• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Sefer Başaracağim..

Gunaydinnnn millet ay bugün uyanamafim ya e malum geceki olaylar uyutmadi bizi neyse kahvalti

1bardak limonlu su
1 fincan yeşil cay
1salaata
1kk peynir

60,8 ile buradayım da.mobilde çok int.gidiyor.ayrıcaa yazmakta zorluklar çıkıyor.konstre devam......

Himm anladim canim bnde mobilden giriyorum hep biraz zorluk cikariyor ama kilonu söyleme bak haftada bir cuma soyleyecezki sürpriz olsun birbirimize:-)
60,8 ile buradayım da.mobilde çok int.gidiyor.ayrıcaa yazmakta zorluklar çıkıyor.konstre devam......

Öğle yemeği
Şehriye çorbası
1 etimek
1 kase light yoğurt
1 dilim karpuz

Aferin canim süper gidiyorsun
Valla canım ilk başlarda iyi gidiyor da sonrası sıkıntı ben iki yıl önce yine bu kilodaydım ve 3 ayda 13 kilo verim böyle beslenerek ama sonra takıldı kaldıııııı korkum o takılma anı benim inşallah başıma gelmez yine :/

Gelmez canim inşallah gözüm üstünde artik birakmak yok Hep beraber basaracaz
Valla canım ilk başlarda iyi gidiyor da sonrası sıkıntı ben iki yıl önce yine bu kilodaydım ve 3 ayda 13 kilo verim böyle beslenerek ama sonra takıldı kaldıııııı korkum o takılma anı benim inşallah başıma gelmez yine :/

Kızlar akşam yemeğinde sadece bir kase cacık yedim bu olanlar insanda ağız tadı bırakmadı tabi :/:-\

Bugün spor falan yapmadım valla kızlar hiç canım istemiyor :/

Günaydın arkadaşlar
Khavaltıdan önce 1 bardak ılık limonlu su
2 etimek biraz peynir bir iki çatal
2 zey
Domates biber salatalık

Kahvaltı öncesi hareket yokmu :KK53:?Bende sirkeli su içtim.09:00gibi kahvaltı yapcam.şimdi ütü vs. :KK45::temizlik::KK55::KK69::KK6::hamarat::süslü::KK51:

Selam kizlarrrr bn geldimm bugunde hic uyanasim yoktu öyle uyudum vallahi:uykucu: -Kristal- -Kristal- ablacim nerelerdesinn ee kizlar naisl gidiyor:KK55:

Canım buralardayım kahvaltı yaptım 10 gibi koşuşturmaya devam :-)

Kahvaltı.
1 bardak cay 2 kepek ekmeği 1 yumurta

Back
X