bu sefer gerçekten vazgeçtim

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
dün gece eşimle konuşurken işten gelince senin konuşmalarını çekemiyorum çok konuşuyosun ve senin nazını mı çekicem ben dedi bende hiç bişey sölemedim ölece sustum kaldım ve artık kendi hayatımı tek başıma sürdürüceğim çok mutusuzum kızlar artık herşeyden vazgeçtim uğraşmaktan yaşamaktan bıktım sizce ben ne yapmalıyım ?:2:

Yeterince bilgi vermemişsin konuyu üstün körü yazmışsın konu sahibi ne kadarlık evlisiniz? ,yaşınız kaç?başka sorunlarınız olmuşmuydu?birbirinize bu kadar tahammüllünüzün kalmamasının sebebi nedir?

kızlar ben bu saatte geliyorum eve eşim 23.00 da geliyor ben yalnızım o gelince de hani konuşuyorum doğan olarak zaten yalnız sıkılyıorum normaldede çok hareketli neşeli bi insanımdır neyse internnetten bişeylere bakıyoduk bende yorum yapıodum plazma tvlere bakıyoduk sonra oda işte bu şekilde tepki verdi bana bende ona al sen bak nasılsa tek başımıza yaşamaya alıştık haklısın dedim işte bu şekillde 5 aylık evliyiz bugünde bana mesajlar attı işte seni üzmek istemedim felan diye bende cevap atmadım ...:5:

bu sebepten evlılık bıter mı yaaa?

bu adam 7 gun 12-13 saatmı calışıyor? sana hıc mı vakıt ayırmıyor.
daha yenı evlısınız. bu alınganlıklar gecer zamanla.

başka bir şeye kızmıştır ya da o an ses kaldıramayacak bir duruma gelmiştir acısını senden çıkarmıştır.bak yeni evliymişsin eşin de özür dilemiş onunla konuşup hallet,bu kadar kolay silme.
selametle.

5 aylık evlilikte bunları duymak insana ayrılığı düşündürür evet:ssz:
Mesajlarına cevap vermemen iyi olmuş hatasını anlasın,vicdanı sızlasın.
Sen üzülürken iyi yok öyle tek başına üzülmek..

Hemen boşanmayı düşünme aynı evin içinde yaşamayı, düşünmeden konuşmamayı
zamanla öğreneceksiniz.

Pişman olmuştur. Uzak dur üzgün dur o halin ona yeter hiç sözlerinle can yakmaya
çalışma haklıyken hatalı olursun.
Sen sustukça o suçluluğunu hissedecek..

Sonra yanında gözlerine bakarak af dilediğinde duygularını güzel güzel anlat.
Beklentilerini dile getir..
Hayal kırıklığı yaşıyorum. Mutlu musun? Mutluysan hiç rahatını bozma.
Tekrarını yapacaksan özür de dileme anlamı yok de.
Umarım artık mutlu olursunuz:ssz:

Siz çalışıyor musunuz ? Eğer evdeyseniz tabi ki insan boşlukta oluyor. Paylaşmak konuşmak istiyor en yakınıyla. Ama ben eşine de hak veriyorum çünkü çalışma hayatı zordur. Ciddi manada insan eve tükenmiş gelebiliyor. Ve en kücük bi gürültü bile ağır geliyor. Annemden biliyorum küçükken hiç bişey diyemezdim öğretmendi ve çok yoğundu kafa tamamen dolu geliyor tabi bi de ortamı sorunluydu tv filan açtırmazdı. Ben birşeyler sorduğumda cevap veremezdi bende sormamayı anlatmamayı öğrendim. Yıllar sonra annem bana diyor sen hep içine atıyorsun neden söylemiyorsun konuşmuyorsun hiçbirşey diye. Ya bunun yüzünden diyemiyorum anneminde suçu yok. Şimdi bende öğretmenim o zamanda anlardım şimdi bizzat anlıyorum. O yüzden eşine bu konuda müsamaha göster bence.

kızlar ben bu saatte geliyorum eve eşim 23.00 da geliyor ben yalnızım o gelince de hani konuşuyorum doğan olarak zaten yalnız sıkılyıorum normaldede çok hareketli neşeli bi insanımdır neyse internnetten bişeylere bakıyoduk bende yorum yapıodum plazma tvlere bakıyoduk sonra oda işte bu şekilde tepki verdi bana bende ona al sen bak nasılsa tek başımıza yaşamaya alıştık haklısın dedim işte bu şekillde 5 aylık evliyiz bugünde bana mesajlar attı işte seni üzmek istemedim felan diye bende cevap atmadım ...:5:

canım erkekler bizden farklı.bizim konuşup anlatmaya ihtiyacımız oluyor onların da kafa dinlemeye.eşinin işi ne?yazık adamcağıza baksana gece yarısına kadar çalışıyor.belki çok yoruldu sen de farkında olmadan konuştun ve biraz fazla kaçtı.erkekler üzgünüm ama kütüktür.tatlım başım ses götürmüyor sonra konuşsak demezler ne çok konuşuyorsun sen derler.bi süre sessiz kal ama uzatma.abartma.bezdirme.gerçekten hatasını anlayıp gönlünü almak isteyecektir.işte o zaman tatlı dille evde yalnız kalmaktan sıkıldığını,konuşma ihtiyacı hissettiğini bunu da en iyi eşinle giderebileceğini söyle faydalı olur.hatta madem yeni evlisiniz,adamcağız da mesaj atıp özür dilemiş sen de gece yatarken sarıl ama hiçbişi deme.sorarsa sus yine ama daha skı sarıl.işte o zaman yaptığı hatayı daha iyi anlar.en kısa zamanda düzelir inş.

Back
X