bu sefer bitti...

Kafayi yemis su an cocuklar uyuyor yarin gidecem galiba kapiyi acmasam cami kirar diye dusunuyorum
içeri girip sana bişey yapar mı sence ? eğer kapıyı açıcaksan, uyuyo taklidi yap çocukları yanına al, onlarla uyu bari, onların yanında sataşmaz belki, of daraldım okurken bu ne ya

Evde uyku hapı varsa çaktırmadan suya filan atıp içimin ona..en azından yarına kadar zarar veremez size?

içeri girip sana bişey yapar mı sence ? eğer kapıyı açıcaksan, uyuyo taklidi yap çocukları yanına al, onlarla uyu bari, onların yanında sataşmaz belki, of daraldım okurken bu ne ya

Demin kufuru tehditi basiyor simdi gayet sakin isten sonra esyalarimi alcam diyor dedim o tehditlerinden sonra iceri almam seni.benim icin yabancisin diyor cocuklarimi gormem lazim diyor.

Neler oldu ? Iyimisin suan?

Wallaha geldi gece 2 saat konustuk bana arkadaslarim orda barda yeni kadinlar geldi derlerdi gitmedim izledim baktim inkar edemem dedi.ama bu konuda dogru soyluyorum arkadasim icin ekledim ve tehdit ettim dedi kanit getir dedim baska turlu inanmam sonra agladi ozunde iyidir aslinda kimse destek cikmiyor ofkeyle oda bende kufur bastik.bilmiyorum bana sarildi ben seni asla aldatmadim agladi evin anahtari birakti gitti.yani 50% 50% kadin aradigimda acmadi ya dedigi gibi erkekse kafam bulandi

Wallaha geldi gece 2 saat konustuk bana arkadaslarim orda barda yeni kadinlar geldi derlerdi gitmedim izledim baktim inkar edemem dedi.ama bu konuda dogru soyluyorum arkadasim icin ekledim ve tehdit ettim dedi kanit getir dedim baska turlu inanmam sonra agladi ozunde iyidir aslinda kimse destek cikmiyor ofkeyle oda bende kufur bastik.bilmiyorum bana sarildi ben seni asla aldatmadim agladi evin anahtari birakti gitti.yani 50% 50% kadin aradigimda acmadi ya dedigi gibi erkekse kafam bulandi
Seni tehdit etmisti ama erkeklerin cogu sinirinden o an ne dedigini bilmio. Bana gore oralara gitmesi bile hata evli bi erkegin. Oyle arkadaslarda olmaz olsun. Evli barkli arkadaslar bulsa ya kendine ailecek oturmaya gidebileciginiz

Seni tehdit etmisti ama erkeklerin cogu sinirinden o an ne dedigini bilmio. Bana gore oralara gitmesi bile hata evli bi erkegin. Oyle arkadaslarda olmaz olsun. Evli barkli arkadaslar bulsa ya kendine ailecek oturmaya gidebileciginiz

Yok demek istiyor bana teklif ettiler kac kere gitmedim diyor .restoran oldugu icin gece acik sarhosu falan.gece 3 geldi korktum kapiyi acmaya camdan verim kiyafetini ya kapiyi ac dedi cocuklari gorcem oglum uyandi babasina kostu zaten cocuklar icimi acitiyor.umarim dedigi gibi erkektir ispatiyla gorcez

Çolugundan cocugundan utansaymis.hic korkmayın hemen dava açın bence. Çok zorunda kalmadikca çocukları anneye veriyorlar bi de üstüne böyle bi adama mi verecekler sanki. O yaptığınız konuşmaları falan kayıt altına Alsatdiniz en ufak delili biriktirin bi avukat bulun

Çolugundan cocugundan utansaymis.hic korkmayın hemen dava açın bence. Çok zorunda kalmadikca çocukları anneye veriyorlar bi de üstüne böyle bi adama mi verecekler sanki. O yaptığınız konuşmaları falan kayıt altına Alsatdiniz en ufak delili biriktirin bi avukat bulun

Iste diyoki o oglani burayi agzini burnunu kirdirip getirip anlatiririm diyor.erkek mis o yazanlar para tuzagi dolandiricilarmis ki aradim acmadi biri olabilirde bilmiyorum

Cok saatler calistigi icin ve cok kilo aldi esim bakimli pek sayilmaz.dun diyor zaten kendi ayak kokum geliyor burnuma beni kim neyapsin diyor.sen guzelsin kilon yerinde utaniyorum senin yaninda yurumeye diyor kilomdan ustumden basimdan

Back
X