doğumdan hatıra kalan 15 kılomun 5nı vermeyi başarmış fakat hala 10kılo fazlayla yaşayan biriyim.. bu sitede girmediğim topik okumadığım yazı kalmadı ama anladımkı kendime uygun diyeti kendim yaratmalıyım... ve an itibariyle başlamış bulunmakdayım.. boğazımı tutamadığım için veremiorum bunu çözdüm ohalde yemek yemeyi kesmekle başlamalıyım bu işe..

sabah 2bardak ılık su ve 1bardak evde sıkılmış meyve suyu içtim

şimdi bebeğimi uyuttum
sıra evde yapılabilcek kadar spor yapmaya geldi.. 15dk twister- 30dk sauna kemerli ile zayflama kemeri- 50mekik ve becerebilirsem 15dk ip atlama yapıcam..
ve göbek eritmek için tek yol mekik cok zor bılıyorum ama gunde en az 500mekık çekmek gerek.. tum sporcular butun yıyıp ıçmelerıne rağmen hergün mutlaka 500 mekık çekermiş gün içinde yani 24saat boyunca 500mekik belkıde cok zor değildir denemeden göremeyiz

hadi bana rasgelsiin

sabah 2bardak ılık su ve 1bardak evde sıkılmış meyve suyu içtim

şimdi bebeğimi uyuttum

ve göbek eritmek için tek yol mekik cok zor bılıyorum ama gunde en az 500mekık çekmek gerek.. tum sporcular butun yıyıp ıçmelerıne rağmen hergün mutlaka 500 mekık çekermiş gün içinde yani 24saat boyunca 500mekik belkıde cok zor değildir denemeden göremeyiz

hadi bana rasgelsiin