Bu sefer bebişim benimle heralde.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi reyo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
göğüslerde belirti veriyor yani sızlıyor belime ağrı bazen giriyor akıntım normal yarın adet günüm bugünde akıntım vardı mesela..bunları yazmayı unutmuşum aklıma gelen başka belirtiler olursa yine yazarım...

biraz önce doktora gittim daha çok küçük olduğu için kese oluşmamış dedi sol tarafında kist var dedi bunu daha öncede söylemişti önemsiz demişti artık hayırlısı allahımdan..kendi hesapladı 4+4 haftalıkmış kandada bakalım dedi 1 de sonucunu alcam tekrar doktorla görüşmeye gidicem....

canım tebrik ederim benimde afetime 5 gün kala çıktı idrarda hemen kan testi yaptırdım ordada çıktı.

tebriklerrr
darısı başıma Rabbim banada nasip etsin inşallah

beta-hcg 185,09 çok mutluyum iki gün sonra tekrar kan testi yapalım değerlerin normal artıyomu bakalım dedi.şimdide 2 gün sonrasını merak ediyorum...allahıma nekadar şükretsem azdır kızlar isteyen herkes bunu en kısa zamanda yaşasın hepinize dua ediyorum...

tebrik ederim 9 ay sonra sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

hamile kalmak isteyenlere bikaç bişey önercem folbiol marka folik asiti günde yarım tablet mutlaka için doktorum üstüne basa basa söylüyor gebe kalmayı kolaylaştırıyor hemde bebeğin tüm sinir sistemlerinin düzenli gelişmesini sağlıyor.adet siklusları benim gibi 32 gün olanlar adetin birinci gününden sayarak 18. gün yumurtlamaya denk geliyor ben bu günde oldu diye düşünüyorum çünkü o günden sonra ilişki yaşamadık misafirlerimiz vardı zaten.ayrıca ilişkiden sonra bacaklarımı kendime çektim 20 dakika falan bekledim birazda uzandım hemen banyo yapmadım yani bu çok öenmli diye düşünüyorum ben tedbirlerimi aldım takdiri allaha bıraktım sonuç pozitif birde çok ilginç bişey söylicem geçen seferki gebeliğimdede kayınvalidem vardı bu seferkindede kayınvalidemler vardı ve ben doğal olarak çok meşguldüm bence beyin başka şeylerle meşgulken hamile kalınıyor diye düşünüyorum..inşallah herkese yardımı dokunur bu bilgilerin...

değerim bugün 485 olmuş dr çok iyi dedi.hepinize çok çok çok teşekkürler allahım tüm isteyenlere yaşatsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…