Bu sefer başlıyorumm

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.156
11.058
248
Selam günlüğümm..

Bu sefer kararlı bir şekilde başlıyorum. Yarın tartılıyorum. En sevdiğim pantolonumun dolapta beklemekten bazı yerleri beyazlamış. Bu beni artık çok üzdü ve kendime getirdi bir yandan da...

Yarın tartılıyorum 💪

18.05.2025: 85.6 kg.

Son düzenleme:
85.6 ile başladım. Halbuki benim fazla olsa da uzun zamandır değişmeyen kilom 83.5 tu. Demek ki işim ucu iyice kaçtı kaçıyor🙈

Her hafta günde 3-4 kez minibüse binmeyip eve yürüyerek geleceğim. Ve tatlı almayacağım ve ona para vermeyeceğim. Bu parayı özellikle biriktirip kendime güzel şeyler alacağım 🌸

Bugün yarım simit, salatalık, peynir, domates. Bugün eve yürüyerek gideceğim. 1saat ediyor 🏃‍♀️

Ben de 90la başladım, bu sabah itibariyle sizle aynı kilodayım. Uzun zamandır (8-10 yıldır) en düşük gördüğüm 77 falandır, yılların obeziyim :D Ben de seneye falan çocuk düşündüğümden 65 olmak istiyorum en azından. Tatlı krizi için de aromalı, temiz içerikli bir protein tozu alın, donmuş muz ya da çilekle smoothie yapın tadı çok güzel oluyor. Protein içeriği yüksek olduğundan dolayı da uzun süre tokluk sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de 90la başladım, bu sabah itibariyle sizle aynı kilodayım. Uzun zamandır (8-10 yıldır) en düşük gördüğüm 77 falandır, yılların obeziyim :D Ben de seneye falan çocuk düşündüğümden 65 olmak istiyorum en azından. Tatlı krizi için de aromalı, temiz içerikli bir protein tozu alın, donmuş muz ya da çilekle smoothie yapın tadı çok güzel oluyor. Protein içeriği yüksek olduğundan dolayı da uzun süre tokluk sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bravo size maşallah 🌸🌸 aynen devam 🌹🌹

Back
X