- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
İstikrarliyizz vazgeçmek yookk
Anlaştuk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlaştuk![]()
Kesinlikleeeeeeeee e e e e e e e e eİstikrarliyizz vazgeçmek yookk
Kesinlikleeeeeeeee e e e e e e e e e![]()
Het hütFit kızlar olup ryanin kalbini calicaass![]()
Het hüt
Sen git berdan mardininin kalbini çal![]()
Onu ben buldum ürkek ve utangaçtı, üşüyordu aldım koynumda besledim yani o benimAyy koptum gülmekten![]()
sen çok yaşa ama bnce sen berdan mardiının kalbini çal ryan benuuummm
Onu ben buldum ürkek ve utangaçtı, üşüyordu aldım koynumda besledim yani o benim
Benim sağladığım fantezileri sen sağlayamazsın![]()
Rakibim olabilmen için iddialı olmalısın zaten canımİddialiyim diyosuuunnn ama bn senden iddialiyim canımın![]()
Anlaştuk![]()
O zaman sabah çekenler hemen yüklesin kızlar :)
Haydi Bakalım gazanız mübarek olsun, bu konudaki en sağlam deneyimim ekmek yemeyi kestiğimde çok mutlu olduğumdu. zararlı karbonhidratı hayatımdan çıkardığımda ne şişlik ne hantallık kalmıştı.
kepekli ekmek beyaz ekmeğe göre bi nebze iyi olabilir ama o da gerçek kepekten yapılmıyormuş en iyisi komple bırak. insan doyduğunu anlıyor. İlk zaman zor olacak ama dayanınn...Bn zaten yesem kepek ekmek yiyorum canım odami zararlı acaba
kepekli ekmek beyaz ekmeğe göre bi nebze iyi olabilir ama o da gerçek kepekten yapılmıyormuş en iyisi komple bırak. insan doyduğunu anlıyor. İlk zaman zor olacak ama dayanınn...
kepekli ekmek beyaz ekmeğe göre bi nebze iyi olabilir ama o da gerçek kepekten yapılmıyormuş en iyisi komple bırak. insan doyduğunu anlıyor. İlk zaman zor olacak ama dayanınn...
Başarmamız lazım o kadar motive ediliyoruz :)
Kahvaltıda 1 diim yiyorum ben yaHaydi Bakalım gazanız mübarek olsun, bu konudaki en sağlam deneyimim ekmek yemeyi kestiğimde çok mutlu olduğumdu. zararlı karbonhidratı hayatımdan çıkardığımda ne şişlik ne hantallık kalmıştı.