S
s3m4
Ziyaretçi
- Konu Sahibi s3m4
-
Arkadaşım bütün mesajlarını okudum durumun gerçekten kötü okurken çok üzüldüm bir kız olarak , şimdi bu konuyu açtığın gün okuyabilmiş olsaydım bu konuyu sana şu yorumu yapardım. Erkeklerin bir kısmı sevgilisini sahiplenen bir kısmı sahiplenmeyenlerdir.Sen erkek arkadaşınla 6 aydır birliktesin. Bütün hal ve hareketlerini görmüş olman zor ki sende zaten o forumlara bakarak anlamışsın ne olduğunu olayların. Kalbimiz hep yumuşaktır , sevgimiz o kadar büyüktür ki aklımızda sevdiğimizi bir damla olsun kötülemez. şunu bil ama sevgilin gerçekten sana yanlış yapmış. Herşeyin başında Yalan varsa işin içinde ki eminim daha öncede söylemiştir sana belkide bilmiyosun , işte bu kararsızlıkta kalmamalı aşk Allah korusun ya ileride evlilik , nişan veya nikahtan sonra öğrenseydin. Bence bu çocuk biraz sahte oynamış sana o forumlara girip senin bu bilgileri öğrenmen Allah'dan gelen bişey olarak bil gerçekten. Seni ilerisi için uyarmış ama kalp mi yoksa bunlar mı ama sana şunu söyleyeyim benim erkek arkadaşım bana bu güne kadar hiç böyle bi yalan söylemedi gördüğüm anda biterdi çünkü onun her hareketine şüpheyle bakacaksam hem o mutsuz hemde ben mutsuz olurum. Biliyorum çok uzattım ama anlat anlat bitiremiyorum. Aile konusuna gelince , tanıdığınız belkide akrabanız ama eğer sizi anlayacaklarını dinleyeceklerini düşünüyosan ve gerçekten bitirmek istiyosan ailesine de anlat emin ol sana hak verirler çünkü bu yazdıklarına göre sen kesinlikle haklısın gerçek erkek sevdiğini yalnız bırakmaz arar ki istanbula gelmiş ki üniversiteye yeni başlamış .... Adına gerçekten üzülüyorum ama sadece şunun için Allah'a şükret bence ya ileride yapsaydı ? ya Allah korusun evliliğinde sana böyle davransaydı ? o zaman ailesine ayıp mı olur diye düşünürmüydü o çocuk he ? Lütfen sema hayatta kendine kurallar çiz mesela tavsiyem Yalanı , arkadan iş çevirmeyi kural yap eğer bunları yapıyosa zaten gerçek erkek değildir senin yorumlarına ve düşüncelerine göre daha da şeyler yazmak isterim. Umarım doğru olanı düşünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?