bu sefer olacak! günlüğü

Luanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
185
170
53
Merhaba
Cooookk kez denedim. basarili olamadim, oldum geri aldim, pes ettim, tekrar direndim derken suan 71 kiloyum.
Bu gunlukle bitecek bu is ve en fazla yaz aylarina kadar sure taniyorum kendime. hedefim 53 olmak
önce şok diyetle hemen bu gun basliyorum. kendi uydurdugum bir şok diyet olucak bu ve tamamen hizli bikac kilo verip motivasyon saglamak amacli. sonrasi karatay benzeri biseyler yapmaya calisicam.
uydurma şok listem;
sabah limonlu su ardindan
2 yumurta
peynir
zeytin
yesillik
sekersiz cay
çiğ fındık ceviz badem
3 kuru kayısı

öğlen 1 muz

akşam
1 kase tarhana corbasi
1 adet izgara köfte veya 1 kase yogurt

hepsi bu normal bir liste degil kabul ilk asama şok listem. bunu bir hafta veya on gun denemek istiyorum hedefim bu listeyle 67 ye dusmek sonra saglikli beslenerek kilolari vermek.

troid hastasiyim kolay olmayacak biliyorum ama bu sefer kesin kararliyim. istedigim kiyafetleri giymek veya bir kot bir beyaz tişört le bende şık gorunmek istiyorum ama yok yakismiyor kot tisort yeter artik:işsiz:
4 yasinda oglum var. ona ve babasina daha fazla ayak uydurmak kenarda bekleyen olmamak istiyorum. kosup eglenmek ozgurce hareket edebilmek istiyorum.

spora gelecek olursak eliptik bisiklet artik ne kadar yapabilirsem minimum 30 dk yapicam.

Back