• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer konu arkadasimin esi...

hanı iyilikde,sağlıkda,evlilik yemını,ee kadın saçlı evlenıyorsun,kanser olsa kel kalsa boşayacakmı?,yada adamın saçı dökülse,kılo alsa,boşanacakmıyız,ama konu dın olunca herkes akbaba,akbabalara bu cevabım,kendı fıkrım ise şöle,ben örtülüyüm,benimle böle evlenıp sonra aç dese boşarım,içki içmıyor dıye evlendığım bır adam içce boşarım,insanların fıkırleır değişebilir,evlendıkten sonrada farklı düşünüp kapanırsın,yada açılırsın,ee o zaman,evlendıkten sonra beğenmıyorum bu kadını/adamı sevgim bitti deyınce,yada artık sevmıyorum deyınce nıye herkes akbaba kesılıyor

Annem başı açıkmış evlendiğinde.
Babamların tarafı çok mutaassıp olduğu için sormuş hep kapanacak mıyım diye.
Babam hayır demiş.
Evlendiği gün eline eşarp vermişler.
Yıllar sonra babam açılmasını istedi , zorladı.
Annem açtı başını.
Ama bikaç sene sonra gördüğü rüyanın etkisiyle yine kapandı.
Amma velakin , annemin başında egzamalar çıkmaya başlaadı .
Doktor havasız kalmasın , yoksa yüzünüze yayılacak vs vs tedaviler derken , yine açıldı..
Şu an yaralar maşallah eskisine göre çok daha iyi.
Demem o ki; bu kişinin alacağı bi karar.
He arkadasınız eşinin önüne kapanarak çıkarak yanlış yapmış sanki.
Önceeden bi haberi olsaydı daha iyi olurdu ..

iNSAN HAYAT FELSEFESİNİ EN BAŞTAN ilan etmeli, evlendikten sonra kapanmak ve bunu özgür iradeyle açıklamaya çalışmak ne kadar ahlakidir ki. Belki en başından kapalı olsa evlenmeyeceklerdi. Ben birini nasıl sevdim ve evlendiysem o şekilde isteme hakkına sahibim.

ama fikirler gibi inançlar da değişebilir.
sizin ne demek istediğinizi anlıyorum aslında ama
bunu önleyemezsiniz.
hani kural koydunuz diyelim, fark etmez ki, o kural işlemez.

Merhaba kizlar..
Bu sefer sizden arkadasim icin yorum almak istedim.Biz onunla bir yildir yakiniz .hergun beraberiz hemen hemen.o bes yillik evli su an bi kizi var 11 aylik arkadasim simdi kapanmak istiyor hatta beraber kapanalim falan dedik ama o benden once davranmis esini ikna edebilmek icin.bu pazar kayomvalidesine gittiklerinde arkadasim kapanip gitmis esinin surati bes karis tabi.yok ben istemem yok acilirsin kapanma yakismiyoe falan demeye oysaki cok guzel yakisiyor :KK66: arkadasimin da cani sklmis kayinvalidesinin evinin kaposinin onunde basindan turbani siyirmis eve gelincede tartismislar yok sen kapanma daha gencsin falan.anlamiyorum insan esinin kapanmasini neden istemez siz arkadasima ne onerirsiniz acaba ??

Sevmiyordur istemez açıkken beğenmiş almış belli kriteriydi bu, eşim şimdi kalkıp bana ben artık muhafazakar olcam.dese git uzakta ol.derim.mesela

ben adama hak verdim çünkü açık biriyle evlenmiş, önce kocasına bu konuyu danışması gerekir. kapalıık hem dini açıdan hem de hayatı etkileyen bir konu çünkü

Merhaba kizlar..
Bu sefer sizden arkadasim icin yorum almak istedim.Biz onunla bir yildir yakiniz .hergun beraberiz hemen hemen.o bes yillik evli su an bi kizi var 11 aylik arkadasim simdi kapanmak istiyor hatta beraber kapanalim falan dedik ama o benden once davranmis esini ikna edebilmek icin.bu pazar kayomvalidesine gittiklerinde arkadasim kapanip gitmis esinin surati bes karis tabi.yok ben istemem yok acilirsin kapanma yakismiyoe falan demeye oysaki cok guzel yakisiyor :KK66: arkadasimin da cani sklmis kayinvalidesinin evinin kaposinin onunde basindan turbani siyirmis eve gelincede tartismislar yok sen kapanma daha gencsin falan.anlamiyorum insan esinin kapanmasini neden istemez siz arkadasima ne onerirsiniz acaba ??

