Bu sefer başarıcaam...

Valeria9

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
186
12
318
İzmir
doğumdan hatıra kalan 15 kılomun 5nı vermeyi başarmış fakat hala 10kılo fazlayla yaşayan biriyim.. bu sitede girmediğim topik okumadığım yazı kalmadı ama anladımkı kendime uygun diyeti kendim yaratmalıyım... ve an itibariyle başlamış bulunmakdayım.. boğazımı tutamadığım için veremiorum bunu çözdüm ohalde yemek yemeyi kesmekle başlamalıyım bu işe..

sabah 2bardak ılık su ve 1bardak evde sıkılmış meyve suyu içtim

şimdi bebeğimi uyuttum sıra evde yapılabilcek kadar spor yapmaya geldi.. 15dk twister- 30dk sauna kemerli ile zayflama kemeri- 50mekik ve becerebilirsem 15dk ip atlama yapıcam..

ve göbek eritmek için tek yol mekik cok zor bılıyorum ama gunde en az 500mekık çekmek gerek.. tum sporcular butun yıyıp ıçmelerıne rağmen hergün mutlaka 500 mekık çekermiş gün içinde yani 24saat boyunca 500mekik belkıde cok zor değildir denemeden göremeyiz

hadi bana rasgelsiin

hadi sana ilk destek benden gelsin arkadaşım :)
öncelikle 10 kilo dediğin nedir ki sen zaten kilo vermeye karar vermekle yolu yarılamışsın
kalmış 10 kilocuğun
dediğin gibi kendine göre beslenme tarzı oluşturarak hazır yaz mevsimi bitmeden yarısını bile verebilirsin hatta belki daha fazlası yeterki düzeninden şaşma,spor yap,kilo yapıcı şeylerden uzak dur ve kendini sev

sağlıklı ve mutlu günler dilerim...

çooook tşk ederim canııım..
ilk gün süper geçti ama 200 mekik çekebildim vede reglı oldum malesef ama olsun bolede devam durmak yok.. şuan 74 kıloyum allahıım bana 60lı kılolarımı geri veeeer
dün sadece meyve yedim. bakalım bugün nasıl geçicek..

eveeet 9karışımlı bitki çayımızda içildi.. (5ayda 36kılo verdıren çay benide görür inş:) öğlende yoğurt kürümü yedimmi 2.günüde atlattık demektiir

şimdi sıra biraz sporda...

Merhaba
ismini hatırlıyor gibiyim hakkaten topikleri epey hatmettiğin belli oluyor
kendince güzel bir beslenme planı ve spor programıyla kalan 10 kilonu da verirsin eminim
birkaç şey müsaadenle yazayım:
mekik çekmeden önce kardiyo yapman lazım yani biraz ter atman ya da en azından vücudunun ısınmış olması lazım yani misal ip atlıcaksın dimi, 5-10dk ip atla ondan sonra mekik çek o zaman daha da iyi sonuç alırsın
bir de... sabahları güzelce kahvaltını yap günün diğer öğünlerinde azalt yediklerini sabah meyve suyuyla geçiştirmen doğru değil çünkü gece saatlerce aç kalmış bünyeye sen şekeri birden yükseltecek meyve suyu verdiğinde çabuk acıkırsın halbuki peynir+zeytin+esmer ekmek ve varsa yeşil çay eşliğinde (ya da 9 bitkili çay da olabilir) güzel bir kahvaltı yapıp güne başlarsan hem daha dinamik ve zinde olursun hem de doğru bir beslenme olur bünye için...
benim de güzlüğüm vardı ama ne zamandır aktif değil ama eğer sorun olursa ya da takıldığın bir yer, sorabilirsin, istediğin her konuda bana yazabilirsin aklında olsun
başarılar,
sevgilerimle...

tavsiyelerin çoook tşk ederim kesinlikle dikkate alıcam
sevgileer...

ılk gün kaçamaksız ama az sporlu olarak geçti..

bugün biraz daha fazla sıvı tüketmeyi düşünüorum hadi bakalııım:44::44:

aman göbek eriticem diye kendini deli gibi mekik çekmeye zorlama canım benim...

yanlış ve ısınmadan çekilen mekik bel ve boyun fıtığına sebep oluyor... aklında bulunsun...

10-15 dk ısındıktan sonra mekik çekmek en doğrusu... kendi kendine yerinde zıplasan ya da dans etsen bile olur... sana leslie yürüyüşlerini tavsiye ediyorum... yeni başlayanlar için mükemmel bi spor programı...

başarılar dilerim canım...

ayağımda alçı olduğu için yattım hep ve kilo aldım, bu yüzden hap kullanmaya başladım ayın 14ünde. alçım erken çıkartıldı ve dün kardiyo yaptım. ama kickbox kardiyo, 10 dklık bi videoydu . 2 harekette zorlandım. zıplama ve çömelme hareketi. onun yerine koşar pozisyonda yaptım. 14 günde 4 kilo vermiştim. bu gün 17.günüm ve 6 kilo gitti toplamda . kardiyoyu hem sabah hem akşam yapmıştım, fena ter attırdı bana. ama sabah yapmak en iyisiymiş. gün içerisinde metabolizma hızınızı yüksek tutuyormuş. isterseniz paylaşabilirim. bu arada 2-2,5 litre su içiyorum ve tatlı isteğim tamamen yok oldu

nere gittin sen yaaa hani ben o kadarda gaza getirmiştim seni vazmı geçtin yoksaa

veeee yenideen beeen

malesef ara vermek zorunda kaldım babanemi kaybettim oyuzden uzuuunca bısure gıremedim.. ama kaldığım yerden devaam..

isveç dıyetını yapmaya karar verdım ama kendıme gore cevırerek tabıkı...

sabah 9bitki karısımlı çayımı içtim (kızlar mutlaka içiiin inanılmaz tok tutuo ve tuvalete cıkartıo)
şimdi bi keyif kahvesi içiorum
booolca su içmeye çalısıorum..
öğlen 2yumurta ve ıspanak kavurma var ekmeksııız...
akşamda boolca havuc salatası ve 1biftek ızgara....
tabi arada 3fincan çayıda unutmuorum...

bide platese tam olarak basladım gunde en az 1saat yapıorum 200mekık 15dk twıster ve yeni gözdem Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi nı yapmaya bugun ıtıbaryle tekrar baslıorum..

bukadar emeğe kılo veremezsem yuuuh bana artık....

ilk gün biraz zorlasada ikinci güne merhaba

gene kahvaltısız basladım gune
öğlen havuç salata ve 2kofte var..
ve boool su cay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…