Merhaba kızlar...
Daha öncede bu işe defalarca giriştim hep başarısız oldum.
20 yaşındayım üniversite okuyorum boyum 1.72 kilom 70
kışın kalın uzun hırkalar kazaklar hiçbir şey belli olmuyordu tabi.
ama bu işe bir son vermek lazım...
bugün başladım..
special K tam tahıllı almıştım.
sabah okula giderken bir kase ondan yedim biraz sütle karıştırıp.
öğle arası okuldaydım cubuk kraker ve kahve ile geçiştirdim mecburen.
akşamüstü bir daha sütlü tahıllı K yedim.
saat 7de de bir kase yogurt corbası ve salata yedim.
yani bugün sıfır ekmek..ilerleyen saatlerde acıkırsam salatalık elma falan yicem kızlar..
ama okulda çok zor oluyor bu konuda vereceginiz bir tavsiye varmı? bir de spor artı yürüyüşe de başlamam gerek günlk ne kadar yapayım sizce..bildiginz ve gercekten zayıflatan tüm tavsiyeleri bekliyorum ona göree
bir de sabah aç karnına sıcak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi ,bir tatlı kaşıgı bal zayıflatıyomş burda okumştm....Günlük en az 2 litre suyuda unutmamak lazım dimi???
velhasıl yardımınıza ihtiyacm var 3 ay sonra sevgilimin mezuniyet balosu var en azından 60 olmam lazım :)

Daha öncede bu işe defalarca giriştim hep başarısız oldum.
20 yaşındayım üniversite okuyorum boyum 1.72 kilom 70

kışın kalın uzun hırkalar kazaklar hiçbir şey belli olmuyordu tabi.
ama bu işe bir son vermek lazım...
bugün başladım..
special K tam tahıllı almıştım.
sabah okula giderken bir kase ondan yedim biraz sütle karıştırıp.
öğle arası okuldaydım cubuk kraker ve kahve ile geçiştirdim mecburen.
akşamüstü bir daha sütlü tahıllı K yedim.
saat 7de de bir kase yogurt corbası ve salata yedim.
yani bugün sıfır ekmek..ilerleyen saatlerde acıkırsam salatalık elma falan yicem kızlar..
ama okulda çok zor oluyor bu konuda vereceginiz bir tavsiye varmı? bir de spor artı yürüyüşe de başlamam gerek günlk ne kadar yapayım sizce..bildiginz ve gercekten zayıflatan tüm tavsiyeleri bekliyorum ona göree

bir de sabah aç karnına sıcak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi ,bir tatlı kaşıgı bal zayıflatıyomş burda okumştm....Günlük en az 2 litre suyuda unutmamak lazım dimi???
velhasıl yardımınıza ihtiyacm var 3 ay sonra sevgilimin mezuniyet balosu var en azından 60 olmam lazım :)
Son düzenleme: