- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
Aahhajhsbfd tövbe estağfurullah daha hepimiz genciz burada...![]()
Valla kuzum benim yaş 35 oldu..yolun yarısındayız, akıllı olmak gerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aahhajhsbfd tövbe estağfurullah daha hepimiz genciz burada...![]()
Gençsiniz geeeençValla kuzum benim yaş 35 oldu..yolun yarısındayız, akıllı olmak gerekhuzur islamda
![]()
Gençsiniz geeeençŞaka bir yana, burada biri sen ayetlere karşı mı geliyorsun diye bir atak yapınca sinirlenip onu tersledim de, ben saç örtme dışında bir şeyi sorgulamıyorum. Atais
gibi bir portre çizdiysem de öyle bir şey yok tabii ki.
![]()
KesinlikleSenin gibi akıllı, güzel bir bayanın ateis olabileceği ihtimalini düşünmedim bile. Ben başını kapatmayıp tümüyle iman sahibi insanları da tanıyorum, her başı kapalının gerçek müslüman olmadığı gerçeğinide biliyorum. Ben şekillere takılmam..Bir insanın önce yüreği iman edicek, gerisi Allaha kalmış![]()
KesinlikleBen 6 yaşında öğrendim namaz kılmayı. 7-8 yaşında oruç tutmak için tutturmuştum
Pembeli morlu simli baş örtülerim vardı namaz kılarken takmak için süslü süslü, annemden de Arapça öğrenirdim. Yani çok şükür benim içimde hainlik yok isyankarlık yok. Başını kapatınca yüreğini kapatamaz bir insan Allah görüyor. Ne kapalılar gördüm ben utandım yaptıklarından.
Hayır aynı anlama çıkmıyor. Ne niyetle örtünüp oraya gittiğini bilemeyiz. Kayınvalideye örtünüp gitti diye, ondan destek almak için yapmıştır diyemeyiz. Belki kendince adama ''Ben örtünürüm, sende karışamazsın'' mesajı vermek istemiş olabilir. Belki eşinin ailesi de örtünmeye karşı bir ailedir, o yüzden de örtünmüş olabilir. Bilemeyiz yani.Suizanda bulunmamak lazım.Gene aynı anlama çıkıyo, neticede eşini ikna edememis, eşi istememis buna rağmen kV ye giderken başını örtmüş, amaç belli li kV KP artık evde lim varsa onlardan destek bulmak ve eşini ikna etmek değil mi,farklı bir anlam yok,ikna çabalarına 3.kişileri katıyor
Hayır aynı anlama çıkmıyor. Ne niyetle örtünüp oraya gittiğini bilemeyiz. Kayınvalideye örtünüp gitti diye, ondan destek almak için yapmıştır diyemeyiz. Belki kendince adama ''Ben örtünürüm, sende karışamazsın'' mesajı vermek istemiş olabilir. Belki eşinin ailesi de örtünmeye karşı bir ailedir, o yüzden de örtünmüş olabilir. Bilemeyiz yani.Suizanda bulunmamak lazım.
Açıkcası, kocasını karşısına alıp, adamakıllı herşeyi konuştuysa, ''Ben artık yaşam tarzı olarak bunu benimsedim, örtünmek istiyorum ve yaşamımı ona göre yönlendirmek istiyorum, sana da bu bu tercihimi açıklıyorum'' şeklinde bir konuşma yaptıysa, örtünüp dışarı çıkmasında bir sakınca yok. Ha eşi ister kabul eder, ister etmez. Etmezse de olmaz der, ayrılırlar yani. İkisinin de boşanma hakkı var. Ki bence böyle durumlarda boşanmak daha mantıklı. Öbür türlü her iki tarafda yıpranır ki hiç gereği yok.Bilemeyiz yani benim dediğim de olabilir değil mi,ihtimal.dahilinde,her halükarda ben böyle bir meydan okumayı doğru bulmuyorum
Açıkcası, kocasını karşısına alıp, adamakıllı herşeyi konuştuysa, ''Ben artık yaşam tarzı olarak bunu benimsedim, örtünmek istiyorum ve yaşamımı ona göre yönlendirmek istiyorum, sana da bu bu tercihimi açıklıyorum'' şeklinde bir konuşma yaptıysa, örtünüp dışarı çıkmasında bir sakınca yok. Ha eşi ister kabul eder, ister etmez. Etmezse de olmaz der, ayrılırlar yani. İkisinin de boşanma hakkı var. Ki bence böyle durumlarda boşanmak daha mantıklı. Öbür türlü her iki tarafda yıpranır ki hiç gereği yok.
Asla pes etmesin, eşini ikna etmek için elinden geleni yapsın. Bir yaşanmış olay var bildiğim anlatmak istedim. Profesör doktor var çoo zengin, varlıklı, sosyete insanlar. Doktorun hanımı bir gün bi yerde ayet duymuş. Ayette çalgı aletlerinin haram olduğu yazıyormuş. Kadın bunu okuyunca eve gidince eşine evde olan bütün çalgı aletlerini, televizyonları, radyoları atalım, müzikleri silelim demiş. Doktor bunu kabul etmemiş, buna karşı çıkmış. Hanımı her gün doktor eve gelince eşinin ayağının altını 10 kere öpmüş. Doktor yinede kabul etmemiş. Kadın haram olduğu için çok yalvarmış, 21 gün boyunca 10ar kere ayağının altını öpmüş. Doktor 21. günde kabul etmiş ve bütün çalgı ile ilgili olan şeyleri atmışlar. Çarşaf giyinmek istemiş ve doktor yine kabul etmemiş. Tekrar her gün ayaklarının altını 10akere öpmüş ve çok geçmeden doktor kabul etmiş. Kadın ayağının altını öptüğü için de doktorun eşine sevgisi daha fazla artmış. Lütfen beni yanlış anlayıp "bizde mi ayak öpelim" demeyin. Demek istediğim güzellikle vaz geçmeden elinizden geleni yapın. Hayırlı günlerMerhaba kizlar..
