigimda kilonu kilo problemi mi o ahh arkadasim diyorum sana icimden : ) Herkesin ideali ve hedefi gorunmek istedigi saglikli hissettigi kilo tabikide farkli...

Limon suyu icecekmissin duydugum kadari ile... Limona tiki olan biri olarak 2 gundur bunu basariyorum : ) sende yapabilirsin annelerin verdigi gazlardaki gibi yum gozünü iciver bitsin hadi bakim .... : ) Kendine cok dikkat et hosgeldin aramiza...

Ben buralardayim zatn, sabahlari genellikle bakiniyorum ne var ne yok diye... Bakacam sanada yani gozum ustund : )

Evet.adıyaman yemeklerine tarif yazmışım.tam sebzenin bol olduğu bir dönem.su da içebiliyoruz motivasyon süper :KK45: böyle bir konu ben açacaktım .sağlık ićin 5 N açtım.

Canım gunlugun hayırlı uğurlu olsun Maşallah baya vermişsin.hedefine az kalmış.
Benimde son 5 kilom kaldı inşallah hep beraber güzelce veririz.bol -ler hepimize:-)

Önce ben verecem .fit olucam :KK53:

Vayy iddali arkadaşlar var aramızda.ben yarişmayi severim.:-)
Ben haftalık bir sinir koycam kendime 1haftada 700grm. Veririm.diye düşünüyorum inşallah :-)
Siz 1 haftalik ne kadar veriyosunuz mesela yada hedef koydunux mu?
Bide uyguladıgınz diyet nedir

Back
X