Bu sefer konu eşim değil avukatım!

Eylmng

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
197
95
13
43
Arkadaşlar konu avukatım olduğu için ikinci konumu açtım.
Eşime feragattan sonra ikinci davamı açmak için avukat araştırırken tavsiye üzerine şimdiki avukatımı aradım.telefonfa sotduğu sorular beni tatmin etti açıkçası ve görüşmeye gittim.5 10 dk bekledikten sonra geldi neyse görüşme ilerledikçe bana çok samimi davranmaya başladı yani yıllardır görüşmeyen iki arkadaş gibi .ben oldukça soğuk ve mesafeli biriyim.buzdolabı olduğum söylenir.sık sık neyse bana çok şey vaat etti.sonra diğer avukatı yani ortağı çağırdı.ben vekaleti bu diğer avukata aldım.çünkü boşanma davalarına o bakıyormuş.bunu bana en baştan söylememesine işkillendim.neyse
İkinci avukat soğuk mesafeli tokalaşırken parmaklarının ucuyla tokalaşıyor.ilk avukat elini tam kavrıyor.neyse görüşmemizi bitirmemek için elinden geleni yapan avukatım beni notere götürmeyi bile teklif etti yok ben hallederim dedim.çıkarken de kapıdan yollarken beni kendine çekip yanaklarımdan öptü valla bi anlam veremedim devamı var.ama uzun olmasın
Fikirleriniz önemli.avukatım 37 yaşında ve erkek.

Son düzenleme:
Çok karışık olmuş sanki ya da ben anlamadım.
Hangi avukat öptü sizi ?

Ilk bulusmadan adam bi uzerine atlamadii kalmis saskinim. Ne munasebet yanaktan opuyo? Ilginc valla. Yerinde olsam baska birine veririm davayi.

Tokalasma olayina takilmadim. Erkek kadin el ucuyla tokalasanlari sevmem bende.. cok sanimiyetsiz gelir

Bnce samimi davranması size ters etki yaratmış olmalı . Bazı insanlar var ki aynen sizin tasvirlediğiniz şekilde davranıyorlar , hiç görmediği biri bile olsa sarılıp yanaktan öpüyorlar alışık değilseniz tuhaf ve farklı düşünmenize sebep olmuştur. Ayrıca avukat mevzusuna gelirsek duymak istediklerinizi söylediği için tatmin olup bundan dolayı vekil değiştirmişsiniz ama benim size tavsiyem (av.bürolarında yıllardr çalışıyorum) , duymak istediklerinizden daha çok gerçekçi konuşan süsleyip , kesin kazanırız demeyen avukatlar ile çalışmanız , soğuk olmaları da işini kötü yapıyor anlamına gelmez.

Ilk bulusmadan adam bi uzerine atlamadii kalmis saskinim. Ne munasebet yanaktan opuyo? Ilginc valla. Yerinde olsam baska birine veririm davayi.

Tokalasma olayina takilmadim. Erkek kadin el ucuyla tokalasanlari sevmem bende.. cok sanimiyetsiz gelir
Bende sizin gibi düşünüyorum.tokalaşma konusunda ama beni çekip öpünce herkes şok oldu bi süre diğer avukat ben ve yardımcı kız çaycı teyze hepsi bakakaldı.
Neyse ben paranoyaklaştım iyice boş bulundu herhalde dedim hoşgördüm.hafifçe gülümsedim.

Bnce samimi davranması size ters etki yaratmış olmalı . Bazı insanlar var ki aynen sizin tasvirlediğiniz şekilde davranıyorlar , hiç görmediği biri bile olsa sarılıp yanaktan öpüyorlar alışık değilseniz tuhaf ve farklı düşünmenize sebep olmuştur. Ayrıca avukat mevzusuna gelirsek duymak istediklerinizi söylediği için tatmin olup bundan dolayı vekil değiştirmişsiniz ama benim size tavsiyem (av.bürolarında yıllardr çalışıyorum) , duymak istediklerinizden daha çok gerçekçi konuşan süsleyip , kesin kazanırız demeyen avukatlar ile çalışmanız , soğuk olmaları da işini kötü yapıyor anlamına gelmez.
Bilemiyorum haklısınız galiba çok pozitif çok olumlu.bana iyi geldi söylediklei terapi alsam bu kadar iyi olmazdı.

Adam goz koymus bile olsa bu kadar rahat olamazdi ilk gunden. Sapik midir nedir
Ben de bu ihtimal üzerinde duruyorum.ama ikinci görüşmeye gittiğimde o da katıldı görüşmeye.ben çıkarken kapıya kadar gelnenize gerek yok dedim her ikisine de olurmu öyle şey dediler.vekalet verdiğim mesafeli olan avukat geçirdi beni tokaştık sadece.diğeri uzaktan baktı mahçup mahçup hatasını anlamış gibi ama başka şeylerde var paranoyak oldum eşim yüzünden sanırım.

