Bu sefer hiç komik degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Iyi geceler... kocamın hamilelik sendromundan bahsetmistim. Hala geçmedi. Hala bebegi kendi yiyince büyüyecek saniyo. Ve kendini hala hamile sanıyor.
Hala kan şurubumu içiyor, hala aşeriyor , hala garip tavırlari var.

Eşim kendinden çok beni düşünürken birden degişti ve bu beni çok üzüyor.. Bencil biri oldu... Çok bencilce hareketleri var... Bazen çok sert çıkışıyor bana .Keşke bunlari düsünmemin sebebi hormonlardan kaynakli olsa ama degil...
Yani 5 sene bekledik. Ama hamilelik ve bebek umrunda degilmis gibi davraniyor. Temizlik bulasik falan yardim ediyor. Ama eşim sanki eşim degil...

En ufak örnek onun şampuan kokusundan midem bulandıgı icin rica ettim yatarken duşunu al bende salonda oturucam kokusunu almam diye. Yapamazmiş almasi gerekiyormuş... Saat zaten 11 di 12 de uyuyacaktı... Bu küçücük şeyi bile yapmadı...

8. Haftaya kadar her istedigi yemegi yapmiş olmama ragmen 5 gündur koku hassasiyetim en üst sınirda kiymali makarna istedigi icin Kokabilir hayatim bugün yapmasam daha iyi diyorum. Çunku kiymali makarnayi hiç sevmem... Deli gibi soyleniyooor.
Bagiriyor cagiriyor.
Benim cevremdeki hamilelerin hicbiri ilk 3 ay yemek bile yapmadi. Hep onlari kinardi ben yapmam hayatim 9 ay yemek yaparim merak etme derdim.
Ilk defa yapmayim kokar dedim diye demedigi sey kalmadı. Hep sinirliii....

Normalde asla böyle biri degildiiii 😞😞😞

Ben hamile degilken sırf uyuşukluğumdan yemek yapmadigim zamanlarda bile " sorun yok bugün yemekler benden" diyen bir eşim vardı...

Bu degişimin sebebi ne olabilir ?

Bir önceki konum hatirlamayanlar için.... https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-hamilelik-sendromu.1123089/

Son düzenleme:
Pabucu dama atılacak korkusu canım. Toparlanır, alışır. Gebelik sürecinden ve beklediğin destekten, ilgiden bihaber adamcağız. Konuşmak, izah etmek gerekir, hassasiyetlerini anlamasının başka yolu yok.
Ayrıca biraz öküzmüş, sen görmek istememişsin o yanını

Şuan da yanlış anlaşılmak istemiyorum ama kadın olduğum halde bu tarz şeyler bana bile fazla geliyor kıymalı makarna yapmayim yok ben varken duş alma bilemedim ki hamilelik yasamadigim için bence naz olarak düşünüyor o yüzden yapıyor

Pabucu dama atılacak korkusu canım. Toparlanır, alışır. Gebelik sürecinden ve beklediğin destekten, ilgiden bihaber adamcağız. Konuşmak, izah etmek gerekir, hassasiyetlerini anlamasının başka yolu yok.
Ayrıca biraz öküzmüş, sen görmek istememişsin o yanını

Hamililekten once asla boyle degildi. Ben daha transfer oldum eve geldim. Hergun sorardi canin bisey istiyormu ? Sana portakal sıkayım mı ? Sen yemek yapma dısardan söyleriz , hadi sıkıldın sen evde biraz dolaştirayım. Saatlerce sacimi okşardı yanima gelir elini karnima koyar şimdi burda bebismi var derdi. Hamilelik gundemde degilkende yapardi bunlari.
.

Şampuan kokusu.. mide bulandırır.. kıyma kokusu.. mide bulandırır.. siz prenses moduna girmişsiniz ya.
Bulandıracak tabi, hamile o bebeeee olacak. Yani ben bu bulantı durumlarını anlamıyorum hiç yaşamadım. Ama nazlanmak istiyorsa nazlansın eşi için şu an yeryüzündeki ennn özel varlık durumunda olmalı

Şuan da yanlış anlaşılmak istemiyorum ama kadın olduğum halde bu tarz şeyler bana bile fazla geliyor kıymalı makarna yapmayim yok ben varken duş alma bilemedim ki hamilelik yasamadigim için bence naz olarak düşünüyor o yüzden yapıyor

8.haftaya kadar hic midem bulanmadi. Ne yemek istediyse yaptim. Sadece 5 gundur cok koku hassasiyetim var. Bu gercekten naz mı???

Şampuan kokusu.. mide bulandırır.. kıyma kokusu.. mide bulandırır.. siz prenses moduna girmişsiniz ya.

Şu hamilelikte son yapacagım sey tam olarak o prenseslik bence. Çunku asla ve asla yapmiyorum. Asil hamile kalmadan once prensestim şuan kendimi bu evin hizmetcisi gibi hissediyorumm...

Hamililekten once asla boyle degildi. Ben daha transfer oldum eve geldim. Hergun sorardi canin bisey istiyormu ? Sana portakal sıkayım mı ? Sen yemek yapma dısardan söyleriz , hadi sıkıldın sen evde biraz dolaştirayım. Saatlerce sacimi okşardı yanima gelir elini karnima koyar şimdi burda bebismi var derdi. Hamilelik gundemde degilkende yapardi bunlari.
.
Şaşırdım ama belki annesinden etkileniyordur. “Fazla nazlandırma, biz nasıl doğurduk” diyen bi anası varsa!
Ben 3 tane doğurdum sonuncusu 38 yaşımda doğurdum ve hamileliğim boyunca istediğim ilgiyi alana kadar kullandım bu durumu ve aldımda.(doğru bi davranış şekli olmayabilir ama çok ihtiyacım vardı, gebelikte her konuda kaygıları artıyor insanın)

Şaşırdım ama belki annesinden etkileniyordur. “Fazla nazlandırma, biz nasıl doğurduk” diyen bi anası varsa!
Ben 3 tane doğurdum sonuncusu 38 yaşımda doğurdum ve hamileliğim boyunca istediğim ilgiyi alana kadar kullandım bu durumu ve aldımda.(doğru bi davranış şekli olmayabilir ama çok ihtiyacım vardı, gebelikte her konuda kaygıları artıyor insanın)

Annesi asla karışmaz boyle seylere. Inanin kardesi evlendi esi 1 ayda hamile kaldi. Her gordugumde havalara ucuyordu. Ilk 3 ay hepimizi seferber etti. Yemek yapin x yapamiyo midesi bulaniyo iyi dgl. Sakin onu uzmeyin bebegimiz etkileniyor.
Cani surekli biseyler isteyince bize mesaj atardi x in cani istedi diye.

Benim bebegim tup bebek kaynanamgile gittigimizde bulasik cay kahve meyve hersey bana bakiyor evde iki tane daha kiz varken... eşim agzini acmiyor. Ben full ilgi beklemiyorum tabiki. Ama onceden oyleydin simdi niye boyle oldu anlamiyorum.

Siz ugrastiniz ve basardiniz sanirim. Ben naz yapamiyorum malesef.

Ben hamile değilim,kıyma kokusu paketi açınca veya kavururken çıkan koku beni bazen öğürtüyor çok afedersiniz,belki konu sahibi böyle kokulara karşı hassassa...

Cocugu cok istiyor olsa bile tam olarak bu surecte neler yasayacagini bilememistir ilk cocugunuz muhtelen.
Daha 9. Haftada sampuan midemi bulanidiryor şu zaman yikan, kiyma midemi bulandiriyor yapma gibi seyler ve daha benzerleri olunca haliyle bu 9 ay nasil gececek diye ben olsam ben de pişman olurdum. :D
Bulantilariniz gecince duzelir insallah

Eşinize sordunuz mu neden boyle yaptigi bi onceki konunuzu biliyorum. Ondan gizli doktora danissaniz

Sordum. Once hamilelige sevinmedin mi dedim. Sevindim dedi. Tabiki davul zurna caldirmak zorunda degilsin ama bunu bana hissettirsen olmazmi dedim. Ne yapim dedi. Sana program indirmiştim bebisin gelisimiyle ilgili orada bikac bilgi var bakmadinmi dedim. Isim oluyo bakamam dedi. Neden ters davraniyosun son zamanlarda ddm. Nedeni yok ters olan sensin hamilelikten hormonlarin uçmuş senin dedi 🙄😱😱 inanin hicbirsey yapmiyorum. Yani sesimi bile yukseltemiyorum daha dogmamiş cocuga saygimdan. Ters aslaaa konusmuyorum hep tatli dille konusuyorum. Bulasiklara elleme dedigi halde ben yikiyorum isten gelince yorulmasin diye. Hergun yemek yapiyorum. Ve cevremde inanin 1 kisi bile hamileyken yemek yapmadi herkes bu durumun tadini cikardi kaynanasi annesinden yedi.
Ben yapmam dedim. Ve yapmadim da kimseye minnet etmem dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X