• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim için kadınlar kulübü .... 'dır.

Hiçbir arkadaşımı buyur etmediğim o sitedeyim 🤣🤣 aşkını bir sır gibi senelerdir sakladım kadınlar kulübümmm
İlk zamanlar dertleri açıkça yazarken kimseye çaktırmadan. Gitgide oyun, eğlence başka bölümlere de yazınca bazen hanımlara bahseder, tavsiye eder oldum. Ama adımı (nickimi) kimseye söylemedim tabii, hâlâ gizliyim. Bir benim bacaksız ufaklık kızım görür bilir, kimseye yumurtlamazsa. Şimdilik iyi gidiyor bakalım. 🌷
Çoğu zaman ekran görüntüsü alıp birilerine bilgi gondermisligim var bu siteden.
Bilgilisiniz, ilgilisiniz, hamaratsiniz Kadınlar Kulübü ❤️

Beni buraya getiren evlat sahibi olmaya çalışırken merak ettiğim şeyler hakkında bilgi alışverişi yapmaya çalışmaktı.Üye olduktan sonra sık sık takılmaya başladım.Güzel bir platform ama tabi ilginç durumlar yaşadığım oluyor bazen.Mesela bir konu hakkında fikrimi belirtiyorum ben böyle yapıyorum dediğimde saldıran insanlar da var sen nasıl böyle düşünürsün diye.Düşünceler şahsidir sonuçta eleştirmek garip geliyor.Sonuç itibarıyla seviyorum yine de burayı.Merak ettiğim sağlık vs birçok şeyin kısmen de olsa cevabını bulabildiğim bir yer.Çok da güzel insanlar var ayrıca 🌸
Aynen bazıları var ki hemen yargı dağıtmaya çalışıyor ben genelde sohbet edebiliriz diye arkadaşlık dostluk vs güncel konular açarım yok millet kaos istiyor jsjdjf ama yine de saygı sevgi çerçevesinde çok tatlı kişiler var 😍

Back
X