Bende sizin gibi düşünüyorum.tokalaşma konusunda ama beni çekip öpünce herkes şok oldu bi süre diğer avukat ben ve yardımcı kız çaycı teyze hepsi bakakaldı.
Neyse ben paranoyaklaştım iyice boş bulundu herhalde dedim hoşgördüm.hafifçe gülümsedim.
Bence uzaklas ordan. Hem ii elektrik alnamissin icin rahat degil. Devam etmek ne kdr mantikliki zaten

Bilemiyorum haklısınız galiba çok pozitif çok olumlu.bana iyi geldi söylediklei terapi alsam bu kadar iyi olmazdı.
Bende böyle düşünüyorum. Biz toplum olarak aa ayıp öyle şey mi olur diye diye yetiştirildiğimiz için , bir erkeğin samimiyeti yada yakın davranışında bişey arıyoruz, sözüm sizden yola çıkarak bir genellemedir. Ben ve eşim mesafeli insanlarız karşı cinsimizle sarmaş dolaş vedaları yada karşılamaları sevmiyoruz. Dediğiniz şekilde benim arkadaşımın eşi var dediğiniz gibi bir anda sarılır haydi görüşüz hoşgeldin diye ağzını cak cuklatr, evet bu da bana ilk kez görüşüyoruz bu ne samimiyet dedirtti ama objektif olarak baktığımda karekteri öyle ve herkese aynı şekilde davranıyordu. O yüzden siz yine de bence bunu normal duurum gibi düşünün derim.

Evet moral dediğiniz gibi bu süreçte çok önemli ama moral veren avukatlar bana sorarsanız mesleği gereği samimiyetsiz olanlarıdır. Eğer ki basit değilde çelişkili bir dava ise hiçbir avukat korkmana gerek yok , kesin kazanırız şeklinde konuşuyor ise meslek ihlali söz konusudur, çünkü bunu söylemelerine yetki yoktur.Ciddi bir dava ise tüm çıplaklığıyla konuşan avukatları değerlendiirin derim.

Bende böyle düşünüyorum. Biz toplum olarak aa ayıp öyle şey mi olur diye diye yetiştirildiğimiz için , bir erkeğin samimiyeti yada yakın davranışında bişey arıyoruz, sözüm sizden yola çıkarak bir genellemedir. Ben ve eşim mesafeli insanlarız karşı cinsimizle sarmaş dolaş vedaları yada karşılamaları sevmiyoruz. Dediğiniz şekilde benim arkadaşımın eşi var dediğiniz gibi bir anda sarılır haydi görüşüz hoşgeldin diye ağzını cak cuklatr, evet bu da bana ilk kez görüşüyoruz bu ne samimiyet dedirtti ama objektif olarak baktığımda karekteri öyle ve herkese aynı şekilde davranıyordu. O yüzden siz yine de bence bunu normal duurum gibi düşünün derim.

Evet moral dediğiniz gibi bu süreçte çok önemli ama moral veren avukatlar bana sorarsanız mesleği gereği samimiyetsiz olanlarıdır. Eğer ki basit değilde çelişkili bir dava ise hiçbir avukat korkmana gerek yok , kesin kazanırız şeklinde konuşuyor ise meslek ihlali söz konusudur, çünkü bunu söylemelerine yetki yoktur.Ciddi bir dava ise tüm çıplaklığıyla konuşan avukatları değerlendiirin derim.
Aynen davam zor bir dava feragattan 1 ay sonra açılmış bir boşanma davası ama bilemiyorum güvenmek istiyorum bunlara önceki avukattımda tam tersi idi.şöyleki becerebileceği yapabileceği şeylere bile kem küm etti bende ona güvenemediğimden feragat ettim birazda
Bu avukatım dava dilekçemi görünce ço kızdı ona senin feragat etmene nasıl izin verir .böyle bir davaya nasıl zor der.seni umutsuzluğa dürüklemiş dedi.

Haahaaaa hala etkileyebiliyorum diyo egomu şişirir kocamın karşısında hindi gibi kabarırdım.Özgüvenim yerine gelirdi böyle boşanma sürecinde :) Şaka bir yana avukat bey abartmış ama sizden ciddi etkilenmiş bence.

gereksiz samimiyet olmuş.

hiçte bizim toplum şöyle böyle diye bişey yok. iş yapıyosunuz sonuçta. (ilk şeyde) bu samimiyete ne gerek var

Back
X