bu sefer gercekten bitti sanırım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi s3m4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

s3m4

Ziyaretçi
6aydır birlikteydik.. ama o kdr cok olay yasadık o kdr yollardan gectikki sanki yıllrdır hayatımdaydı..kendi aramzda yüzük takalı 1ay bile olmadı hersy o kdr güzeldiki..üni kzandı gidecegi gün bize geldi veda etmek icin.. parası olmadıgı için teli sattıgının fln söyledi digr sehre vardıgında hemen beni aradı enistesnden tel buldugunu v hmn bni aradıgnı söyledi konstk fln güzeldi işte hersy snraki gün canım sıkıldı onun üyeliğiyle bi siteye girdim tanıdıgım bi arkdsna yeni numarm die bi numara vermsti hemen gizliden caldırdım numarayı ACIKTI! hcbşy yapmadım bikac saat snra asıl numarasndan beni aradı hersy normalms gbi konustum 'nie mesj atmadn bnde atmstr die düşünüodum özledm ' dedi bnde 'kapalı telefona nie msj atayı snn dier hattındakiler yetiodur ' dedm anlamamazlıktan geldi bnde ' nyse arayanın fln olur mesgul etmeyelm teli ii gcler'diyip kapattm o gece telefonuda kapattım 4 gündürde hic ses seda yok..

bitmesi benim için daha hayırlı neden böyle bişeye kalkıstıgını anlamasamda ögrenmeseydim salak yerine konacaktım ! bunu hazmedemem.. ama gercktn nie böyle oldu anlayamıorum ailesi fln beni cok sever bütün arkadas cevresi beni tanır bska hatla aldatıodu desem hayatının her alanında ben varım nası yapck :S babasıda olanlardan haberi yok tabi hala msj fln atıo..
siz ne dersiniz arkdaslar akıl verin lütfen ne yapmalıyım? aslında dedgim gbi kesin bitirmeyi düşünüorum ama tekrar aramaması cok zoruma gitti onun hayatmdan cddi cddi cıktıgını düşününce kötü oluyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence kötü olma en güzelini yapmışsın şimdi buna göz yumsaydın yarın daha çok üzülürdün emin ol hayırlısı böyleymiş belki şimdi sana kötü geliyo ama her şerde bi hayır vardır kardeş unutma

evet haklısın ama yinede en zor anlarımda yanımdaydı beraber o kdr farklı seyler o kdr ilk yasadıkki aklıma geldikçe of.. ilk defa bitmeyecek diyerek bişeye kalkışmıstım bi seferinde aldıgı çiçegi yüzüne fırlattm yinede aramstı fln ama bu sfr aramadı diorumya hem saskınım hem üzgn hmde yaptıgı seyden dolayı öfkelii!
ne yapmalıyım kestiremiyorum bi türlü..

acaba sana bi supriz falan bisey yapicaktida sen boyle hic bisey bilmeden konusmayi kestigin icin cok bozulmus olabilir mi???? yada dalginliktan unuttu diyelim ki soylemeyi yada tam o solicekken sen soledin diyelim ki bu seferde nasil ariyacagini bilememis olabilir??? ne bilim bence bu kadar guzel bi gecmis varsa arayin bi aciklama yapsin en azindan??

bence zaten gözden çıkarmış seni.
başka şehre gidiyorum yeni bir hayata başlayım diye düşünmüştür.
eğer öyle değilse zaten merak etme kendini affettirmek için her şeyi yapar.
bi kaç güne kokusu çıkar
üzme kendini,bekle bakalım..

bu pazar sınav için buraya gelecek benm tanıdıgım kişiyse bizede gelir. . ama ya gelmezse .. o zmn ne yapmalıyım suan tamamen yeni hattını kullanıoms ama o numarayı hiçbişekilde arayasım gelmiyor yalanı geliyor cünkü aklıma :S
babasıda ne mantıksa oglunun yeni numarasını atmıs sonucta cıktıgımızı bilio neden böyle bişey yaptı onuda anlayamadm..

