• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer oldu galiba hamileyim

canmart80

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
24
2
286
Adana
kızlarrrrrrrr sonucumu öğrendim.12,gün 198 çıkmış.Doktorum 15 gün sonra usg için gelirsin dedi.İnşallah bir problem olmaz.Darısı hepimizin başına.:sm_cool::1hug:

ılk tebrik eden ben olayım o zaman

Hadi gözün aydın :dance:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

tebrik ederim canımm saglıcakla bebeğini kucagına alırsın bebeğini insallah darısı benim basıma kıslarr bana dua edin cumartesi yumosum toplancak cok korkuyorum sadece 3 tane yumosum var bana dua edin ne olurrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

tbr ederim cnm maşallah inş darısı başımıza bizede dua et hamişlerin duası kabul olurmuş :hooray:

tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin ilk denemedemi oldu

tebrıkler canım...........ne galıbası hamışsın işte..................inş kucağına nasıp etsın rabbımmmmmmm

kızlarrrrrrrr sonucumu öğrendim.12,gün 198 çıkmış.Doktorum 15 gün sonra usg için gelirsin dedi.İnşallah bir problem olmaz.Darısı hepimizin başına.:sm_cool::1hug:

bu sefer oldu galiba sı fazla olmuş canım :)))
gözün aydın hayatım Rabbim tamamına erdirsin darısı tüm isteyen ve bekleyenlerin başına inşllaahh

tebrik ederim canım yüce rabbim inşallah sağlık ve huzurla kucağına almayı nasip eder darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim.Bu benim 3.tüp bebek denememdi Allah ım hiçbirimizi çok bekletmesin bebiş hasretiyle.Hepinize dua edeceğim.Öpüyorum sizleri bu kulüp benim en büyük destekcimdi.Güzel tecrübeler ümit oldu önümde moral buldum.İnşallah sizlerde yazarsınız tecrübelerinizi de başkalarına ışık olur yaşadıklarımız

Back
X