- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
bu yapmayı hiç bilmiyorumSende ağırdan al... kaçan kovalanir
Sürekli durmadan yazışmak da bana saçma geliyor, eğer böyle bir şey istiyorsanız bu zorlamayla olmaz, karşıdaki kişinin de yapısı önemli. Bırakın biraz rahat olun, başka şeylerle ilgileninBilmeyenler için bir süre önce tanıştığım çocukla arkadaşımı ayarlamaya çalışmıştım ama daha sonra o çocuktan ben hoşlandım.
Onun üzerine arkadaşça konuşurken birtakım gelişmeler oldu biribirimizden hoşlandığımızı itiraf ettik.,
ama bunun heves mi yoksa aşka mı dönüşeceği konusunda ikimiz de kararsızız ve akışına bırakalımm dedik.
ama ben sanki gün geçtikçe daha çok bağlanıyor gibiyim.
O çok ilgilenmiyor.
günde 1 saat falan konuşuyoruz. Maalesef hanımlar bu sefer de kavuşmak yalan oldu.
neyse enn azından benden birazcık da olsa hoşlanmış olmasının ufacık şeyiyle avunuyorum.
benim aşktan yana hiç şansım yokmuş..
eskiden çok konuşmak isterdi ama şimdi halimi hatrımı dahi nadiren soruyor.
ben bu sefer de unutuldum
bana da öyle geliyorBana bu yolun sonu bir yere varır gibi gelmedi
At binen kilic kusananin dedin yani :)Bilmeyenler için bir süre önce tanıştığım çocukla arkadaşımı ayarlamaya çalışmıştım ama daha sonra o çocuktan ben hoşlandım.
Onun üzerine arkadaşça konuşurken birtakım gelişmeler oldu biribirimizden hoşlandığımızı itiraf ettik.,
normal mi sizce?Gunde 1 saat konusuyormussunuz. Az mi bu? Siz kac saat konusmayi arzu ederdiniz?
normal mi sizce?
daha yeniyiz
yeni tanışanlar tüm günlerini birbirine ayırıyor neredeyse
biz sanki 5 yıllık sevgili gibiyiz
daha görüşmedikYuz yuze kac kere gorustunuz?
daha görüşmedik
Ne kadar süredir tanisiyorsunuz, yaşlar kaç? Genelde yaşlar biraz daha büyük olduğunda, iş güc yoğun olduğunda o saatlerce konuşma kısmı pek mümkün olmuyor gibi.normal mi sizce?
daha yeniyiz
yeni tanışanlar tüm günlerini birbirine ayırıyor neredeyse
biz sanki 5 yıllık sevgili gibiyiz
ikimiz de 20Ne kadar süredir tanisiyorsunuz, yaşlar kaç? Genelde yaşlar biraz daha büyük olduğunda, iş güc yoğun olduğunda o saatlerce konuşma kısmı pek mümkün olmuyor gibi.
Gunde 1 saat konusuyormussunuz. Az mi bu? Siz kac saat konusmayi arzu ederdiniz?
Ne kadar süredir tanisiyorsunuz? Birbirinizin fotografini gördünüz mü ya da görüntülü konuştunuz mu? Bence kendinizi çok kaptiriyorsunuz.ikimiz de 20
konuştuk tabii kiNe kadar süredir tanisiyorsunuz? Birbirinizin fotografini gördünüz mü ya da görüntülü konuştunuz mu? Bence kendinizi çok kaptiriyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?