- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi Kelebek1122
-
HepsiArkadaşlar dün ne yemek yaptınız yazalım paylaşalım maksat bugün ne yapacagımız konusunda fikir alısverısı olurkafamda tükendi suan yemekler. Bir de nefis tarıflerden deneyip begendıgınız güzel yemekler varsa paylasır mısınız :)
Bende dün tepsiye et ve pilavBen tavuklu makarna yapmıştım dün
Nohut hiç sevmiyorum ya bugün patates oturtma mı yapaam acabaHepsinohut pilav yapmştım bugün sadce mercimek ekleyeceğim
Ooo sen 3 gunun yemegını yapmışsın ben her bırını ayrı gunlerde yapıyorumEtli biber dolmam var. Yanına yayla çorbası yaptım. Alakasız ama kısır yaptım bide
Sureklı bebekten konusuyoruz yemek olsun dedimYalnış bölüme açmışsınız konuyu
Anladım :) ceza almayın diye dedim taşıttırın konuyu bariSureklı bebekten konusuyoruz yemek olsun dedim
Aa ceza nıye verıyolar kii haberim yoktu vallaAnladım :) ceza almayın diye dedim taşıttırın konuyu bari
Onun işi de uzun ya. Patatesleri kızart diz kıymalı sos yap dök üstüne bidaha patates kızart sar sosla fırına verNohut hiç sevmiyorum ya bugün patates oturtma mı yapaam acaba
Yok yaa ben patatesı dograyıp kıymanın ıcıne atıyorum dırekOnun işi de uzun ya. Patatesleri kızart diz kıymalı sos yap dök üstüne bidaha patates kızart sar sosla fırına verben çocuk yüzünden evi doğru dürüst temizleyemiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?