baban gelip alsın seni mümkünse, can güvenliğim yok, tehdit ediyo beni de, çocukların önünde itip kakıyo, hakaret ediyo sürekli de
Kafayi yemis su an cocuklar uyuyor yarin gidecem galiba kapiyi acmasam cami kirar diye dusunuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baban gelip alsın seni mümkünse, can güvenliğim yok, tehdit ediyo beni de, çocukların önünde itip kakıyo, hakaret ediyo sürekli de
içeri girip sana bişey yapar mı sence ? eğer kapıyı açıcaksan, uyuyo taklidi yap çocukları yanına al, onlarla uyu bari, onların yanında sataşmaz belki, of daraldım okurken bu ne yaKafayi yemis su an cocuklar uyuyor yarin gidecem galiba kapiyi acmasam cami kirar diye dusunuyorum
içeri girip sana bişey yapar mı sence ? eğer kapıyı açıcaksan, uyuyo taklidi yap çocukları yanına al, onlarla uyu bari, onların yanında sataşmaz belki, of daraldım okurken bu ne ya
Neler oldu ? Iyimisin suan?Demin kufuru tehditi basiyor simdi gayet sakin isten sonra esyalarimi alcam diyor dedim o tehditlerinden sonra iceri almam seni.benim icin yabancisin diyor cocuklarimi gormem lazim diyor.
Neler oldu ? Iyimisin suan?
Seni tehdit etmisti ama erkeklerin cogu sinirinden o an ne dedigini bilmio. Bana gore oralara gitmesi bile hata evli bi erkegin. Oyle arkadaslarda olmaz olsun. Evli barkli arkadaslar bulsa ya kendine ailecek oturmaya gidebileciginizWallaha geldi gece 2 saat konustuk bana arkadaslarim orda barda yeni kadinlar geldi derlerdi gitmedim izledim baktim inkar edemem dedi.ama bu konuda dogru soyluyorum arkadasim icin ekledim ve tehdit ettim dedi kanit getir dedim baska turlu inanmam sonra agladi ozunde iyidir aslinda kimse destek cikmiyor ofkeyle oda bende kufur bastik.bilmiyorum bana sarildi ben seni asla aldatmadim agladi evin anahtari birakti gitti.yani 50% 50% kadin aradigimda acmadi ya dedigi gibi erkekse kafam bulandi
Seni tehdit etmisti ama erkeklerin cogu sinirinden o an ne dedigini bilmio. Bana gore oralara gitmesi bile hata evli bi erkegin. Oyle arkadaslarda olmaz olsun. Evli barkli arkadaslar bulsa ya kendine ailecek oturmaya gidebileciginiz
Çolugundan cocugundan utansaymis.hic korkmayın hemen dava açın bence. Çok zorunda kalmadikca çocukları anneye veriyorlar bi de üstüne böyle bi adama mi verecekler sanki. O yaptığınız konuşmaları falan kayıt altına Alsatdiniz en ufak delili biriktirin bi avukat bulun