İsaretledigim yere ayrıca ayar oldum eşini ikna etmek için 3.bir şahsı kV yi kullanmak, olmamış

_meleq06_ _meleq06_ ilk once esini ikna etmeliydi aslinda kocasinin o durbani basindan alip siyirmasi hem gunah hemde cok buyuk ayip AMA SUDA VAR ILK ONCE BU KONUYU ESIYLE KONUSMALIYDI OBUR TURLU EVLILIKLERDE COK BUYUK SORUNLAR OLSBILIYOR

Burada evlendikten sonra hem fiziksel hem karakteristik olarak değişen erkeklere hep birlikte kızmıyor muyuz?Bunun ne farkı var ondan?Adam seni saçın açık sevmiş öyle beğenmiş pat diye sormadan danışmadan kapanmak olur mu hiç.Upuzun sap sarı saçlarınız olsa kazıtmak isteseniz, ya da kaşınızı burnunuzu deldirmek dövme yaptırmak isteseniz eşinize sormadan yaptırmanız nasıl normal olmuycaksa bu da normal değil.Sonuçta açıkken beğenmiş adam.Belki de kapanınca beğenmedi.

bu konuyu sizinle istişare ettiğinin çeyreği kadar eşiyle paylaşımda olsaydı belki bu süreç güllük gülistanlık olmasa da yarasız halledilebilirdi.
şimdi işler büyümüş yani.

Ayrıca kapanmak var kapanmak var, kapanır gene full makyaj totoyu az kapatacak tunikle gezer bu ayrı, tamamen tesettüre girer hayat tarzını da ona göre değiştirir bu da ayrı, benim kapalı arkadaşım var bizimle x kafeye gelir mekan içkili, o su içer,ama kimisi mekana bile girmez uç noktalar var, mesela bu kız ben artık kapandım haremlik selamlık oturalım mı diyecek, bu kararlar eşi bire bir etkiler

Burada evlendikten sonra hem fiziksel hem karakteristik olarak değişen erkeklere hep birlikte kızmıyor muyuz?Bunun ne farkı var ondan?Adam seni saçın açık sevmiş öyle beğenmiş pat diye sormadan danışmadan kapanmak olur mu hiç.Upuzun sap sarı saçlarınız olsa kazıtmak isteseniz, ya da kaşınızı burnunuzu deldirmek dövme yaptırmak isteseniz eşinize sormadan yaptırmanız nasıl normal olmuycaksa bu da normal değil.Sonuçta açıkken beğenmiş adam.Belki de kapanınca beğenmedi.

ben sakal uzatmasına izin vermem mesela :)

ama bu konuya tam bu örnekler uymuyor, çünkü kapanmak şekil farklılığından çok yaşamını değiştirmekle alakalı. Böyle hisseden birine yasak koyamazsınız, koymamalısınız da zaten.
şimdi ben bu arkadaşı tanımıyorum, ne fikirle kapandı bilemem. şekilsel bir farklılıksa tek, eşine danışsın. ama kalp değiştiyse danışıp sonucu ne olacak ki. ancak elbette eşini bu farklılığa alıştırmalıydı, birden olacak şeyler değil bunlar.

Merhaba kizlar..

E kocası beğenmemiş

Eşini tanımıyor mu. Az çok fikrini bilmiyor mu ki 'ikna etmek için kv gitmiş ' dediğinize göre istemiyormuş. O zaman bu süpriz olmuyor demek ki. Adam öyle görmüş öyle beğenmiş. Herkesin bakış açısı farklı. İlla istemek zorunda mı?
Benim annem de kapalı 40 yaşında kapandı babama danıştı o da sen bilirsin dedi. Bana danıştı yapabileceğini düşünüyorsan kapan anne ben karışamam dedim.
Çok radikal bir karar almış ve eşinin pat diye karşısına çıkmış adam neye uğradığını şaşırmıştir

Babamın bir arkadaşı vardı karısı kızı çarşaflı, babama demiş ki bize akşam oturmasına gelin ama biz harem selam otururuz, babam demiş yok ben karımı kızımı gözümün önünde isterim, sende eğer benden sakınacaksan zaten beni evine alma biz gene dükkan önünde tavla oynamaya devam edelim

Farklı hayatlar bunlar, ama bilmiyoruz tabi hissiyatı nedir, çarşaflı da kapalı,tesettürlü de kapalı, bıcır bıcır rengarenk giyinen makyaj yapan kızlarımız da kapalı

Bence bir erkek karısına kapan yada açıl dememeli. Herkes kendi inancı doğrultusunda yaşar. Mesela ben açığım kocam kapan diyemez, kapanırsam da karışmaz. Eş bile olsa bu konuda kimsenin kimseye karışma hakkı yok bence.

Bence bir erkek karısına kapan yada açıl dememeli. Herkes kendi inancı doğrultusunda yaşar. Mesela ben açığım kocam kapan diyemez, kapanırsam da karışmaz. Eş bile olsa bu konuda kimsenin kimseye karışma hakkı yok bence.

Ama eşini de etkileyecek bu, belki kadın bu karardan sonra belli ortamlara girmeyecek belli insanlarla görüşmeyi kesecek belki

açık görmüş sevmiş kapalı olsaydı evlenmezdi diyenler olmuş da insanlık hali arkadaşlar insan başka açılardan da evlendiği günkü gibi olmuyor.
demekki arkadaşının eşi çok sığ ve dış görünüşe fazla mana yüklemiş.
insan karşısındakini seviyorsa şekline bakmaz. önemli olan karakter değil mi ?

Back
X