Bu sefer bitti

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.276
548
29
Biliyorsunuz arkadaşlar eşim madde bağımlısı.evden gitmisti geri geldi kapıyı açmadım ama gitmiyordu kapıyı vuruyodu dakka .bı güç geldi bana aldım çocuğumu kendimi dışarı attım ailemdeyim şuan .ailemde bana bidaha gelsede seni vermicez dediler ( umarım sözünde dururlar.) Neyse şuan ailemdeyim bana dua edermisiniz .boşanma davası da acmicam busefer kalsın öyle ,o kağıtta onun olsun istemiyorum .benden uzak dursun yeter .eşyalarım kaldı orda yanlız ben gitmicem kardeşim babam gitsin getirsin.duzenimi biran önce kurarız inşallah cocugumla.su virüs bı bitsin calisicam annem bakicak cocuguma.ozamn herşey daha kolay olucak bizim icin

Güncelleme. Yazıklar olsun böyle insanlara bugün kayinbabam geldi adam az kalsın evimizde ölecekti üzüntüden zateb hasta KOAH seker kalp ne deseniz var adam sapsarı oldu yer attı bu uzandı bı kalktı ödüm koptu ya adam ölecekti nerdeyse bu adam zaten yoğun bakımlık olmuştu benim adı kocam yüzünden .bu adamı mezara koymadan rahat etmeyecek anlaşıldı.suan iyi çok şükür hap verdim falan biraz kendine geldi gitti çok kötü oldum ya .böyle evlat olmaz olsun .okadar büyüt et sonra kalksın sana böyle yapsın .adam hasta haliyle korona varken kalktı yanıma geldi, bahadır dışarı cikmiyodu banada ailesinde huzur vermedi bu adam Allah onu bildiği yapsın.

Son düzenleme:
Çocuğun ve kendin icin bundan daha güzel bisey yapamazdın inan.
Senin adına gerçekten çok sevindim. Virus bitsin bir is bul çalıs annen güzelce bakar çocuğuna.
Cok daha iyi bi hayatınız olur 🙏
İnşallah canim .ben çocuğuma gül gibi bakarım zaten herşey çok güzel olucak

Biliyorsunuz arkadaşlar eşim madde bağımlısı.evden gitmisti geri geldi kapıyı açmadım ama gitmiyordu kapıyı vuruyodu dakka .bı güç geldi bana aldım çocuğumu kendimi dışarı attım ailemdeyim şuan .ailemde bana bidaha gelsede seni vermicez dediler ( umarım sözünde dururlar.) Neyse şuan ailemdeyim bana dua edermisiniz .boşanma davası da acmicam busefer kalsın öyle ,o kağıtta onun olsun istemiyorum .benden uzak dursun yeter .eşyalarım kaldı orda yanlız ben gitmicem kardeşim babam gitsin getirsin.duzenimi biran önce kurarız inşallah cocugumla.su virüs bı bitsin calisicam annem bakicak cocuguma.ozamn herşey daha kolay olucak bizim icin
hayırlısı olsun ancak boşanma davası açman senin yararına olur.

Sevindim ailenin yanında olmana,bundan sonra çok mutlu ol olurmu.

Madde bağımlısı bir adamla kağıt üzerinde evli kalmanın sana faydası ne olacak? Madem yeni bir hayata başlıyorsun tamamen temizle arkanı ki en doğrusu bu olur. Zaten madde bağımlısı ise uzun bir dava olmaz diye düşünüyorum. Kendi ve çocuğunun geleceği için lütfen bu defa dönme!

Madde bağımlısı bir adamla kağıt üzerinde evli kalmanın sana faydası ne olacak? Madem yeni bir hayata başlıyorsun tamamen temizle arkanı ki en doğrusu bu olur. Zaten madde bağımlısı ise uzun bir dava olmaz diye düşünüyorum. Kendi ve çocuğunun geleceği için lütfen bu defa dönme!
Hırs yapar daha çok yapışır bna

Saldırgan tavırları var mı? Önceki konularını okumadım. Öyleyse bile ömür boyu evli mi kalacaksın? Omuzlarında hep bir yük olarak kalacak bu seferde. Karımsın diyecek belki, daha çok rahatsız edecek.
Yok bana öyle bı şiddet i olmadi . psikolojik siddetti bizimkisi.gecen yılda dava açmıştım bütün sülale yi başıma topladi.bikere daha terk etmiştim kendini öldürmeye kalkıştı .maddeye bağımlı olduğu gibi banada bağımlı. Ödü kopuyor bı başka biri hayatımda olur diye.benim zateb öyle bı niyetim yok varım yoğum çocuğum .artık hayatım boyunca hicbi erkeğe güvenemem zaten.oyuzden ben o nikahta değilim nikahta onun olsun .hayatimdan çıksın yeter ben başka bişi istemiyorum

İnşallah dediğin gibi olur canım herşey gönlünce olsun Allah'ım kurtarsın sizi o adam müsveddesinden dimdik dur çocuğun için sen ona akıl ve ruh sağlığın sağlam lazımsın

İnşallah dediğin gibi olur canım herşey gönlünce olsun Allah'ım kurtarsın sizi o adam müsveddesinden dimdik dur çocuğun için sen ona akıl ve ruh sağlığın sağlam lazımsın
Çok mutluyuz şuan oğlumla enazindan sinir küpü olmuyorum onun bu yaptıklarını düşünerek..sadece Allah'tan tek bişi istiyorum hasarsız bı şekilde bitsin

Back
X