- 1 Ekim 2010
- 21.738
- 53.860
- 798
3 yıldır tanıdığım bir insan var..
Çok özel paylaşımlar var, çok anı var geçmişte.
Beni gerçekten seviyor gece gündüz düğün dernek cenaze.. Her an..
Evinde defalarca kaldığım eşini şikayet ettiği herşeyini gördüğüm herşeyini çözdüğüm bir insan.
Onunda benim evimde mutlu olduğunu rahat olduğunu defalarca gördüm. Kendi evi gibi, ailesi gibi.
Geleceğe dair çok hevesimiz var, istediğimiz çok şey var.
Gelinim evinde böyle değilim gelinime böyle rahat değilim der, gerçekten öyle..
Ama aramıza öyle bir sorun geldi oturduki.
Ben ortak bir tanıdığımız ile duygusal paylaşımlar içine girdim, fakat sonuçta çok kötü şeyler oldu ve ben çok zor zamanlar geçirdim.
Bu süreçte ufacık bir destek görmedim tarafsız kalmaya çalıştı idare etmeye dengelemeye çalıştı.
Ama bazı noktalarda pot kırdı taraf tutması gereken tepki göstermesi gereken yerlerde sessiz kaldı.
En çokta düğününde sahneden inmediğini söylemesi çok oynadığını söylemesi içimi acıtmıştı..
Onada yapılmış hatalar vardı, ama görmemezlikten geldi.
O düğününde oynamayı tercih etti.. ( etrafımda düğüne gitmeyenler o gün evime ziyarete gelenler varken, o oynamayı tercih etti.. )
çok az insan dertten yana olur ztn kimseden bişey beklememeyi öğrendim.
Yinede.. Çok incindim..
Ben gitgide soğudum kırıldım incindim kabuğuma çekildim.
Hala ortak planlar yapıp görüşüyorlar ve ben aynı ortama girmiyorum. Yani karşımda keyif çatıyorlar.. ( ilk etapta ben kendimi tamamen çekmişken o benimle de planlar yaptı ve bizde görüştük. )
İçim acıyor.
En garibi de, Rabbim öyle büyükki..
Başka biri ile sorun yaşıyor ve benim kurduğum cümlelerin benim acımın aynısını yaşıyor
Amaa tepkiler bambaşka
Yani hem yakını olduğumu iddia ediyor hem çekinmiyor ama açıklama yapıyor ztn böyle ztn şöyle die hem geziyor hem zorla gidiyorum 1 saat uğrayacagım ztn diyor mesela..
Yinede kalbim acıyor, ben umutla doldukça bişey çıkarıyor.
Sevmesem ölse umrumda olmaz..
Ama seviyorum işte.. seviyorum değerli..
Hem benimle mutlu ablam o benim kardeş oldum kız kardeşi yokken
Bağırmaktan kızmaktan söylenmekten çekinmediğim anladığım bir insan..
Ne yapsam da yüreğimi ferahlatsam..
Kırgınım işte yüreğim yangın yeri
Bu kadar yok sayılmayı es geçemiyorum
Oysa bir yıl sonra herşey bambaşka kim var kim yok bilemem.
Ama o hayatımda olmasını istediğim hayatında olmamı isteyen bir aile..
Sadece yangınım söner diye yazdım, bakalım zaman ona beni anlatacakmı Rabbim neler planlıyor..
Hep dua ediyorum uygun ayetlerle.. Her an.. Ben vazgeçmeyeceğim. Ben haklıyken yaptıklarımla konuşacağım..
Çok özel paylaşımlar var, çok anı var geçmişte.
Beni gerçekten seviyor gece gündüz düğün dernek cenaze.. Her an..
Evinde defalarca kaldığım eşini şikayet ettiği herşeyini gördüğüm herşeyini çözdüğüm bir insan.
Onunda benim evimde mutlu olduğunu rahat olduğunu defalarca gördüm. Kendi evi gibi, ailesi gibi.
Geleceğe dair çok hevesimiz var, istediğimiz çok şey var.
Gelinim evinde böyle değilim gelinime böyle rahat değilim der, gerçekten öyle..
Ama aramıza öyle bir sorun geldi oturduki.
Ben ortak bir tanıdığımız ile duygusal paylaşımlar içine girdim, fakat sonuçta çok kötü şeyler oldu ve ben çok zor zamanlar geçirdim.
Bu süreçte ufacık bir destek görmedim tarafsız kalmaya çalıştı idare etmeye dengelemeye çalıştı.
Ama bazı noktalarda pot kırdı taraf tutması gereken tepki göstermesi gereken yerlerde sessiz kaldı.
En çokta düğününde sahneden inmediğini söylemesi çok oynadığını söylemesi içimi acıtmıştı..
Onada yapılmış hatalar vardı, ama görmemezlikten geldi.
O düğününde oynamayı tercih etti.. ( etrafımda düğüne gitmeyenler o gün evime ziyarete gelenler varken, o oynamayı tercih etti.. )
çok az insan dertten yana olur ztn kimseden bişey beklememeyi öğrendim.
Yinede.. Çok incindim..
Ben gitgide soğudum kırıldım incindim kabuğuma çekildim.
Hala ortak planlar yapıp görüşüyorlar ve ben aynı ortama girmiyorum. Yani karşımda keyif çatıyorlar.. ( ilk etapta ben kendimi tamamen çekmişken o benimle de planlar yaptı ve bizde görüştük. )
İçim acıyor.
En garibi de, Rabbim öyle büyükki..
Başka biri ile sorun yaşıyor ve benim kurduğum cümlelerin benim acımın aynısını yaşıyor
Amaa tepkiler bambaşka
Yani hem yakını olduğumu iddia ediyor hem çekinmiyor ama açıklama yapıyor ztn böyle ztn şöyle die hem geziyor hem zorla gidiyorum 1 saat uğrayacagım ztn diyor mesela..
Yinede kalbim acıyor, ben umutla doldukça bişey çıkarıyor.
Sevmesem ölse umrumda olmaz..
Ama seviyorum işte.. seviyorum değerli..
Hem benimle mutlu ablam o benim kardeş oldum kız kardeşi yokken
Bağırmaktan kızmaktan söylenmekten çekinmediğim anladığım bir insan..
Ne yapsam da yüreğimi ferahlatsam..
Kırgınım işte yüreğim yangın yeri
Bu kadar yok sayılmayı es geçemiyorum
Oysa bir yıl sonra herşey bambaşka kim var kim yok bilemem.
Ama o hayatımda olmasını istediğim hayatında olmamı isteyen bir aile..
Sadece yangınım söner diye yazdım, bakalım zaman ona beni anlatacakmı Rabbim neler planlıyor..
Hep dua ediyorum uygun ayetlerle.. Her an.. Ben vazgeçmeyeceğim. Ben haklıyken yaptıklarımla konuşacağım..