• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer de arkadaş meselesi

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Bir arkadaşım ile spora yazılarım dedik .
Öyle kaldı
Sonra o bı yer buldu
Blfikrimi sordu
Sonra başka yer sordu yine fikrimi sordu
İkisinede olur fark etmez dedim.
En son cvp yazmadı artık
Beraber gitmek mi istemiyor hep o ilgilendi diye uğraşmak mi istemedi.
Bende hiç aramadım hep mesajla oldu bu arada sohbet arasam mi nete karar kıldık diye sizce

Bir arkadaşım ile spora yazılarım dedik .
Öyle kaldı
Sonra o bı yer buldu
Blfikrimi sordu
Sonra başka yer sordu yine fikrimi sordu
İkisinede olur fark etmez dedim.
En son cvp yazmadı artık
Beraber gitmek mi istemiyor hep o ilgilendi diye uğraşmak mi istemedi.
Bende hiç aramadım hep mesajla oldu bu arada sohbet arasam mi nete karar kıldık diye sizce
Çok ince eleyip sık dokusuysaniz ondan vazgeçmiştir.

Yaşlar kaç? Siz büyükseniz yani yaş farkı 3-5 ise belki kararı tam anlamıyla size bırakıp burası tamam yazılalım demenizi beklemiştr daha atak görmek istemiş olabilir

Karşımdaki insana bir fikir soruyorsam ve bana ''fark etmez'' yanıtı ile her defasında geliyorsa ben sinir olurdum ve baştan salıyormuş gibi hissederdim çok irite edici bir cevap.

Size yolladığı salonlar üzerinden sizde araştırma yapıp ''x bak burası diğerine oranla daha iyiymiş bu sorduğun yer daha mantıklı buraya yazılalım'' gibi daha tatmin edici cevaplar verebilirdin.

Neden fark etmez diyorsunuz ki her salona?
Sizin beklentiniz yok mu salondan?
Asıl sizin gitmek istemediğinizi düşünmüş olabilir arkadaşınız.
Mesela benim için gideceğim spor salonunun giriş katta olması ve otopark sorunu olmaması çok önemlidir. Diğer türlüsüne gitmek motivasyonumu düşürüyor baştan.
Sizin de vardır kriterleriniz

Back
X