Bu sefer de baska sekilde iletisim kuruyor

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Eski eş kişisi çocukla zoom üzerinden görüşüyor.Normal telefon ile aramiyordu.Ben normal yollardan görüşmesini isteyip zoom u iptal edince şimdi de whatsapp işletme hesabından görüşüyor.Bu nasil bir hesap.Bulundugu yeri göstermeme gibi bir özelliği var mi.

Eski eş kişisi çocukla zoom üzerinden görüşüyor.Normal telefon ile aramiyordu.Ben normal yollardan görüşmesini isteyip zoom u iptal edince şimdi de whatsapp işletme hesabından görüşüyor.Bu nasil bir hesap.Bulundugu yeri göstermeme gibi bir özelliği var mi.
Yahu adam nafaka vermesin diye her yolu deniyor. Dava açmadın mı hala?

Avukata verdim evet.Bu ay nafaka yatmazsa icra davası acacağiz

Normal görüşme dediğiniz yüz yüze mi? Eğer öyleyse wp web ne alaka? Ve yer göstermenin konuyla alakası ne? Ayrıca amca, hala, babaane derdinde olması ne demek onu hiç anlamadım.

Normal görüşme dediğiniz yüz yüze mi? Eğer öyleyse wp web ne alaka? Ve yer göstermenin konuyla alakası ne? Ayrıca amca, hala, babaane derdinde olması ne demek onu hiç anlamadım.
Adam ben yurt dışındayım diye çocuk ile zoom üzerinden iletişim kuruyordu.Telefondan aramiyordu.Yurt dışında olduğu için nafaka vermeyecekmis.Ben de zoom ile görüşmesini istemedim.Telefonla arasın seni dedim.Ama şimdide whatsapp işletme hesabı kullanarak çocuğa ulaşıyor.Niye böyle yapıyor anlamadım.Nerede olduğunu ısrarla söylemiyor.Babanne ve amcasıyla görüşsün çocuk diyor ben de bunu kabul etmedim.

Adam ben yurt dışındayım diye çocuk ile zoom üzerinden iletişim kuruyordu.Telefondan aramiyordu.Yurt dışında olduğu için nafaka vermeyecekmis.Ben de zoom ile görüşmesini istemedim.Telefonla arasın seni dedim.Ama şimdide whatsapp işletme hesabı kullanarak çocuğa ulaşıyor.Niye böyle yapıyor anlamadım.Nerede olduğunu ısrarla söylemiyor.Babanne ve amcasıyla görüşsün çocuk diyor ben de bunu kabul etmedim.
Nafaka olarak konuyu en iyi avukatlar bilir. Israrla bir şey söylemeyen insan ya bir şey saklıyordur ya da gizemli olmaya çalışıyordur benim gözümde. Eşiniz nafaka vermemek için kafasında bir planlar yapıyor gibi geldi bana. Saklaması wp web üzerinden iletişim kurması bu yüzden olabilir.
Babaanne ve amca konusunda neden istemediğinizi bilmiyorum ama zararı olmuyorsa ve çocuğu özlüyorlarsa ben görüştürürdüm. Sizin özel durumunuzu detaylı olarak bilmediğim için bir şey diyemem.
Allah yardımcınız olsun.

Vermeyeceğin nafakayı babanne ve amcası verirse senin yerine görüşebilirler çocukla deyin.

Eğer gerçekten yurtdışındaysa çok yazar ben olsam ben de görüntülü konuşmayı yeğlerim.

Bence amca ve babanne ile de gorusturme huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin ama çocuğu kaçırıp saklayabilirler. Gerizekalı eski eşin de umarım vermemek için yırtındığı 3 krş nafaka parasının misliyle sınanır.

Bu bir fırıldaklıklar peşinde de yemezler.
Git davanı aç. Nafakadan kaçamaz. Çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama nerden konuşuyorsa konuşsun sen hiç muhattab olma.
Çocuğu da ikinci üçüncü derece akrabalarla tek başına görüştürme çünkü ne münasebet.
En azından böyle bir süreçte doğru değil. Ya çocuğu kaçırırlarsa hayret birşey.
Kendini mahsus yurt dışında gibi gösteriyor olabilir. Ama ya gerçekten yurt dışındaysa ya akrabalar aracılığıyla çocuğu yurt dışına kaçırırsa her şey olabilir.

Bu bir fırıldaklıklar peşinde de yemezler.
Git davanı aç. Nafakadan kaçamaz. Çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama nerden konuşuyorsa konuşsun sen hiç muhattab olma.
Çocuğu da ikinci üçüncü derece akrabalarla tek başına görüştürme çünkü ne münasebet.
En azından böyle bir süreçte doğru değil. Ya çocuğu kaçırırlarsa hayret birşey.
Kendini mahsus yurt dışında gibi gösteriyor olabilir. Ama ya gerçekten yurt dışındaysa ya akrabalar aracılığıyla çocuğu yurt dışına kaçırırsa her şey olabilir.
Okuldan eve servisle gelip gidecek.Korkmaya başladım valla.İnşallah çocuğa herhangi bir şey yapmazlar.

Ben su yurtdisindayim isine inanmadim. Davanizi acin. Yerinizden olsam velayeti de tamamen alirim tehtidler savurdugu icin sikayetci de olurdum. Iyice cirkinlesirdim. Hani isteyen bana istedigini söyleyebilir, o konuda zerre takilmam, ama söz konusu cocuksa affedersiniz tas üstünde tas, omuz üstünde bas birakmamak lazim. Para ödemesini beklemek hata, hemem harekete gecmeniz lazimdi

Back
X