canım bencede arama pazara kadar bekl ebakalım ne yapacak eger pazar gunude senı aramazsa ozaman cok uzgunum ama senı gozden cıkarmıs demek ama sen sımdı gonlunu ferah tut dur bakalım ne olacak pazar gunu umarım senın ııcn hayırlısı olur

guzelım hayırlısı olsun araması gereken bırı varsa odur bıraz sabret bıtmedıysen onun ıccın arar

evet arkadaslar haklısınz beklicem bakalım pazara kadr eger aramazsa bitmişmi olcak..:S o kdr sey... resmler yüzüklrmz fln yani hersy o konusmylamı bitmiş olcak sanki yarım kalıo gbi..

pazarı bekliyordumya gelir diye gelmedi.. beni gercekten gözden cıkarmıs .. ama dedgm gbi böylede yarım kalmıs gbi oldu son bi mesaj atayım diyorum böyle pişman olcak türden ama ne desem kararszm yardım edn ltfen arkdslar..

beni istemedigini bana söleyebilirdin neden herşey okadar güzel gittigi halde benden bişiler gizlemeye ihtayç duydunki gibilernden bişiler yaz canım bugün gelirsin die bekeldm herşeye ragmen ve sen gelmedin bnde tamamen koptugumuzu bugün anladım de ve son sözünü yazıp bittigini söle artık geriside ona kalmış belki cvp yazar belki yazmaz ama sen sonuç nolursa olsun kendini üzme tmm cnm

hatalı olan o,bence mesaj falan atma..hatasını kabul etse atardı zaten bi şekilde,seni çoktan gözden çıkarmış.seven insan 1 gün bile dayanamaz küs kalmaya

seni gözden çıkardıysa her şeye rağmen, attığın mesajdan da etkilenmeyecektir. en iyisi unutmak artık.

arkadaslar cok haklısınız.. ama içimde kaldı ya ne bilim yüzklermz resmlermz fln zor gelior.. babası annesi hala mesaj atıyorlar fln kötü hissediyorum sanki tam bi son olmams gbi.

arkdslar evli olan kız kardesi aradı (bnmde yakın arkadasımdır) napyn özledm fln die bzmkiyle naptınız o da hasta yatıor annemde seni sorup duruyor kıza bşiymi dedinde arayıp sormuyor özledik o benm kızım fln diomus babasıda pc deki resmlerime güzel kızım fln yazms :S:S ailesine cok mu ayıp ettm bizim akrabalıgımzda var ondan öncede giderdm yani ama gitsem ayrı dert gitmesem ayrı dert napcm ya of..

evet arkadsım cokk haklısın benm için zaten suana kadr hep öyle olmustur bn dogdugumda hckmseye güvenmemeyi ögrendm cnkü öz ailem bni bskalarına vermsti kme güveneblrdmki ama ilk defa birşeyin sonunu düşünmeden içimden geldigi gbi bişeyler yapmıstm ama o da bu kadarms .. bi insan bu kadrmı degişir .. baslarda nasıl böyle bişey yaparım abinim die bna güveniyolar die vicdan azabı ceken adamdan eser kalmadı.. ailesi bni küçklkten beri cok severlerdi hep beni örnek gösterirlerdi herseye vs.. hatta baslarda ogullarını bana layık görmüyolardı bile..