Bu sefer sizden arkadasim icin yorum almak istedim.Biz onunla bir yildir yakiniz .hergun beraberiz hemen hemen.o bes yillik evli su an bi kizi var 11 aylik arkadasim simdi kapanmak istiyor hatta beraber kapanalim falan dedik ama o benden once davranmis esini ikna edebilmek icin.bu pazar kayomvalidesine gittiklerinde arkadasim kapanip gitmis esinin surati bes karis tabi.yok ben istemem yok acilirsin kapanma yakismiyoe falan demeye oysaki cok guzel yakisiyorarkadasimin da cani sklmis kayinvalidesinin evinin kaposinin onunde basindan turbani siyirmis eve gelincede tartismislar yok sen kapanma daha gencsin falan.anlamiyorum insan esinin kapanmasini neden istemez siz arkadasima ne onerirsiniz acaba ??
Ben orda bi nokta koydum.esini ikna edebilmek icin benden once davranmis dedim.sonrada pazar gunu olanlari anlattim lutfen noktalama isaretlerine dikkat edelimİsaretledigim yere ayrıca ayar oldum eşini ikna etmek için 3.bir şahsı kV yi kullanmak, olmamış
Bilerekte noktalama isaretlerine dikkat etmistim amaHayır bir de kv yi neden araya katıyor ki onu anlamadım.
Asla pes etmesin, eşini ikna etmek için elinden geleni yapsın. Bir yaşanmış olay var bildiğim anlatmak istedim. Profesör doktor var çoo zengin, varlıklı, sosyete insanlar. Doktorun hanımı bir gün bi yerde ayet duymuş. Ayette çalgı aletlerinin haram olduğu yazıyormuş. Kadın bunu okuyunca eve gidince eşine evde olan bütün çalgı aletlerini, televizyonları, radyoları atalım, müzikleri silelim demiş. Doktor bunu kabul etmemiş, buna karşı çıkmış. Hanımı her gün doktor eve gelince eşinin ayağının altını 10 kere öpmüş. Doktor yinede kabul etmemiş. Kadın haram olduğu için çok yalvarmış, 21 gün boyunca 10ar kere ayağının altını öpmüş. Doktor 21. günde kabul etmiş ve bütün çalgı ile ilgili olan şeyleri atmışlar. Çarşaf giyinmek istemiş ve doktor yine kabul etmemiş. Tekrar her gün ayaklarının altını 10akere öpmüş ve çok geçmeden doktor kabul etmiş. Kadın ayağının altını öptüğü için de doktorun eşine sevgisi daha fazla artmış. Lütfen beni yanlış anlayıp "bizde mi ayak öpelim" demeyin. Demek istediğim güzellikle vaz geçmeden elinizden geleni yapın. Hayırlı günler
Ben hiç sevmedim bu şehir efsanesini. Güzel bir örnek değil. Hatta yanlış bir uygulama. Doğruymuş gibi burda anlatmayın bunları.Asla pes etmesin, eşini ikna etmek için elinden geleni yapsın. Bir yaşanmış olay var bildiğim anlatmak istedim. Profesör doktor var çoo zengin, varlıklı, sosyete insanlar. Doktorun hanımı bir gün bi yerde ayet duymuş. Ayette çalgı aletlerinin haram olduğu yazıyormuş. Kadın bunu okuyunca eve gidince eşine evde olan bütün çalgı aletlerini, televizyonları, radyoları atalım, müzikleri silelim demiş. Doktor bunu kabul etmemiş, buna karşı çıkmış. Hanımı her gün doktor eve gelince eşinin ayağının altını 10 kere öpmüş. Doktor yinede kabul etmemiş. Kadın haram olduğu için çok yalvarmış, 21 gün boyunca 10ar kere ayağının altını öpmüş. Doktor 21. günde kabul etmiş ve bütün çalgı ile ilgili olan şeyleri atmışlar. Çarşaf giyinmek istemiş ve doktor yine kabul etmemiş. Tekrar her gün ayaklarının altını 10akere öpmüş ve çok geçmeden doktor kabul etmiş. Kadın ayağının altını öptüğü için de doktorun eşine sevgisi daha fazla artmış. Lütfen beni yanlış anlayıp "bizde mi ayak öpelim" demeyin. Demek istediğim güzellikle vaz geçmeden elinizden geleni yapın. Hayırlı günler
benım kuzenın esı aynı apartmandayızAyrıca kapanmak var kapanmak var, kapanır gene full makyaj totoyu az kapatacak tunikle gezer bu ayrı, tamamen tesettüre girer hayat tarzını da ona göre değiştirir bu da ayrı, benim kapalı arkadaşım var bizimle x kafeye gelir mekan içkili, o su içer,ama kimisi mekana bile girmez uç noktalar var, mesela bu kız ben artık kapandım haremlik selamlık oturalım mı diyecek, bu kararlar eşi bire bir etkiler