Bu sefer bitti

Çok sevindim karpuz inşallah kurtulursun o yerebatasıca pislikten. Çocuğunla kendi düzenini kurarsın. İşe başladıktan sonra zaten annene de yük etmez çocuğunu kreşe verirsin kalan parayı da ailene sayar masraflara ortak olursun yeter ki iste canım😘

Biliyorsunuz arkadaşlar eşim madde bağımlısı.evden gitmisti geri geldi kapıyı açmadım ama gitmiyordu kapıyı vuruyodu dakka .bı güç geldi bana aldım çocuğumu kendimi dışarı attım ailemdeyim şuan .ailemde bana bidaha gelsede seni vermicez dediler ( umarım sözünde dururlar.) Neyse şuan ailemdeyim bana dua edermisiniz .boşanma davası da acmicam busefer kalsın öyle ,o kağıtta onun olsun istemiyorum .benden uzak dursun yeter .eşyalarım kaldı orda yanlız ben gitmicem kardeşim babam gitsin getirsin.duzenimi biran önce kurarız inşallah cocugumla.su virüs bı bitsin calisicam annem bakicak cocuguma.ozamn herşey daha kolay olucak bizim icin
Hayırlısı olsun sonu olmayan bir evlilikti anladığım kadarıyla hem kızını hem kendini kurtardın allah'ım yardımcınız olsun inş her şey yolunda iyi gider sizin için🙏

ne istediğini bilen kadın elbette herşeyi yoluna sokar.
zamanla düzeniniz oturur,istediğiniz huzura kavuşursunuz.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X