valla bi keresinde benim ilişkiye benzer bişeyim oldu:))lisedeyken platonikti 2006 da tanışma fırsatı bulduk görüşmek istedi hareketleri seviomuş gibiydi.Ben de sevdiğim için anlayamıodum sevip sevmediğini.Meğer ben onun için sadece güzel bi kızmışım.Benim yakın arkadaşım onun da arkadaşıydı ordan biliorum.doğru düzgün görüşmedik adanada okuodu zaten.5-6 ay falan sürdü sözde 5-6 defa görüştük o da benim çabalarımla.Bana ilk görüştüğümüzde özgüvenim hiç yok demişti.Ben de özgüveni yok benden beklio herhalde diodum:)sonra ayrıldık.Bi kaç gün sonra msj yazdı napıosun küsmüyüz die yoo değiliz dedim.sonra da benim de sınavlarım var hazırlanıorum dedi senin kiler nasıldı dedi.Bende iyi değildi ama toparlıcam hadi sana başarılar dedim kesip attım.Sonra ses çıkmadı.10 gün sonra falan bi msj vardı bilirsiniz amerikalılar inek sürüsünü bombalamışlar yaşıosan ses ver falan die.Bunu öküze çevirip gönderdim bi yandan kızgınım bi yandan da tepki verceğini düşünmemiştim.Meğer kızmış msja garip garip şeyler yazıo.Bana böyle msjlar yazma dedi.Tamam msj yazmam artık dedim.Yok yaz da böyle yazma hoşuma gitmio dedi.Bi daha msj yazmadım.Ondan da ses çıkmadı.Tabi burda yazdığım kadar kolay bi dönem olmadı.yazmadım ama zaman geçmek bilmedi.6-7 ay sonra falan sözlendiğini öğrendim.Çok kızdım hemen birini bulmasına.Dayanamadım msj yazdım hayırlı olsun die.Üzgün değildim sadece zoruma gitti.O da 8 ay oldu onu seviorum falan dedi.Yuh dedim benden hemen bir ay sonra aferin sana dedim.Yani ben msj yazdım diince garipsediler aaa nasıl yaparsın dediler ama ben hiç pişman olmadım.Bana kalırsa msj da yazma yüz yüze görüş.Gözlerini gör.ama giderken yanına bu ilişkinin bittiğine kendini hazırlayarak git ki hüsrana uğramayasın.Seni önemsemediğini görürsen sadece nedenini merak ettim hadi eyvallah sen sağ ben selamet de ayrıl.

ya ben anlamadım arkadaısm bi şey bu yazıdan..çocukluklar yapılmış gibi..yüzük derken ne yüzüğü nişanlın mı bu senin?sınavı yeni kazanıyor yaş küçük ne nişanı .evine ,ailesine duyurmak gitmek neden ki bu yasta?ayrıca madem acığını yakaladın acıkca konuşup sorsana sebebini bi dinlesene ya türk filmi çok mu izledin sen?cocuk hasta falan...6ayda kim kimi tanır cok kısa süre bu bence acıkca konuşun yüz yüze böyle bitmesi sacma zaten eger bilinçli bi hata yapmışsa sendne özürdilemeliydi..ailesi seni seveblir akrabayız diyorsun ama belki çocuk sevmiyor iyi düşün o hat konusuna acıklık getirmeli..

Birkere erkek arkadaşın sanırım yeni hayallere ve heyecablara yelken açmış görünüyor.Seni gözden çıkartmış diyecem ama belkide yüzümü kalmış ki diyede düşünüyorum.Hereyden önce senin aptal bir kız olmadığını ,yaptığı yanlışı senin görmenle şaşkınlık içinde de olabilir bunu öğrenebildiysen yaptığı senden gizledi başka bişeyler varsa acaba bu kısacık konuşmanda çok şeymi yatıyor diyede düşünüyor olabilir.Sen içini ferah tut...Aileside oğullarının sana ne yaptığını biliyorlardır.sana haberleri geldiyse bence senden adım bekliyorlarda olabilir bu lafları senin kalbini yumuşataman içindir...Babasının güzel kızım demesi falan.
Ama ailesine tel etme şimdilik,onlar senden bekliyorlarsa sende onlardan bekle bakalım ne olacak...Ama sen daha iyilerine layıksın giden gitsin arkana bile bakma birde nacizane düşüncemdir buda senin yıpranmaman için
asla ve asla kimseyle kendi aranda yüzük takma olurmu canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…