- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.276
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Biliyorsunuz arkadaşlar eşim madde bağımlısı.evden gitmisti geri geldi kapıyı açmadım ama gitmiyordu kapıyı vuruyodu dakka .bı güç geldi bana aldım çocuğumu kendimi dışarı attım ailemdeyim şuan .ailemde bana bidaha gelsede seni vermicez dediler ( umarım sözünde dururlar.) Neyse şuan ailemdeyim bana dua edermisiniz .boşanma davası da acmicam busefer kalsın öyle ,o kağıtta onun olsun istemiyorum .benden uzak dursun yeter .eşyalarım kaldı orda yanlız ben gitmicem kardeşim babam gitsin getirsin.duzenimi biran önce kurarız inşallah cocugumla.su virüs bı bitsin calisicam annem bakicak cocuguma.ozamn herşey daha kolay olucak bizim icin
Güncelleme. Yazıklar olsun böyle insanlara bugün kayinbabam geldi adam az kalsın evimizde ölecekti üzüntüden zateb hasta KOAH seker kalp ne deseniz var adam sapsarı oldu yer attı bu uzandı bı kalktı ödüm koptu ya adam ölecekti nerdeyse bu adam zaten yoğun bakımlık olmuştu benim adı kocam yüzünden .bu adamı mezara koymadan rahat etmeyecek anlaşıldı.suan iyi çok şükür hap verdim falan biraz kendine geldi gitti çok kötü oldum ya .böyle evlat olmaz olsun .okadar büyüt et sonra kalksın sana böyle yapsın .adam hasta haliyle korona varken kalktı yanıma geldi, bahadır dışarı cikmiyodu banada ailesinde huzur vermedi bu adam Allah onu bildiği yapsın.
Güncelleme. Yazıklar olsun böyle insanlara bugün kayinbabam geldi adam az kalsın evimizde ölecekti üzüntüden zateb hasta KOAH seker kalp ne deseniz var adam sapsarı oldu yer attı bu uzandı bı kalktı ödüm koptu ya adam ölecekti nerdeyse bu adam zaten yoğun bakımlık olmuştu benim adı kocam yüzünden .bu adamı mezara koymadan rahat etmeyecek anlaşıldı.suan iyi çok şükür hap verdim falan biraz kendine geldi gitti çok kötü oldum ya .böyle evlat olmaz olsun .okadar büyüt et sonra kalksın sana böyle yapsın .adam hasta haliyle korona varken kalktı yanıma geldi, bahadır dışarı cikmiyodu banada ailesinde huzur vermedi bu adam Allah onu bildiği yapsın.
Son düzenleme: