Bu sefer kararlıyım kızlar,yaz geliyor!! :)

GkceZfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
79
0
36
Kocaeli
Merhaba kızlar...
Daha öncede bu işe defalarca giriştim hep başarısız oldum.
20 yaşındayım üniversite okuyorum boyum 1.72 kilom 70
kışın kalın uzun hırkalar kazaklar hiçbir şey belli olmuyordu tabi.
ama bu işe bir son vermek lazım...
bugün başladım..
special K tam tahıllı almıştım.
sabah okula giderken bir kase ondan yedim biraz sütle karıştırıp.
öğle arası okuldaydım cubuk kraker ve kahve ile geçiştirdim mecburen.
akşamüstü bir daha sütlü tahıllı K yedim.
saat 7de de bir kase yogurt corbası ve salata yedim.

yani bugün sıfır ekmek..ilerleyen saatlerde acıkırsam salatalık elma falan yicem kızlar..
ama okulda çok zor oluyor bu konuda vereceginiz bir tavsiye varmı? bir de spor artı yürüyüşe de başlamam gerek günlk ne kadar yapayım sizce..bildiginz ve gercekten zayıflatan tüm tavsiyeleri bekliyorum ona göree

bir de sabah aç karnına sıcak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi ,bir tatlı kaşıgı bal zayıflatıyomş burda okumştm....Günlük en az 2 litre suyuda unutmamak lazım dimi???
velhasıl yardımınıza ihtiyacm var 3 ay sonra sevgilimin mezuniyet balosu var en azından 60 olmam lazım :)

Son düzenleme:
Canım günlüğün hayırlı olsun öncelikle umarım başarırsın.:)
Tavsiye olarak en geç yemeğini 7-8 gibi yedikten sonra bir şey yemezsen daha iyi olur.Bu saatten sonra yediklerin sana direk kilo yapar çünkü.Bir de sabah içtiğin ballı elma sirkeli karışımda sirkeyi bende içmiştim ama balı ilk defa duyuyorum.Bal şekerli olduğundan kilo yapmaz mı?Gerçi sabah yediğin için pek etki etmez ama diyetteyken onun bile bi etkisi olabilir.Araştırmak lazım tabi ben kendi bilgilerimle söylüyorum bunu.:)
Okula giderken yanına fındık fıstık alıp yiyebilirsin.Tok tutuyorlar beni.

fındık fıstık çok kalorili tatlım ya bide akşam 7 8 den sonra meyve sebze de mi kilo yapıyor acaba? inşallah hallederim bu sefer valla komplekse girdim artık ha

fındık fıstık çok kalorili tatlım ya bide akşam 7 8 den sonra meyve sebze de mi kilo yapıyor acaba? inşallah hallederim bu sefer valla komplekse girdim artık ha

Meyvede de meyve şekeri var o yüzden yapar.Çoğu diyette 7-8 den sonra sadece süt, su, ayran içilebiliyor.Hatta bazı diyetlerde en son 6 da yemek yiyin diyorlar.
Ben karatay diyeti yapıyorum onda bazen öğle menüm yerine 1-2 avuç fındık fıstık ceviz karışık yiyorum bir şey yapmıyor.:125:

ben yarım litre suya 2 yk sirke elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal katıyorum öğle ikindi arası tüketiyorum ama memnunum devam et bence inşallah ulaşırsın hedefine canm

Hayırlı olsun tatlım,en iyi ben anlıyorum seni, öğrencilikte diyet yapmak kadar zor bi şey yok Düzensizlik, zamansızlık en büyük problem; günde 10 saat derse girdiğim oluyor. 3-4 gün oldu ben de başladım diyete, daha önce de çok az dikkat ederek ayda 4 kilo vermiştim zor değil yaşın genç verirsin çok kolay. Şu anda diyetisyene gidiyorum, ilk söylediği okul yemeği yasak! Eğer restoran kafeler varsa çevrede orda yemek yemeyi okul yemeğine tercih et. Ama bence en güzeli evden hazırlamak, bana söylediğini sana da söyleyeyim istersen uygulayabilirsin. Uzun sandviç ekmekleri oluyor ya, arasına marul koy, 160 gr diyet ton balığı ilave et sar sarmala bir güzel folyoyla, al sana öğle yemeği. Bunun yanı sıra 3 köfte ile de yapabilirsin o sandviçi, 3 peynir, domates, salatalık ile de hazırlayabilirsin, yanında 1 ayran iç mis gibi. Akşam yemeğinde de salata yersin veya 5-6 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği yersin (suyunu yememeye çalış, yağının çoğu suyuna geçermiş).

Sabah aç karnına elma sirkesi bal olayına da devam et bence bırakma, annem düzenli kullandı, ben de kısa süre kullanmıştım; ikimizin de bacak bölgesindeki yağları resmen eritti. Annem çok güzel kilo verdi, elma sirkesinin etkisi olduğunu düşünüyorum. Arada midesine dokunuyordu, rahatsız ediyordu, o açıdan da dikkat ederek kullanmanı tavsiye ederim, en ufak rahatsızlıkta ara ver.

cok cok güzel tavsiyeler yazmışsın gercekten..
bu sabah elma sirkeli suyumu içmedim alışkanlık olmadı daha sanırım.
tahılımı yedin çıktım.
öğle arası yarım doner yedim okulda
akşamda yine ekmeksiz hafif bişeyler yicem sade salata olabilir...ve sporumu ihmal etmicem bi saat.öyle işte kızlar =)

Kızlar special k'yı illa 2 öğün mü yemek gerekiyo ? ben öğlen evde olmuyorum.ara öğünlerde de salatalık light kraker falan yiyorum bazen bir portakal yada.

Bu sabah evdeydim

2 kaynamış yumurta,
bir dilim kepek ekmeği,
3 zeytin,
1 tatlı kaşığı bal,
2 dilim domates
bir bardak şekersiz yeşilçay

sabah menüm böyleydi kızlar :)

hafifleme hissediyorum gercekten,bir de yeşilçay muhteşem su atıyor

diğer öğünleri de yazarım :)

Son düzenleme:
Günlerim hafif hafif yiyerek geçiyor.
günde 2 kez yeşilçay içiyorum
1,5 -2 litre de su içiyorum günlük :)
30 dakika yürüyüş
veeee 3 günde 1,6 kilo vermişim kızlar cok mutluyum şimdilik :)

Merhaba.Ben de 24 yaşımdayım.162 cm boyum ve 67.6 da kilom var.18 martta diete başladım.1 haftada 3 gün spor yaptım.Yürüyüş ve jimnastik aletlerinde 45 50 dakika çalıştım.Ben de yurtta kalan bir öğrenciyim.Bu 1 hafta içinde 1 kere kahvaltı da ekmek yedim.Oda alışverişe çıkıp yürüyeceğim diye.Onun üstüne saatlerce yürüdüm zaten.Ben tuzu inanılmaz tüketen insan hemen hemen tuz tüketimini bitirdim.Merak ediyorum acaba 1 haftada kilo vermişmiyimdir? Ama tartılmadım bilerek ve 1 hafta daha tartılmayacağım.

Ooo süper kesin vermişsindir.tartıya bakmayarak daha güzel yapıyorsun bende bi 10 gün devam edicem en az umarım başarılı oluruz :)

kızlar bende artık karalıyım dıye bu bolume gırdım bu topıkle karsılastım.bende 1.69 boy ve 69 kıloya cıktım ve artık dur demezsem tostoparlak olucamyazın 61 dım ıyıydı ama kıs boyu ye ıc otur cıgrımdan cıktım.ınsallah hepımız ıstedıgmız kıloya ınerız bende 58-59 olsam ıyı olacak.topıkınde hayrlı olsun tatlım.

hoşgeldin ozamann :) birbirimize yakın kilo ve boy canım :) hep beraber başarıcz bu işi :))

hoşgeldin ozamann :) birbirimize yakın kilo ve boy canım :) hep beraber başarıcz bu işi :))

Evet canim bi kac gundur dikkat ediyorm bugunude abur cubursuz atlattm sayilir.eger bir hafta sonra tartldgmda kilo verms olursam kendme bir ogun odul vercem istedgm biseyi yiyicem bu oldukca motivede ediyor insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…